Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie-beleid.
Onze vakantiehuizen zijn open - Update 25/01 - “Bekijk onze veelgestelde vragen

Attractieparken in de Ardennen - met korting

Zin in een uitstapje met de kids in de Ardennen? De attractieparken in de Belgische Ardennen zijn een paradijs voor kinderen! Jong of heel jong, er is voor ieder wat wils. De pretparken, binnen- en buitenspeeltuinen staan garant voor een namiddag speelplezier.

Labyrint in Provincie Luxemburg

Labyrint [Provincie Luxemburg]

Doolhoven zo groot als 22 voetbalterreinen, met geheime doorgangen en kleine steegjes die je doen verdwalen. De bezoeker moet in het labyrint, gelegen vlak bij Durbuy, zijn weg terugvinden met behulp van de verhalen van fabelachtige figuren.

Le Monde Sauvage d'Aywaille in Provincie Luik

Le Monde Sauvage d'Aywaille [Provincie Luik]

Bij Monde Sauvage van Aywaille, ontdek je wilde en exotische dieren, shows van zeeleeuwen, papegaaien, roofvogels... en veel meer. Het is de perfecte bestemming voor een uitstap met de familie.

Park Chlorophylle in Provincie Luxemburg

Park Chlorophylle [Provincie Luxemburg]

20%

In het Park Chlorophylle , dat op voorbeeldige wijze in symbiose met de natuur interageert, leren kinderen op speelse wijze alles over het leven in de Ardense bossen. Dit park waarin alles draait rond het theama bos heeft een heel interessant didactisch parcours met talrijke animaties en ligt niet ver van Baraque Fraiture. Je uitstapje wordt gegarandeerd een succes!

Plopsa Coo in Provincie Luik

Plopsa Coo [Provincie Luik]

5

Plopsa Coo is gelegen in een buitengewoon kader in de streek van Malmedy, Stavelot en Trois-Ponts. Het pretpark nodigt je uit voor een dag vol fun met de kinderen.