TOP 10 fietsverblijven op het parcours van Luik-Bastenaken-Luik

Wil jij graag de wielrenners komen aanmoedigen tijdens Luik-Bastenaken-Luik en genieten van een fietsverblijf in de Ardennen? Of wil jij graag zelf de route van de race rijden tijdens je vrije tijd? Ontdek deze 10 vakantiehuizen die perfect zijn voor fietsers om een heerlijk moment te beleven op dit mythisch parcours.

Ardennes-étape cycling club

1. Heerlijk overnachten in Hotton voor 6 pers.

Hedendaagse inrichting, charme van weleer, idyllische ligging, beveiligde fietsenstalling ... Deze prachtige vakantiewoning heeft alles om je te verleiden en je een onvergetelijk verblijf te bezorgen in de schitterende streek van Hotton. Spring op je fiets, ontdek de streek en waag je aan mythische hellingen.

Heerlijk overnachten in Hotton voor 6 pers.
cta

2. Landelijke cottage in Bastenaken voor 14 pers.

Landelijk gelegen vakantiewoning, gevestigd in een vleugel van een voormalige boerderij in Ardense steen. Deze comfortabele en ruime woning werd recentelijk gerenoveerd, maar het typische Ardense karakter werd behouden. Het bevindt zich op een steenworp van Bastenaken waar je de wielrenners voorbij kan zien komen of waar je jezelf kan wagen aan een flinke tocht.

Landelijke cottage in Bastenaken voor 14 pers.
cta

3. Vakantiehuis dicht bij de hellingen van Spa voor 14 pers.

Mooi, rustiek vakantiehuis met zes slaap- en badkamers, woonkamer met kachel en biljarttafel, infraroodsauna, speeltuigen in de tuin, met een schoonmaakkit voor je fiets en een beveiligde garage om ze daarna op te bergen. Wat wil je nog meer?

Vakantiehuis dichtbij de hellingen van Spa voor 14 pers.
cta

4. Leuk vakantiehuis voor 4/6 pers. in La Roche-en-Ardenne

Dit charmante vakantiehuisje wacht op jou in een groene omgeving. Dit verblijf heeft een beveiligde ruimte om je fiets in op te bergen en je racet je onmiddellijk een weg op de prachtige weg richting het centrum van La Roche-en-Ardenne. Wil je een uitdaging? Plan dan zeker La Côte de La Roche-en-Ardenne in je fietsroute, deze kronkelbaan zal je benen laten branden.

 Leuk vakantiehuis voor 4/6 pers. in La Roche-en-Ardenne
cta

5. Luxueuze vakantiewoning voor 8 pers. in Bastenaken

Je wordt onmiddellijk gecharmeerd door de zorgvuldigheid waarmee dit kleine paradijs is ingericht. Geniet na een lage fietstocht van de ontspanningsruimte met sauna, die zich in een klein bijgebouw bevindt. Maar ook de pingpongtafel of het charmante terras met barbecue. Over je fiets hoef je je geen zorgen meer te maken want die staat in de beveiligde garage.

Luxueuze vakantiewoning voor 8 pers. in Bastenaken
cta

6. Vakantiehuis met sauna voor 10/12 pers. in Vielsalm

Zodra je dit vakantiehuis onder ogen krijgt, kun je maar aan één ding denken: ontspanning! De mix van authentiek houtwerk en moderne materialen straalt een warme sfeer uit. Bovendien baadt dit huisje in het licht. Door de indeling van de kamers kun je je gemakkelijk verplaatsen, zonder elkaar ooit voor de voeten te lopen, terwijl de houtgestookte barbecue iedereen samenbrengt voor supergezellige momenten. Het perfect vakantiehuis na een intense fietstocht!

Vakantiehuis met sauna voor 10/12 pers. in Vielsalm
cta

7. Knus overnachten in Marcourt voor 2 pers.

Wil je maar met z’n twee weg om te genieten van je fietsverblijf? Dit oude broodovengebouw is een echte cocon voor een verblijf onder geliefden. Het huis is leuk gedecoreerd en er is een prachtige tuin met een beveiligde garage voor je fiets. Bovendien is het ideaal gelegen in het hart van het dorpje Marcourt (op 10 minuten van La Roche-en-Ardenne).

Knus overnachten in Marcourt voor 2 pers.
cta

8. Op de boerderij in Bastenaken voor 5 pers. in de Ardennen

Op zoek naar een uniek fietsverblijf? Combineer je fietspassie met een verblijf op de boerderij. En dat betekent: schattige ezels maar ook paarden en pony’s om te aaien. Hier scoor je gegarandeerd mee bij jong en oud! Ben je op zoekt naar een extra? In de gigantische speelruimte kunnen jullie biljarten, een pingpong of tafelvoetbaltoernooi organiseren en zelfs badminton spelen. Daarnaast biedt het verblijf je een schoonmaakkit voor je fiets en een beveiligde garage waar je hem kan opbergen.

Op de boerderij in Bastenaken voor 5 pers. in de Ardennen
cta

9. Vakantiehuis voor 9 pers. in het dorpje Ortho (bij La Roche-en-Ardenne).

De grote leefruimten in dit vakantiehuis voor 9 personen baden in het licht. De inrichting combineert natuurlijke elementen, zoals steen en hout, met hedendaagse materialen. De woonkamer met een heerlijke houtkachel komt direct uit op de tuin en biedt zo een ontspannend uitzicht. Er is ook een grote fietsenstalling om je fiets veilig op te bergen. Wil je een uitdaging? Fiets dan zeker langs La Côte de La Roche-en-Ardenne. Je benen zullen branden!

Vakantiehuis voor 9 pers. in het dorpje Ortho (bij La Roche-en-Ardenne).
cta

10. Vakantiehuis in de natuur van Vielsalm voor 14 pers.

Wil je met een grote groep genieten van een fietsverblijf? Dit vakantiehuis biedt je niet alleen een zee van ruimte maar ook op en top faciliteiten zoals: sauna, jacuzzi, veranda, vuurkorf, gigantische tuin en een beveiligde ruimte om je fietsen in op te bergen.

Vakantiehuis in de natuur van Vielsalm voor 14 pers.
cta

 

Op zoek naar nog meer vakantiehuizen? Ontdek ons volledig aanbod van over 2000 vakantiehuizen op ardennes-etape.be. Wil je je laten inspireren? Ontdek ons Instagram-account voor meer tips, onze Facebook-pagina voor wedstrijden en ons Strava-account voor giveaways!