Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie-beleid.
  • NL

Activiteiten in de buurt van Aywaille

Chalet [104419-01]
Grotten van Remouchamps in Provincie Luik

Grotten van Remouchamps [Provincie Luik] [3km]

2=3

De Grotten van Remouchamps zijn al te bezichtigen sinds 1828. Het is één van de belangrijkste toeristische attracties in de Belgische Ardennen: een ondergrondse tocht van 75 minuten, te voet of per boot. Een absolute aanrader!

Wandeling van de Ninglinspo in Provincie Luik

Wandeling van de Ninglinspo [Provincie Luik] [3km]

Eén van de mooiste wandelingen van het land. Het traject leidt wandelaars langsheen de Ninglinspo, een bergriviertje in de provincie Luik, doorheen het prachtig groene heuvellandschap rond Aywaille. Een must voor iedereen die de Belgische Ardennen bezoekt.

Le Monde Sauvage d'Aywaille in Provincie Luik

Le Monde Sauvage d'Aywaille [Provincie Luik] [7km]

Bij Monde Sauvage van Aywaille, ontdek je wilde en exotische dieren, shows van zeeleeuwen, papegaaien, roofvogels... en veel meer. Het is de perfecte bestemming voor een uitstap met de familie.

Forestia Dierenpark in Provincie Luik

Forestia Dierenpark [Provincie Luik] [11km]

2=3

In het dierenpark Forestia Wildpark, gelegen tussen Luik en Spa, leven meer dan 200 verschillende dieren (beren, lynxen, bizons, herten, wolven, ...) op een 40 hectaren grote oppervlakte. Het dierenpark van La Reid is een echte verzamelplaats van Europese diersoorten, die er in een natuurlijke en beschermde omgeving leven.

Forestia Avonturenparcours in Provincie Luik

Forestia Avonturenparcours [Provincie Luik] [11km]

2=3

Forestia Adventure nodigt je uit voor een onvergetelijke dag, 'tussen Hemel en Aarde'. Kom je uitleven in de vrije natuur en proef van het avontuur… Hindernissenparcoursen in de bomen voor jong en oud!

<p>Centre d'Interprétation de la Chauve-Souris</p> in Provincie Luik

Centre d'Interprétation de la Chauve-Souris

[Provincie Luik] [15km]

1=2

Het kenniscentrum van de vleermuis doet bezoekers nadenken over de natuur en over de vleermuis in het bijzonder. Tijdens een verrassende en leerrijke tocht komt u van de heks Barbastella alles te weten over deze kleine, vliegende wezens.

Charmille du Haut-Marêt in

Charmille du Haut-Marêt [] [15km]

A Theux, découvrez l'une des plus belles charmilles d'Europe ! Ce tunnel de 500 mètres de long vous offre un lieu de promenade exceptionnel.

VenturiX Outdoor in Provincie Luik

VenturiX Outdoor [Provincie Luik] [15km]

10%

VenturiX Outdoor in Comblain-au-Pont, biedt tal van avontuurlijke activiteiten en op maat gesneden catering in een prachtige, natuurlijke omgeving.

<p>Boerengolf Stoumont</p> in Provincie Luik

Boerengolf Stoumont

[Provincie Luik] [15km]

10%

Boerengolf of Agrogolf stijgt de laatste jaren enorm in populariteit. Deze sport, voor jong en oud, vrienden, familie of collega's, staat garant voor een hilarische dag in de prachtige streek van Stoumont.

Musées de la Ville d'eaux in Provincie Luik

Musées de la Ville d'eaux [Provincie Luik] [16km]

1=2

Het Museum van de Waterstad belicht vier eeuwen geschiedenis van Spa, vanaf de geboorte van het kuurwezen tot het vervaardigen van artistieke snuisterijen en de aanwezigheid van koningin Marie-Henriette van 1895 tot 1902!

Kasteel van Franchimont in Provincie Luik

Kasteel van Franchimont [Provincie Luik] [16km]

Het kasteel van Franchimont in Theux komt eerder toevallig in zicht tijdens een wandeling in de bosrijke omgeving. Dit bouwwerk is een pareltje van architectuur in de Belgische Ardennen

Découvertes de Comblain in Provincie Luik

Découvertes de Comblain [Provincie Luik] [16km]

1=2

Comblain-au-Pont nodigt u uit haar grotten te ontdekken. In de ingewanden van de aarde wacht een indrukwekkende wereld. Tijdens het bezoek zult u prachtige druipsteenformaties tegenkomen. De begeleiders geven graag hun respect en passie door voor deze plaats die ‘s winters door vleermuizen bevolkt wordt.

De Minigolf van Spa in Provincie Luik

De Minigolf van Spa [Provincie Luik] [16km]

Geniet van een partijtje minigolf midden in een schitterend park!

Havana Café in Provincie Luik

Havana Café [Provincie Luik] [16km]

1=2

Probeer de verschillende cocktails of de meer dan 50 soorten rum uit van het Havana Café, gelegen in het centrum van Spa, tussen het casino en de thermen. De charme van deze latino-bar zal bij u onmiddelijk in de smaak vallen.