De nieuwe Gids Ardennes-Pass is er!

Dit jaar zijn er weer enkele nieuwigheden. Een VIP-kortingskaart, een nieuwe toeristische zone, een kaart van de Ardennen met meer details en uiteraard weer enkele nieuwe partneractiviteiten.

Herdenkingstoerisme in de Ardennen

De Belgische Ardennen zijn thuis voor tal van musea, monumenten en andere overblijfselen van de Wereldoorlogen. Lees hier wat herdenkingstoerisme in de Ardennen betekent.

Ninglinspo

Eén van de mooiste wandelingen van het land. Het traject leidt wandelaars langsheen de Ninglinspo, een bergriviertje in de provincie Luik, doorheen het prachtig groene heuvellandschap rond Aywaille.

De Meren van Eau d’Heure

De Meren van Eau d’Heure zijn de perfecte bestemming voor een dagje weg met vrienden of familie. Watersport, mooie wandelingen, een bezoek aan de stuwdam of lekker niks doen op het strand: het is allemaal mogelijk.

Ardense gastronomie

Lekker eten is een essentieel onderdeel van de vakantie. Neem een kijkje in het dossier gewijd aan gastronomie in de Belgische Ardennen.

Maak kennis met het duo

De reporters van Ardennes-Etape trekken de Ardennen door op zoek naar het beste van het beste en brengen verslag uit op de website.

Ardennes-Etape denkt aan mindervaliden

De Belgische Ardennen zijn voor iedereen toegankelijk: jong en minder jong, avontuurlijk aangelegd of niet, sportief of wat minder sportief, families en vriendengroepen... Hetzelfde geldt voor rolstoelgebruikers.

Naar de Ardennen met uw hond

Op vakantie in de Ardennen met uw hond, het is absoluut mogelijk. Er zijn tal van activiteiten, restaurants en wandelingen waar uw trouwe viervoeter meer dan welkom is.

Banneux, wereldberoemd bedevaartsoord

Sinds de Maagd Maria in 1933 in Banneux verscheen voor een 11-jarig meisje is het dorpje uitgegroeid tot het belangrijkste bedevaartsoord in België, waar jaarlijks honderdduizenden bezoekers langskomen.

Bouillon, historisch en dynamisch

Op zoek naar een vakantiebestemming die tegelijk geschiedenis en dynamisme uitstraalt? Bouillon is de uitgelezen plek in de Belgische Ardennen.

Rivéa - Centre aqualudique

Rivéa - Centre aqualudique met Ardennes-Etape
Het Rivéa Watersportcentrum in Givet (Frankrijk) is een prima plek om te genieten van het water. Er zijn zwembaden, sauna's, een hamam, glijbanen. U kunt er zelfs terecht om de eerste duiktechnieken onder de knie te krijgen.
  • Complete beschrijving

Rivéa Centre Aqualudique

Dit “eiland van welbehagen” heeft voor ieder wat wils: een groot zwembad van 125 vierkante meter met water dat tussen de 30 en 32 graden wordt gehouden, glijbanen, waterhellingen, een 25 meter-bad en een Scandinavisch bad.

De jongsten maken in het Rivéa Centre Aqualudique kennis met de weldaden van water, in het kikkerbad en de ondiepe spellagune van 60 vierkante meter. Wie dat wenst, kan er ook de principes van het diepzeeduiken leren, in een duiktank van 10 meter diep.

De veiligheid van klein en groot zijn het allerbelangrijkste. Daarom werd het Rivéa Centre Aqualudique van Givet uitgerust met een computergestuurd controlesysteem. Dankzij de camera’s boven en onder water en onder het wakende oog van de badmeesters voelen uw kinderen zich als een vis in het water.

Rivéa is ook een wellnesscentrum: u kunt er ontspannen in de sauna, jacuzzi, hamam en fitnessruimte.

Givet ligt net over de Franse grens, op een half uurtje van Dinant, één van de mooiste plekjes in de Belgische Ardennen.

De toeristische informatie is louter informatief. In geen geval kan Ardennes-Etape verantwoordelijk worden gehouden voor foute of achterhaalde informatie.

Inloggen!
Uw favoriete vakantiehuizen worden automatisch opgeslagen en u kunt ze overal raadplegen.
>> Aanmelden <<
Favoriete huizen
Favoriete zoekopdrachten
Favoriete activiteiten
Mijn Ardennes-Etape
Al lid van Ardennes-Etape?
Wachtwoord vergeten. Vraag een nieuwe aan:
Nieuw op Ardennes-Etape?
Maak gratis uw account aan.

Voornaam:
Naam:
e-mail:
Wachtwoord:
Uw voordelen:
  • Bewaar uw favorieten, zoekopdrachten...
  • Bewaar alle gegevens over uw reservering.
  • Ontvang alle nieuwigheden in primeur.
Mijn Ardennes-Etape
Een veiliger wachtwoord:
Uw account op onze website verdient een veiliger wachtwoord.
Verbeter nu uw wachtwoord
U kunt dit uitstellen, maar u weet wat ze zeggen...
U hebt net een mailtje ontvangen op [adressemail].
Volg de instructies in de mail.
Tot zo.
Naar een vriend verzenden!
Bericht: :
Gegevens van uw vrienden worden niet bewaard, noch gebruikt voor enig commercieel doel.