Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie-beleid.
  • NL

Tijdens je verblijf per fiets de Ardennen ontdekkenFiets door de mooiste landschappen van de Ardennen.

De Ardennen zijn een paradijs voor fietsliefhebbers. De grandioze landschappen, de groene valleien, de indrukwekkende beklimmingen, de wegen of bosroutes bieden je een gevarieerd speelterrein, of je je nu wilt vermaken, verkennen, ontspannen of uitdagen. Kom rijden met je partner, gezin of zelfs solo tijdens een verblijf in de Ardennen en geniet van het landschap zoals jij het graag ziet.

Word lid van de Strava club van Ardennes-étape

Ken je onze gloednieuwe Ardennes-étape club op Strava? Exclusieve wedstrijden, uitdagingen, goede tips in de Ardennen, advies van de profs, nieuws over fietsen in de Ardennen, dus kom en motiveer jezelf om je grenzen te verleggen, wat die ook mogen zijn! Word één van de Helden van de Ardennen. Doe met ons mee!

Top 5 - Mythische hellingen van Luik-Bastenaken-Luik en hoe je ze het beste beklimt

Of ze nu door mooie dorpjes, mythische bossen of bucolische valleien lopen, de beklimmingen in de Ardennen houden vele verrassingen in voor fietsliefhebbers. Tussen de mythische beklimmingen, de in het bos verborgen beklimmingen, de zeer steile beklimmingen of de beklimmingen die hun spel goed verbergen, zijn er mogelijkheden in overvloed. Ontdek onze vijf favoriete beklimmingen in de Ardennen, getest en besproken door de renners van onze partner-ploeg Bingoal-Sauce Pauwels WB tijdens hun wedstrijdvoorbereiding in een Ardennes-étape vakantiehuis!

Reisgids- Een fietsverblijf in het teken van Luik-Bastenaken-Luik

Ter gelegenheid van de legendarische wedstrijd Luik-Bastenaken-Luik hebben wij een zeer fietsvriendelijke reisgids voor je samengesteld in de omgeving van het parcours. Ontdek deze legendarische route met pittoreske uitzichtpunten en de beste plaatsen om te stoppen voor een verfrissing. Deze gids geeft je ook informatie over activiteiten die in de omgeving te doen zijn, tips en, natuurlijk, een selectie van vakantiehuizen om uit te rusten en te genieten!

Om de gids te ontvangen, hoef je je alleen maar in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Privacyverklaring

Ardennes-étape is ook dit jaar weer officieel partner van de Ardennenklassiekers Luik-Bastenaken-Luik en De Waalse Pijl. Wij zijn er trots op de sporters en de fans in deze zeer bijzondere periode te kunnen steunen. Zelfs via het scherm vibreren we samen met z'n allen, ook met de renners!

Ardennes-étape vakantiehuizen

De Belgische Ardennen zijn de ideale bestemming voor wielersportliefhebbers. Ardennes-étape beschikt over meer dan 2000 vakantiehuizen van 2 tot 60 personen in de Ardennen.