• NL

Autrucherie Pont d'Amour

In de struisvogelboerderij Pont d'Amour in Dinant komt u alles te weten over de grootste vogels ter wereld. In het prachtige Ardennenlandschap kweken de eigenaars niet alleen struisvogels, maar ook emoes, nandoes en de uitzonderlijke kasuaris.

 

Struisvogelboerderij Pont d’Amour

De grootste vogels ter wereld, u vindt ze in de Belgische Ardennen!

Vlakbij Dinant in de provincie Namen, op één van de rustigste plekjes van het land, treft u de struisvogelboerderij van Pont d’Amour. De eigenaars gaan 100 procent voor gezonde teelt in een gezonde omgeving.

Dit domein van ruim 12 hectare op een plateau langs de vallei van de Maas huisvest niet alleen struisvogels. Ook de kleinere neefjes de emoe, de nandoe en de kasuaris zijn van de partij op de boerderij.

Autrucherie Pont d’Amour nodigt jong en oud uit voor een bezoek. De uitleg tijdens de rondleiding is aangepast aan de leeftijd van het publiek. U komt er alles te weten over deze buitengewone dieren en over het kweken ervan. Na het bezoek hebben deze loopvogels voor u geen geheimen meer.

De Struisvogelboerderij Pont d’Amour in Dinant is één van die typische bedrijven die nog trouw blijven aan ambachtelijke werkmethodes. Zo ook de Brouwerij du Bocq in Purnode. Bezoek deze buitengewone plekken en boek een langer verblijf in de Ardennen met Ardennes-Etape.


Hou de Ardennen proper, laat tijdens uw verblijf geen zwerfvuil achter.

Copyright foto's: Autrucherie Pont d'Amour