Adres :
Verviers, Belgique
fr
Duur : 1 uur
Beschrijving

Het codewoord: 'degustatie bean to bar'. Van boon tot reep, dus. Tijdens deze workshop boordevol smaak ontdek je alles wat bij de vervaardiging van chocolade komt kijken, beloofd!

Christelle van Chocolaterie Darcis neemt je mee op een smakelijke reis door de wondere wereld van de chocolade. Als gepassioneerd patissier vertelt ze je alles wat er te zeggen valt over chocolade, die zalig zoete lekkernij die je smaakpapillen prikkelt! En omdat je klant bent van Ardennes-étape, komt ze gewoon naar je vakantiehuis. Zo geniet je in alle comfort van deze exclusieve ervaring. Op het menu: een leuke workshop met heel veel smaak, ontelbaar veel verhalen, een degustatie van 5 bean to bar repen ... en enkele unieke lekkernijen.

Je komt alles te weten over de ongelooflijke weg die de chocoladebonen hebben afgelegd. Eerst werden ze zorgvuldig geoogst, dan minutieus geselecteerd en vervolgens prachtig verwerkt door de uitzonderlijke ambachtsman die Jean-Philippe Darcis is. Meer nog, met wat geluk krijg je ook geheimen te horen over twee tussenstappen in het productieproces ... Kortom, een fantastische activiteit voor jong en oud! Mag het nóg wat meer zijn? Dan hebben we nog een kleine verrassing in petto: een shotje Macaya rum met chocolade voor wie daar zin in heeft!

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Deze ervaring is exclusief bestemd voor de klanten van Ardennes-étape

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Vereist aantal personen: 8 tot 16 personen.
  • Maximaal 100 km van Verviers
  • Alleen mogelijk in het Frans 
Tarieven

80 euro voor een groep van 8 personen + 5 euro extra per extra persoon

Contact en reserveren
Kantooruren

Reserveren verplicht, naargelang beschikbaarheidAdres van de activiteit
Verviers, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luik - Dison
- op 1km afstand
Te voet
Luik - Dison
- op 2km afstand
Te voet
Luik - Dison
- op 3km afstand
Te voet
Luik - Dison
- op 3km afstand
Te voet
Luik - Pepinster
- op 5km afstand