In deze 6 pop-up restaurants smaakt de winter in de Ardennen naar méér

Pop-up restaurants zijn in. En ook de Ardennen blijven niet achter op deze trend!

Van november tot en met januari beleef je in deze 6 pop-up restaurants in het hartje van de Ardennen unieke, hartverwarmende en overheerlijke momenten. Op het menu? Fondue, raclette … knetterend haardvuur en gezelligheid. Genoeg om je ogen en je maag rijkelijk de kost te geven!

Le Quai Son in La Roche-en-Ardenne

 

Waan je in een berghut in de alpenweiden ... langs de Ourthe. Met een adembenemend uitzicht op het kasteel van La Roche. Geniet van een heerlijke regionale raclette met authentieke kaas van Fromagerie d’Ambly (Nassogne) of van een fondue savoyarde met Lupulus of Chouffe als extra smaakmaker. Da’s gegarandeerd genieten op hoog niveau!


 

Les Serres d’Hiver in Gesves (Namen)

 

De prachtige serres in Domaine de Béronsart stralen als een glazen paleis. Er wacht je een warm en feeëriek onthaal. En een ruime keuze uit verschillende fondues savoyardes (met hop, eekhoorntjesbrood, etc.), croziflettes, gegrilde entrecotes en nog zoveel meer.

 • Open vanaf 9 november, van woensdag tot en met zondag
 •  Onlinereservaties: https://serresdhiver.be/ 
 • Rue des Carrières, 7 B-5340 Gesves
   

 

Le Refuge de L’écurie d’en bas in Libin

 

Zin in raclette à volonté? Dan is deze indrukwekkende, gerestaureerde oude stal met zijn 9,5 meter hoge balkenplafond the place to be! Vroeger overwinterden de dieren van de naburige boerderij hier. Nu komen lekkerbekken van heinde en ver er genieten van de excellente keuken. Goed om te weten: elke donderdagavond kan je hier lekker romantisch dineren bij kaarslicht. 

 •  11/11 tot 15/01 van donderdagavond tot zondagmiddag (elke zaterdag is er een thema-avond)
 • Reservaties op 0491 08 18 72
 • Rue paul dubois 69, Libin
 • https://www.facebook.com/lerefugeLibin
   

 

Linsensé: een Tentrestaurant in Famenne à Marche-en- Famenne

 

Een pop-up restaurant in een authentieke tent! Volledig ingericht als een berghut, met een knetterend haardvuur in het midden. En met een kaart om vingers en duimen bij af te likken: foie gras als voorgerecht, authentieke raclette savoyarde maar ook hertenfilet, rundscarpaccio, oesters en zalm. Een buitenbeentje in het gastronomische landschap van de streek!


 

Het kasteel van Modave

 

Dineren als een kasteelheer!  Een avond lang heerlijk genieten van een verfijnde en gezellige sfeer. In een prestigieuze en groene omgeving, midden in een uitgestrekt natuurgebied van 450 hectare met geklasseerde tuinen. Naast authentieke fondues valaisanes vind je op het menu niets dan gerechten van hoge kwaliteit!

 •  donderdagavond| vrijdagavond | zaterdagavond | zondagmiddag - middagdienst begint om 11u30 , de avonddienst om 18u30  
 •   info & reservatie Tél.: 083 23 40 14 - https://lhiverauxchateaux.be/
 • DOMAINE DU CHÂTEAU DE MODAVE - Rue du Parc 4, 4577 Modave
   

 

Le Cool Corner in Dinant

 

Le Cool Corner is gelegen naast een indrukwekkende schaatspiste van 200 m2, die met zonne-energie gekoeld wordt. Heb je trek gekregen je na je capriolen op het ijs? Laat je dan leiden door de geur van gesmolten kaas en glühwein. Dat wordt samen met je familie of vrienden heerlijk smullen van tartiflette, raclette en gevulde bintjes!

 

Geniet lekker na in je vakantiehuisje!


Op zoek naar een vakantiewoning in de Ardennen om een weekend of een midweek lang ten volle te genieten van deze unieke adressen?
Geniet nu al van de kerstsfeer in een vakantiehuis in de Ardennen

restaurant
Terroir
Noël
Fêtes de fin d'année