6 activiteiten langs het parcours van Luik-Bastenaken-Luik

Ben je op zoek naar een leuke activiteit na je fietsuitstap? Deze 6 onmisbare ervaringen op het wielerparcours van Luik-Bastenaken-Luik zijn perfect voor jong en oud. Maak van je fietsverblijf een onvergetelijk moment en ontdek de streek als nooit tevoren.

In poleposition bij de Abdij van Stavelot

Het circuit van Spa-Francorchamps ken je vast al. Dit racecircuit is tot ver buiten onze grenzen bekend en laat iedere liefhebber van brullende motoren spontaan dagdromen. Maar wist je ook dat er in de gewelfde kelders van de Abdij van Stavelot een museum verborgen zit in het teken van het 'mooiste circuit ter wereld'?

Ardennes-étape voordeel
Deze exclusieve ervaring bestaat enkel voor klanten van Ardennes-étape. Uniek en plezier gegarandeerd.
cta

La Brasserie Elfique in Aywaille

Ontdek de wondere plek waar ons bier wordt geboren en proef het met de gepassioneerde mensen die het brouwen. Rustend in een bocht van de Amblève, ligt de brouwerij in de schaduw van "La Belle Roche", bewoond door legendarische elf. Van deze wondere plek, waar de mens al vijf eeuwen lang samenwerkt met de rivier, krijgt het Elfique-bier zijn karakter en mysterie.

Ardennes-étape voordeel
Een biertje extra aangeboden tijdens het bezoek als cadeau op vertoon van je Activity Pass.
cta

Bastogne War Museum in Bastenaken

Duik in de geschiedenis met een hoofdletter H, en herbeleef één van de grootste veldslagen uit de Tweede Wereldoorlog!

Het Bastogne War Museum ligt op een steenworp van het beroemde Memorial van Mardasson en is de belangrijkste herdenkingsplaats van de Tweede Wereldoorlog in de Ardennen en in België. Het museum richt zich vooral op de Slag om de Ardennen. In het hart van dit unieke museum wordt je ondergedompeld in een meeslepende ervaring met drie multisensoriële presentaties die je in staat stellen het parcours te volgen van vier personages uit het centrum van het conflict.

Ardennes-étape voordeel
Je ontvangt als Ardennes-étape klant €2 korting op de entreeprijs.
cta

Brasserie Lupulus in Gouvy

De Brouwerij Lupulus bevindt zich op een geweldige plaats: in het centrum van het dorp Courtil, op het terrein van een prachtige vierkantshoeve uit de 18e eeuw, waar een klein beekje ontspringt. Dit zuivere en frisse water wordt gebruikt om uitzonderlijke bieren te produceren.

De winkel is vandaag de dag nog steeds open. Je vindt er het hele gamma bieren, aan een voordeeltarief voor klanten van Ardennes-étape.

cta

Avenature in Vielsalm

Avenature is een jong dynamisch bedrijf dat zich richt op groepen die op zoek zijn naar spannende en ludieke activiteiten. Een greep uit ons aanbod (indoor- en outdooractiviteiten): hoogteparcours, MTB-verhuur, GPS-spel, boog- en karabijnschieten, Discgolf, Fun Games, CSI the game, Western games, …

Ardennes-étape voordeel
Je krijg als klant van Ardennes-étape 10% op de totaalprijs van de activiteit.
cta

Cycles des Ardennes in Houffalize

Stéphane is een ADEPS-sportinstructeur gespecialiseerd in de wielersport. Hij organiseert begeleide mountainbiketochten met elektrische ondersteuning op de mooiste routes van Gouvy en Houffalize. Met hem kun je de sporen van de World Cup van de jaren '90 volgen.

Ardennes-étape voordeel
1 lokaal biertje + 1 fles lokaal gemaakte appelsap aangeboden voor een groep van 4 personen of 1 fles naar keuze aangeboden voor een groep van 2 personen, op vertoon van de Activity Pass.
cta

Hoe krijg je het Ardennes-étape voordeel?

Wanneer je een vakantiehuisje reserveert bij Ardennes-étape, krijg je er meteen een gratis Activity Pass bovenop. Daarmee:

  • Geniet je van allerlei exclusieve kortingen of voordelen bij onze tweehonderd toeristische partners;
  • Beleef je unieke ervaringen die voorbehouden zijn voor de klanten van Ardennes-étape zoals het Ardennes-étape voordeel.

Ik ontdek meer over de Activity Pass

Word lid van de Ardennes-étape Cycling Club

En geniet van exclusieve voordelen om je passie in de Ardennen te beleven met Ardennes-étape!

  • Selectie fietsvriendelijke vakantiehuizen
  • GPX-routes
  • Voordelen bij onze lokale partners
  • Fietstochten met Bingoal Pauwels Sauce WB en CBM
  • Wedstrijden en cadeaus
  • Promotionele acties

Op zoek naar nog meer vakantiehuizen? Ontdek ons volledig aanbod van over 2000 vakantiehuizen op ardennes-etape.be. Wil je je laten inspireren? Ontdek ons Instagram-account voor meer tips, onze Facebook-pagina voor wedstrijden en ons Strava-account voor giveaways! Vergeet ons ook zeker niet te taggen in je prachtige foto’s op Instagram met @ardennes_etape en verschijn in onze spotlight!