Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie-beleid.
Onze vakantiehuizen zijn open - Update 25/01 - “Bekijk onze veelgestelde vragen

Parken en Tuinen in de Belgische Ardennen - met korting

Plant u een uitstapje in de Belgische Ardennen? De mooiste tuinen en parken in de Ardennen laten u even ontsnappen uit de drukte van de stad. Maak een wandeling door de bloementuinen met allerlei geneeskrachtige soorten of door een vormsnoeipark met de origineelste buxus-kunstwerken.

Domaine Provincial de Chevetogne in Provincie Namen

Domaine Provincial de Chevetogne [Provincie Namen]

Het Provinciaal Domein van Chevetogne heeft zich in de groene valleien aan de voet van de Ardennen genesteld. Het domein strekt zich uit over ruim 600 hectare en kan uitpakken met ene grote diversiteit aan landschappen. Het park biedt al meer dan 40 jaar allerhande soorten van vermaak aan het grote publiek.

Tuinen van Annevoie in Provincie Namen

Tuinen van Annevoie [Provincie Namen]

De schitterende 18de-eeuwse tuinen van Annevoie, zijn geklasseerd als Waals erfgoed en nodigen je uit voor een wandeling met de familie waarbij je al je zintuigen kan laten genieten. Ze zijn één van de mooiste tuinen van Europa.

Labyrint in Provincie Luxemburg

Labyrint [Provincie Luxemburg]

Doolhoven zo groot als 22 voetbalterreinen, met geheime doorgangen en kleine steegjes die je doen verdwalen. De bezoeker moet in het labyrint, gelegen vlak bij Durbuy, zijn weg terugvinden met behulp van de verhalen van fabelachtige figuren.

Parc des Topiaires (Vormsnoeipark) in Provincie Luxemburg

Parc des Topiaires (Vormsnoeipark) [Provincie Luxemburg]

1

Het grootste Vormsnoeipark in het kleinste stadje van de wereld, Durbuy. Over een oppervlakte van meer dan 10.000m2 verspreid, staan meer dan 250 plantensculpturen. Een unieke collectie in Europa.