Hallo, onze telefoonlijnen zijn tijdelijk niet beschikbaar. We verontschuldigen ons voor het ongemak en zijn druk bezig om dit zo snel mogelijk op te lossen. Je kan ons bereiken via ons contactformulier.

Raadpleeg onze FAQ voor meer informatie

Welke beperkingen gelden voor onze vakantiehuizen?

Goed nieuws! Er zijn geen beperkingen meer bij een verblijf in onze vakantiehuizen in de Ardennen, alleen of met anderen. Tijd om je koffers te pakken! 

Toch nog wat meer geruststelling nodig? 

  • Informeer je dan over de stappen die je eventueel moet ondernemen en de regels die gelden tijdens je verblijf in België en in je land van herkomst. Raadpleeg info-coronavirus.be of de website van de overheid in je eigen land voor betrouwbare, volledige en actuele informatie. Als reizen niet verboden is door uw land van herkomst, zijn de Belgische regels voor toeristische verblijven van toepassing. 
  • Tijd om je koffers te pakken? Download je vaccinatie-, herstel- of testcertificaat op covidsafe.be of een vergelijkbare app die in jouw land (buiten België) wordt gebruikt. Je moet dit certificaat niet voorleggen wanneer je aankomt in je vakantiehuis. 

Heb je geen antwoord op je vraag gevonden? Neem contact met ons op.

Per telefoon

Van maandag tot donderdag:
9u – 17u
Op vrijdag: 9u – 19u
Op zaterdag: 10u – 16u
Op zondag: 10u – 13u

Live chat

Een medewerker staat voor je klaar van maandag tot vrijdag, van 9 u tot 17u.