Newlife Outdoor Activity

Newlife Outdoor Activity Center organiseert al meer dan vijftien jaar lang de spannendste outdoor activiteiten in de Belgische Ardennen. Speleologie, GPS-tochten, boogschieten en klimmen behoren onder anderen tot de mogelijkheden.

 

Newlife Outdoor Activity Center

Het Activity Outdoor Centre van Newlife is al 20 jaar actief in de Belgische Ardennen Met veel zorg organiseert New Life avontuurlijke activiteiten die zo goed passen in het landschap. Uniek is nog altijd dat zij voornamelijk op eigen terreinen werken. Door te kiezen voor niet te grote groepen is er voor elke deelnemer veel tijd en voldoende aandacht waardoor de beleving en gezelligheid optimaal is.


Alle Adventure Activiteiten van  Activity Center Newlife zijn los te reserveren maar ook perfect te plannen in een meerdaags of weekendprogramma.

De Activiteiten zijn te reserveren vanaf acht personen, maar ook individueel ben je bij Newlife aan het juiste adres. Ze plannen met regelmaat weekends waarop je ook individueel kunt inschrijven. En anders vinden ze een aangepaste oplossing waardoor je alsnog kan deelnemen aan een van de activiteiten. Het is fijn dat de instructeur je zal begeleiden in jouw eigen taal.


Het Outdoor Activity Centre Newlife is gevestigd in Remouchamps waar je, op het gezellige terras, tot bijna zonsondergang nog kunt nagenieten van een leuke vakantiedag. Hier worden ook complete arrangementen aangeboden met activiteiten, logies en maaltijden. 


Newlife biedt aan de gasten van Ardennes-Etape 15% korting over de activiteiten waarin ze zich in de loop der jaren hebben gespecialiseerd.


- speleologie (in Trou Lecoq in de buurt van Remouchamps)
- via ferrata (Carrière Dieupart in Aywaille)
- klimmen/abseilen (Carrière Dieupart in Aywaille)
- challenge-parcours met deathride (In de Amblève-vallei rondom La Venne)


De leukste familie activiteit is altijd het Challenge-Parcours. De instructeur neemt je 3 tot 4 uur mee op een uitdagende en avontuurlijke wandeling langs de Amblève. Onderweg komen er een aanzienlijk aantal hindernissen op je pad van zeer sportief tot dikke pret. Kinderen vanaf 1.30 meter kunnen goed meedoen. Om de tokkel (deathride) te doen is uit veiligheidsoverweging een gewicht van 40 kilo noodzakelijk. Omdat de meeste hindernissen over de rivier gaan is waterpret gegarandeerd.


Reserveren is bij elke activiteit nodig.

Copyright foto's: Newlife Outdoor Sports et Ardennes-Etape