Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie-beleid.
Niet noodzakelijke reizen van en naar België zijn tot en met 15 mei 2021 verboden – update 25/03 – Bekijk onze veelgestelde vragen
  • NL

Hoe kunnen we je helpen?

Wat zijn de huidige maatregelen voor verblijven tot en met 30 april 2021?

De regel "huishouden + 1 persoon" is van toepassing tot 30 april 2021. 

Gedurende deze periode kan je in de Ardennen verblijven met inachtneming van deze regels. 

In concrete termen:  

Je hebt een verblijf geboekt dat vóór 30 april plaatsvindt? Raadpleeg je klantenruitme. De algemene voorwaarden worden daar uiteengezet. Als de maatregelen gevolgen hebben voor jouw verblijf, word je daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld. 

- Wil je vóór 30 april een vakantie boeken? Als je de "huishouden + 1" regel respecteert, geen probleem. We zullen je met plezier verwelkomen in de Ardennen.  


Heb je een verblijf na 1 mei?  

Annuleringen zullen worden behandeld volgens artikel 7.2 van onze algemene voorwaarden. 

Overmacht " covid-19 " kan niet worden ingeroepen voor verblijven met een begindatum na 1 mei 2021. Wij zullen je zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen indien je verblijf wordt beïnvloed. 


Je bent geen Belgische burger? 

De Belgische maatregelen zijn van toepassing op je verblijf. Indien volgens de in jouw land geldende voorschriften aanvullende maatregelen van toepassing zijn (bijvoorbeeld: verbod om de grens over te steken voor niet-essentiële reizen), moet je ook de voorschriften van je verblijfsland in acht nemen. 

Heb je geen antwoord op je vraag gevonden? Neem contact met ons op.

Per telefoon

Bereikbaar van maandag tot donderdag van 9 tot 17u, op vrijdag van 9 tot 19u en in het weekend van 10 tot 16u. Gemiddelde wachttijd: 10 minuten.

Live chat

Een medewerker staat voor je klaar van maandag tot vrijdag, van 9 u tot 17u.