Brouwerij Caracole

Elke namiddag in juli en augustus kan de brouwerij zonder afspraak worden bezocht van 14 tot 19 u. Kom kijken hoe bier met hout wordt verwarmd, zoals vroeger. In de taverne kunt u terecht voor een hapje en een drankje.  

Brasserie Caracole

Brouwerij Caracole in Falmignoul, vlakbij Dinant, produceert op traditionele wijze vier heerlijke bieren: Troublette, Saxo, Caracole en Nostradamus. Zoals de stichters van de brouwerij het al deden in de 19de eeuw, worden alle bieren op ambachtelijke wijze gebrouwen in koperen kuipen die met hout worden verwarmd.

De proeverij heeft plaats in een grote stenen kamer die doet denken aan de oude schuren, de ideale plek voor een gezellig brouwersonderonsje. De bezoeken, door studenten geleid, zijn heel leuk en vermakelijk. U ontdekt tijdens de rondleiding delen van de oude brouwerij maar ook de moderne installaties.

Tijdens de openingsuren kunnen bezoekers genieten van een biertje en een kleine snack (kaas, salami, taart,...). Bezoeken zijn er in het Frans, Nederlands en Engels.

Profiteer van al het moois de regio van de Belgische Ardennen te bieden heeft en boek uw vakantie met Ardennes-Etape, dat voor u de allerbeste vakantiehuisjes in de regio geselecteerd heeft.


Copyright Photos - Brasserie Caracole