TOP 10 fietsverblijven op de route van La Flèche Wallonne

Wil jij graag de wielrenners komen aanmoedigen tijdens La Flèche Wallone (De Waalse Pijl) tijdens een fietsverblijf in de Ardennen? Of wil jij graag zelf de route van La Flèche rijden tijdens je vrije tijd? Ontdek deze 10 vakantiehuizen die perfect zijn voor fietsers om een heerlijk moment te beleven op deze mythische weg.

1. Op de hoeve in Esneux voor 12 pers.

Zwicht voor deze dorpswoning aan de oever van de Ourthe! Ze werd volledig ingericht voor de ontvangst van jullie groep fietsvrienden. De RAVeL Luik-Comblain Au Pont passeert op 10 meter van het vakantiehuis maar Esneux biedt tal van machtige hellingen voor een goede uitdaging. Denk maar aan Côte des Forges uit La Fléche Wallone die zich op een steenworp bevindt.

Fietsvriendelijk vakantiehuis in Esneux
cta

2. In het kasteel in Hamoir voor 8 pers.

Dit middeleeuwse kasteel op een steenworp van Hamoir en in de buurt van de pittige Côte d’Ereffe zal de ideale plek zijn voor je volgend fietsverblijf. Laat je volledig betoveren door de magie van deze locatie en haar prachtige streek.

Fietsvriendelijk vakantiehuis in Hamoir
cta

3. Ontspannen dichtbij Modave voor 4 pers.

Dit vakantiehuis, gebouwd in 2016, is volledig ingericht voor 4 personen. De eigenaar heeft bijzonder veel aandacht besteed aan een optimaal comfort en het vakantiehuis ligt pal op verschillende fietswegen. Rij voorbij het kasteel van Modave zoals de wielrenners van La Fléche Wallone!

Fietsvriendelijk vakantiehuis in Modave
cta

4. Plons in het zwembad in Modave voor 9 pers.

Dringend nood aan ontspanning? Zin om jezelf een pleziertje te gunnen? Laat je verleiden door dit vakantiehuis met binnenzwembad! Na een fietstocht kan het wonderen doen om even een paar baantjes te zwemmen of te relaxen op de ligstoelen.

Fietsvriendelijk vakantiehuis met zwembad in Modave
cta

5. Racen bij de muur van Hoei voor 9 pers.

Deze oude boerderij vlak bij een rustig gehucht werd omgebouwd tot een vakantiehuis met vier slaapkamers, een woonkamer met open haard, een bijgebouw met kinderspelletjes en voetbaltafel, een terras en een tuin. Ook is het de ideale start om je te wagen aan de pittige muur van Hoei!

Fietsvriendelijk vakantiehuis in Hoei
cta

6. Op de RAVeL in Marchin voor 4 pers.

Dit voormalige huis van de overwegwachter langs een voormalige spoorweg werd omgebouwd tot een charmant vakantiehuis vlakbij de wandel- en fietspaden van RAVeL.

Ook op praktisch vlak hebben de eigenaars aan alles gedacht: ter plaatse beschik je over een wasmachine en babyvoorzieningen. En natuurlijk is ook buiten in de tuin alles voorzien: tuinmeubilair en terras met barbecue.

Fietsvriendelijk vakantiehuis in Marchin
cta

7. Authentiek vakantiehuis in Sprimont voor 5 pers.

Start vanaf je fietsverblijf in Sprimont aan de hellingen van La Fléche Wallone. Een prachtige maar pittige streek die je een goede uitdaging belooft. Na de inspanning kan je heerlijk genieten van je vakantiehuis.

Fietsvriendelijk vakantiehuis in Sprimont
cta

8. Gezellige chalet in Ferrieres voor 4 pers.

Deze prachtige chalet met fietsenstalling voor 4 personen is de ideale uitvalsbasis voor je volgende fietstocht in de Ardennen. Je bevindt je op enkele kilometer van Hamoir waar je een prachtige tocht kan inzetten tot Modave. Eenmaal terug in je vakantiehuis kan je genieten van de infraroodcabine en een heerlijke avond voor de open haard.

Fietsvriendelijke chalet in Ferrieres
cta

9. Droomverblijf in Thimister- clermont voor 9 pers.

Deze fantastische vakantiecottage heeft alle troeven voor een fietsverblijf: een uitzonderlijk mooie omgeving met een panoramisch zicht, een gezellig interieur, een grote fietsenstalling en kwaliteitsvolle uitrusting. Daarnaast ligt dit vakantiehuis vlak aan het geweldige parcours van la Fleche Wallone en kan je gratis fietsen lenen van de eigenaar.

Droomverblijf in Thimister- clermont
cta

10. Karaktervol vakantiehuis in Aywaille voor 2 pers.

Dit prachtige stenen vakantiehuis heeft een onweerstaanbare charme en is de ideale plek voor een verblijf voor 2 personen in het hart van de Ardennen. Het beschikt over een beveiligde fietsenstalling en een schoonmaakkit voor je fiets.

Karaktervol vakantiehuis in Aywaille
cta

 

Op zoek naar nog meer vakantiehuizen? Ontdek ons volledig aanbod van over 2000 vakantiehuizen op ardennes-etape.be. Wil je je laten inspireren? Ontdek ons Instagram-account voor meer tips, onze Facebook-pagina voor wedstrijden en ons Strava-account voor giveaways!