Formul'Quads: Paintball

Formul'Quad's à Latinne propose aux amateurs de paintball un terrain de combat hors du commun. De nombreux obstacles naturels ou insolites pimentent la partie. Un technicien et un arbitre vous font progresser dans le jeu en toute sécurité. Pour les enfants, Formul'Quads a crée une version soft qui va les enchanter.

 

Formul’Quads - Paintball voor groot en klein

Naast quad- en buddy-expedities kunt u bij Formul’Quads in Braives ook terecht voor een dagje paintball. Het heuvelachtige terrein, met struiken, bomen, verlaten panden en voertuigen, is perfect ingericht voor een strijd op het scherp van de snee. De obstakels op het paintball-terrein maken dat de teams goed moeten nadenken over de beste strategie om de tegenstander uit te schakelen.

Het spel wordt in goede banen geleid door een scheidsrechter en er is steeds technische bijstand. Zo wordt eveneens uw veiligheid constant gegarandeerd.

Voor de kleintjes?

Formul’Quads heeft ervoor gezorgd dat de jongsten ook kunnen meedoen met een spelletje paintball. Er zijn minder krachtige paintball guns beschikbaar voor groepen kinderen. Kinderen jonger dan 14 kunnen het in team tegen elkaar opnemen voor € 10 per uur.

Goed om te weten:
Formul’Quads stelt een formule met maaltijd voor (broodjes of barbecue), stelt douches ter beschikking voor na het avontuur en helpt u ook bij de organisatie van groepsactiviteiten, feesten en verjaardagen.

Prijzen

- 300 kogels: € 25 op weekdagen, € 30 tijdens weekends
- 500 kogels: € 35 op weekdagen, € 39 tijdens weekends
overall, masker, handschoenen inbegrepen (minimaal 10 personen, nachtspel mogelijk)

- extra kogels: € 8 / 100 stuks
- barbecue/sandwiches: € 15 (minimaal 10 personen)
- douches: € 1,50

Opgelet: voor minderjarigen vraagt Formul’Quads een schriftelijke toelating van de ouders.

Andere opties

- tandem/trekking
- buggy + quad
- springkastelen
- wandelingen