Activiteiten voor team-building in de Ardennen

We hebben voor jou de beste teambuilding activiteiten van de Ardennen geselecteerd. Deze partners werden gekozen omwille van hun professionalisme en de kwaliteit van hun prestaties.

Hieronder zal je een ruime keuze vinden aan culturele, sportieve activiteiten en teambuilding workshops om uw seminaries en incentives wat leven in te blazen.

Geraak geïnspireerd door het activiteitenaanbod dat Ardennes-Etape voor u heeft gekozen en uitgetest. Organiseer zelf uw eigen activiteitenprogramma, in direct contact met onze partners.
 

Adventure Valley Durbuy in Provincie Luxemburg

Adventure Valley Durbuy [Provincie Luxemburg]

Adventure Valley Durbuy is een gezellig, rustig avonturenpark met tal van toeristische activiteiten aanbiedt in de buurt van het charmante kleine stadje Durbuy.

Ardenne Aventures in Provincie Luxemburg

Ardenne Aventures [Provincie Luxemburg]

Ardenne Aventures is een vrijetijdscentrum in La Roche-en-Ardenne, dat een waaier aan sportieve activiteiten aanbiedt zoals MTB, kajakken, raften...

Ardennes Cycling in Provincie Luik

Ardennes Cycling [Provincie Luik]

Verhuur van mountainbikes per dag of halve dag. Mogelijkheid een gids aan te vragen. Neem de mountainbikeroutes om de belangrijkste plekjes van Stavelot te ontdekken.

Avenature in Provincie Luxemburg

Avenature [Provincie Luxemburg]

Avontuur activiteiten in het midden van de natuur in een familiale sfeer.

Brandsport Adventure & Teambuilding in Provincie Luxemburg

Brandsport Adventure & Teambuilding [Provincie Luxemburg]

Het Brandsport-team verwacht je in La Roche-en-Ardenne voor spetterende activiteiten, zoals touwenparcours, rotsklimmen en rappel, mountainbiking, kajakken, en nog veel meer.Actie!

Cap Nature in Provincie Luxemburg

Cap Nature [Provincie Luxemburg]

Cap Nature organiseert spannende activiteiten waarbij natuur en avontuur centraal staan. Een waaier aan mogelijkheden, de ene al avontuurlijker dan de andere. Aarzel niet langer...

Coo Adventure in Provincie Luik

Coo Adventure [Provincie Luik]

Coo Adventure, gelegen bovenaan de waterval van Coo, biedt je een ruime keuze aan outdooractiviteiten, zoals challenge parcours, paintball, kajak, mountainbiking,... Je kan meerdere activiteiten combineren voor een volledige dag avontuur.

Dinant Aventure in Provincie Namen

Dinant Aventure [Provincie Namen]

Ga de uitdaging aan bij Dinant Aventure waar je kunt kiezen uit een veelheid aan eersteklas activiteiten en waar je een niet alledaagse, sensationele dag tegemoet gaat...

Domein van Palogne in Provincie Luik

Domein van Palogne [Provincie Luik]

Het Domein van Palogne biedt verschillende activiteiten aan: bezoek aan de burcht van Logne en
zijn museum, afvaart van de Ourthe per kajak (7,8km), verhuur van MTB en E-bike, minigolf, valkerij, taverne, speeltuin, schattenjacht...

<p>Golf du Haras</p> in Provincie Luik

Golf du Haras

[Provincie Luik]

'Golf is voor iedereen', dat is het motto bij Golf du Haras in Verviers. Golf du Haras hanteert betaalbare tarieven en wil zo de sport beschikbaar maken voor iedereen, jong en oud.

Les Draisines de la Molignée in Provincie Namen

Les Draisines de la Molignée [Provincie Namen]

Ontdek de vallei van de Molignée op een railbike of draisine. Met de railbike rijdt u over de oude spoorweg om de streek van Dinant te verkennen, een superoriginele activiteit voor de hele familie of voor vriendengroepen.

Moulin Bock: Avontuurlijk sporten in Provincie Luxemburg

Moulin Bock: Avontuurlijk sporten [Provincie Luxemburg]

Moulin Bock in Houffalize organiseert originele openluchtactiviteiten, waaronder rotsklimmen, deathride, rappel, MTB, oriëntatieloop, kajak en nog veel meer. Het wordt gegarandeerd een dag vol avontuur!

<p>Newlife Outdoor Activity</p> in Provincie Luik

Newlife Outdoor Activity

[Provincie Luik]

Newlife Outdoor Activity Center organiseert al meer dan vijftien jaar lang de spannendste outdoor activiteiten in de Belgische Ardennen. Speleologie, GPS-tochten, boogschieten en klimmen behoren onder anderen tot de mogelijkheden.

Paintball des Cheras in Provincie Luxemburg

Paintball des Cheras [Provincie Luxemburg]

Paintball des Cheras in Houffalize nodigt u uit voor een gevecht in de bossen in de buurt van Baraque de Fraiture. Het doel is de tegenstander uit te schakelen met uw verfpistool. Teamwork en strategie staan bij paintball centraal!

Paintball Experience  in Provincie Namen

Paintball Experience [Provincie Namen]

In Sorinnes op de hoogtes van Dinant, ligt Paintball Experience waar je zowel openlucht als overdekt kan komen paintballen.