Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie-beleid.
Onze vakantiehuizen zijn open - Update 11/01 - “Bekijk onze veelgestelde vragen

Fly-In 

De grootste vrije val-simulator ter wereld laat je vanaf 5 jaar oud de sensatie van een parachutesprong ontdekken. Het is een unieke ervaring die aan te raden is voor vrienden, familie of collega’s.

 

Fly-in

Niet ver van Luik vind je dit nieuw vrijetijdsconcept: de grootste vrije val-simulator ter wereld.
Zijn volledig cirkelvormige windtunnel heeft een diameter van 5,2m en een hoogte van 15m. De aangedreven lucht bereikt tot 300 km/u. Zowel degenen die hun eerste vlucht beleven als de professionals, zullen een uniek comfort en sensatie ervaren.
Wij stellen iedereen -van 5 tot 99 jaar oud- voor om het gevoel van een parachutesprong te ervaren, zonder het vliegtuig te moeten nemen (en zonder risico op annulering door slecht weer)!

Deze vrije val-simulator stelt je in staat om een originele ervaring te beleven tijdens een dagje onder familie, met vrienden of collega’s.

De Bar ligt vlak naast de simulator en heeft een direct zicht op de vluchten zodat je vrienden of de professionals nog wat stof tot nadenken krijgen.
Reken op minimum 1u30 ter plaatse: 1 uur voor de inschrijving en briefing + 30 minuten voor 12 personen die elk 2 vluchten maken (duurtijd varieert in functie van het pakket en het aantal personen).

Bij de telefonische reservatie, dien je de "Ardennes-Etape"-code te vermelden om van de korting van 15% te kunnen genieten.

Ontdek snel alle Ardennes-Etape vakantiehuizen  van de streek en boek dankzij Fly-in een unieke activiteit.

 

Copyright foto’s: Fly-In

De toeristische informatie is louter informatief. In geen geval kan Ardennes-Etape verantwoordelijk worden gehouden voor foute of achterhaalde informatie.