De Activity Pass, wat is dat precies?

Ardennes-étape verhuurt meer dan tweeduizend vakantiehuizen voor een geslaagd verblijf in de Ardennen! Heb je een boeking bij Ardennes-étape? Dan krijg je onmiddellijk je Activity Pass waarmee je kan genieten van tal van voordelen bij onze partners: in de natuur, sport, ontspanning, lokale specialiteiten ... Er is voor ieder wat wils, dat verzekeren we je!

Wat houdt dit in?

Wanneer je een vakantiehuisje reserveert bij Ardennes-étape, krijg je er meteen een gratis Activity Pass bovenop. Daarmee:

  • Geniet je van allerlei exclusieve kortingen of voordelen bij onze 250 toeristische partners;
  • Beleef je unieke ervaringen die voorbehouden zijn voor de klanten van Ardennes-étape.

Waar vind ik de Activity Pass?

Na het reserveren van je Ardennes-étape verblijf krijg je jouw verblijfsticket waarin je jouw Ardennes-étape Activity Pass zal ontvangen. Hiermee krijg je vanaf nu toegang tot al onze kortingen en exclusieve ervaringen.

Een andere manier om van je Activity Pass te genieten is door je in te loggen op je klantenaccount. Hier kan je jouw Activiy pass activeren of afdrukken.

Hoe werkt het?

Wanneer je aankomt bij je activiteit zal onze partner je vragen om:

  • De QR-code aan de receptie te scannen, je Ardennes-étape reserveringsnummer in te geven en het bewijs te tonen aan de medewerker. Hier zal je dan automatisch je korting of voordeel krijgen.

of

  • Je persoonlijke Ardennes-étape Activity Pass te tonen die je thuis hebt afgedrukt. Na het aantonen krijg je automatisch je korting of voordeel.

Kan ik de Activity Pass meerdere keren gebruiken tijdens mijn verblijf?

Je mag de Activity Pass zo vaak gebruiken als je zelf wilt bij de partners van Ardennes-étape. Hier vind je een lijst van al onze ervaringen waar je een voordeel bij krijgt.

cta

Reserveer je alvast online je ervaring?

Geen probleem! Indien je alvast online reserveert en betaalt dan krijg je een promocode die je bij je reservatie moet vermelden om te kunnen genieten van een korting. Indien je een voordeel krijgt (bijvoorbeeld: gratis drankje, gratis cadeau) dan krijg je die ter plaatse door de QR-code te scannen aan de inkom, je reservatienummer in de geven en de bevestiging te tonen of door je Activity pass te tonen.

Er is meer! Ontdek SityTrail

Heb je een vakantiehuis geboekt met Ardennes-étape? Dan kan je tijdens je verblijf in de Ardennen genieten van 1 maand lang gratis Premium-toegang tot de app SityTrail.

SityTrail is een mobiele gps-app voor wandel- en fietstochten over de hele wereld. Samen met Ardennes-étape biedt deze partner je meer dan 2500 gratis wandelingen aan in de Ardennen, vlakbij je vakantiehuis.

Download voor je verblijf de SityTrail-app en kies je ideale wandelingen of fietstochten uit. Nooit meer verdwalen in de Ardennen, prachtige plaatsen ontdekken en genieten van je tochtjes? Met dit Ardennes-étape privilege voordeel wordt het allemaal kinderspel. Je Premium-toegang tot SityTrail blijft 1 maand geldig vanaf 15 dagen vóór je aankomst in het vakantiehuis. Ontdek hieronder hoe je hiervan kan genieten.

cta
Copyright: Martin Dellicour

Deel je mooiste foto tijdens je verblijf met ons!

Vergeet ons ook zeker niet te taggen in je prachtige foto’s op Instagram met @ardennes_etape en verschijn in onze spotlight! Wil je je laten inspireren? Ontdek ons Instagram-account voor meer tips, onze Facebook-pagina voor wedstrijden en ons Strava-account voor giveaways!

Heb je nog geen vakantiehuis gekozen? Ontdek ons volledig aanbod van over 2000 vakantiehuizen op ardennes-etape.be.

Activity Pass