Cottage in Limbourg voor 9 personen in de Ardennen

[105285-01]
9 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 4 Kamers

In het hart van het mooie dorp Limburg vind je dit vakantiehuis voor 9 personen . Comfortabel en met zorg ingericht, geniet jij hier gegarandeerd van een onvergetelijk verblijf! Met zijn elegante meubels en interieur biedt deze 4-sterren  accommodatie een voorbeeldige standaard. De 4 slaapkamers zijn charmant, prachtig ingericht en hebben elk een eigen badkamer . Jij...

In het hart van het mooie dorp Limburg vind je dit vakantiehuis voor 9 personen. Comfortabel en met zorg ingericht, geniet jij hier gegarandeerd van een onvergetelijk verblijf!

Met zijn elegante meubels en interieur biedt deze 4-sterren accommodatie een voorbeeldige standaard. De 4 slaapkamers zijn charmant, prachtig ingericht en hebben elk een eigen badkamer. Jij hoeft niet te wachten op een douche in de ochtend! Je vind hier alles wat je nodig hebt om je verblijf te organiseren. Een 5e badkamer is zelfs toegankelijk op de 2e verdieping. Merk ook op dat een tweede woonkamer een slaapbank biedt. Op de begane grond in de sfeervolle woonruimte kun je gezellig met de hele familie bij elkaar komen. U kunt genieten in de lounge met comfortabele banken van een aperitief of zich gewoon ontspannen met een goed boek. Iets verderop vind je in de eetkamer grote tafels waar overheerlijke maaltijden voor onvergetelijke momenten zorgen. De keuken, goed uitgerust en zeer functioneel, zal jou toelaten om jouw beste recepten te doen slagen.

Limburg is een van de mooiste dorpen in Wallonië, waarvan de charme en authenticiteit niemand onverschillig zal laten. De mooie straten en huizen geven het een onweerstaanbare tijdloze sfeer. Niet ver van het vakantiehuis vind je het Gileppe meer, waar je een uitzonderlijke omgeving zult ontdekken waar vele activiteiten op jou wachten. Zo is er een speeltuin, kun je er mountainbiken, wandelen of genieten van een panoramisch restaurant. Een geweldig familie-uitje in perspectief! Op gebied van entertainment word je opnieuw verwend met Lasergame of Paintball Verviers. De snelheidsduivels kunnen zichzelf uitdagen bij Karting Eupen en genieten van de langste racebaan ter wereld.

Een verblijf vol charme en authenticiteit staat op het programma met deze vakantiewoning voor 9 personen om zo snel mogelijk aan de kant van Limburg te boeken.

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Vrijetijdsvoorzieningen
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
5 badkamers
4 slaapkamers
Parking en voorzieningen 
Openbare parking
Andere
Wasmachine , Droogtrommel
Laura - Customer Service Advisor
Tip(s) van Laura Customer Service Advisor

Geniet van een aperitief met de familie in de gezellige sfeer van de woonkamer.

Gevolgd door een uitgebreide maaltijd.

Je zult een ongewone, nostalgische ervaring aan de kant van Lou'Emoi vinden. Inderdaad, je krijgt hier de mogelijkheid om de mooiste wegen in de regio te verkennen achter het stuur van een authentieke Italiaanse Vespa.

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Type woning
Rijhuis
Ligging
In het dorpscentrum
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Plein, kerk
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
330 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
5
Aantal slaapkamers
4
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
1800
Jaar van renovatie
2009

Niveau -1

  • Berging

    Wasmachine, Droogtrommel (droogkast), Koelkast
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 0

  • Hall

  • Zitkamer

  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast met diepvriezer x 1, Afwasmachine x 1 Filter-koffiezetapparaat , Waterkoker , Soepmixer , Broodrooster , Stofzuiger

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1, 1p bed x 1
  • Privébadkamer 1

    Badkuip, Wastafel x 1, WC x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 2

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Niveau 2

  • Zitkamer

    Slaapzetel 1p x 1, TV, DVD, Video
  • Slaapkamer 3 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 3

    Badkuip, Wastafel x 1, WC x 1
  • Slaapkamer 4 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 4

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Badkamer

    Badkuip, Wastafel x 1, WC x 1, Bidet

Buiten

  • Binnenplaats

    Omheind, Oppervlakte 100 m²
  • Openbare parking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Babyspullen zelf mee te brengen
Bedlinnen zelf mee te nemen
Vaatdoeken mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Bos
1 km
Rivier
1 km (Vesdre)
Restaurants
500 m
Winkels
1 km
Markt
1 km
VVV Kantoor
1 km
Mister Cash
1 km
Station
1500 m

Recensies Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
Wees één van de eerste om uw mening achter te laten.
NEW

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken