Vakantiehuis in Bertrix voor 6 personen in de Ardennen

[105893-01]
+
6 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 2 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 9

Het oude deel van deze molen in Bertrix werd met veel smaak verbouwd naar een vakantiewoning. Het mengen van steen, metaal, leem en mortex vormt een warm en aangenaam geheel. Een ding is zeker, u zult verleid worden!  In deze 3 sterren gite in Bertrix is de  keuken volledig uitgerust en communiceert met de andere leefruimtes. Hier is er een vitroceramische kookplaat, een...

Het oude deel van deze molen in Bertrix werd met veel smaak verbouwd naar een vakantiewoning. Het mengen van steen, metaal, leem en mortex vormt een warm en aangenaam geheel. Een ding is zeker, u zult verleid worden! 

In deze 3 sterren gite in Bertrix is de keuken volledig uitgerust en communiceert met de andere leefruimtes. Hier is er een vitroceramische kookplaat, een oven, een magnetron, een koelkast, een diepvriezer en een afwasmachine.  Daarbij is er ook een mixer, een waterkoker, een broodrooster, een soepmixer, een koffiezetapparaat en een vruchtenpers. In de leefruimte is er ook een mooie open haard voor een knusse winteravond. In het salon is er een flatscreen televisie met Belgacom TV. In de gite is er vrij wifi internetaansluiting aanwezig. De eigenaars van het vakantiehuisje hebben de originele decoratie netjes bedacht.

Deze 3 sterren woning in Ardense steen heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers. In beide slaapkamers van de gite is er een dubbel bed en een eenpersoonsbed die omgevormd kan worden. Iedere badkamer heeft een wastafel en Italiaanse douche. Op aanvraag kan een babybed ter beschikking gesteld worden.

Buiten de gite is er een half overdekt terras met 4 zetels om van het prachtige uitzicht te genieten. De waterval van de molen, de bijhorende rivier, de tuin en de weide zorgen voor een fantastisch gevoel. Een deel van de tuin is privaat, het andere deel is gemeenschappelijk met de eigenaars en een andere woning: een zwemvijver en noords bad kunt u op voorhand reserveren (bad met hout verwarmd, het hout wordt door de eigenaar klaargelegd en u betaalt deze volgens verbruik) Tuinmeubelen en een barbecue maken het geheel af. Vanuit het vakantiehuisje kunt u meteen op wandeling, het bos ligt op maar 50 meter. In de tuin zorgen de kinderspellen voor bijkomend plezier. 

Dit vakantiehuis ligt in het gehucht Le Sart, en ligt net naast Bertrix en Agri-Museum van Rochehaut wat zij wensen. 

In Bertix, op tien kilometer van uw vakantiehuis, vindt u winkels, een VVV kantoor, restaurants, het station. Bij sneeuw wordt de skipiste geopend. Fietsers kunnen ook terecht op de Ravel. Op één kilometer van de vakantiewoning vindt u een bushalte

Als u op zoek bent naar een originele gite om in België uw vakantie door te brengen maar die toch al het hedendaags comfort voldoet dankzij een fantastische renovatie, dan bent u aan het juiste adres! 

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Ligging
Nationaal Park
Vrijetijdsvoorzieningen
Wifi
Haard
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 badkamers
2 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 2 kinderstoelen
Buiten
Vijver , Beek
Privétuin 
Spellen voor buiten
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Andere
Wasmachine
Morgan - Customer Service Advisor
Tip(s) van Morgan Customer Service Advisor

Het huis grenst aan een andere woning maar dit zal u op geen moment storen. U zult van de nodige privacy genieten. Rechtover het vakantiehuis is er een houtzagerij maar u zult hier geen geluidsoverlast van ontvangen. Vanuit de woning heeft u hier geen zicht op.

De woning heeft een privé tuin in verlenging van het terras. De zwemvijver is daarentegen gemeenschappelijk met de eigenaar en een andere vakantiewoning. Tussen beide gites, in het gemeenschappelijk gedeelte, vindt u een moestuin waar u zich kunt bedienen.

Het riviertje dat langs de woning en het terras loopt is niet beveiligd. Opgepast met kleine kindjes. 

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Huisdieren verboden

Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
Op het platteland
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
150 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
2
Verwarming
Elektrisch
Bouwjaar
1890
Jaar van renovatie
2013
Gemeenschappelijk met een ander huis

Buiten

  • Vijver

gemeenschappelijk met de eigenaar

Buiten

  • Buitenspeeltuigen

    Schommel

Niveau 0

  • Hall

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Cassettehaard, TV
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Diepvriezer, Afwasmachine x 1 Stofzuiger , Mixer , Waterkoker , Strijkijzer en strijkplank , Broodrooster , Soepmixer , Filter-koffiezetapparaat , Vruchtenpers
  • Berging

    Wasmachine
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 3p

    1p bed x 1, 2p bed x 1, TV
  • Privébadkamer 1

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Slaapkamer 2 - 3p

    1p bed x 1, 2p bed x 1, TV
  • Privébadkamer 2

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

Buiten

  • Privétuin

    Oppervlakte 40 m²
  • Terras

    Oppervlakte 35 m²
  • Beekje

    Opmerking : niet beveiligd
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 4
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
50 m
Rivier
2 km
Skipiste
10 km (Bertrix)
Ravel
10 km (Bertrix)
Restaurants
10 km (Bertrix)
Winkels
10 km (Bertrix)
Markt
10 km (Bertrix)
VVV Kantoor
10 km (Bertrix)
Mister Cash
10 km (Bertrix)
Bus
1 km
Station
10 km (Bertrix)

12 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9
Zeer goed

Anoniem NL Belgique
9,5
Groepsverblijf onder vrienden Weekend November 2023

Dit huisje is mooi gelegen en heeft alles wat je nodigt hebt om een weekendje te ontspannen. Ook het uitzicht en de omgeving is prachtig!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week November 2023

Heerlijk vakantiehuis, gezellig, piekfijn afgewerkt. De locatie was super rustig, exact wat we zochten. Heerlijke wandeling in de buurt . Geweldig om zien was het feit dat de eigenaar zijn eigen stroom opwekt en ons dit met veel fierheid uitgelegd heeft. Twee minpuntje: de donsdekens zijn aan vervanging toe en een wifi-versterker had leuk geweest. Toch wel gezellig om na een lange dag wandelen met het hele gezin naar een film te kunnen kijken. We gaan zeker nog terug! Een aanrader!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,7
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week Oktober 2023

Gezellig vakantie-plekje in prachtige omgeving. Perfect om even uit de rat-race te stappen en de batterijen weeop te laden.

Vertalen naar het Nederlands
E. Adriaensen NL Belgique
7,8
Verblijf van een ouder koppel 2-weken September 2023

Zeer mooi en rustig vakantieverblijf. Het uitzicht en de locatie zijn fantastisch. Jammer genoeg enkele minpunten: de beloofde WiFi werkt zo goed als niet. Ook de droogkast was niet aanwezig. Ook de netheid liet te wensen over. Jammer want dit huisje, de locatie en de omgeving verdienen een tien op tien.

Vertalen naar het Nederlands
L. Bart NL Belgique
7,3
Gezinsverblijf met jonge kinderen 2-weken Augustus 2023

Wat ons vooral stoorde aan ons verblijf is dat een aantal dingen die in de omschrijving van de woning staan en ons deden kiezen voor de woning niet aanwezig waren. De ergste was toch wel het gebrek aan internet. Wij zijn twee keer naar bertrix gereden om daar gebruik te maken van de gratis wifi om onze uitstappen te plannen. Als we de eigenaars aanspraken kregen we een antwoord dat ze er gingen voor kijken. Niets meer gehoord gedurende de twee weken. Geen onthaal. Geen droogkast.

Vertalen naar het Nederlands
V. Sophie NL Belgique
9,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Juli 2023

Een supergezellig en prachtig huisje! Grote slaapkamers, gezellige open keuken, supermooi terras en aangelegde tuin! Zwemvijver was prima! Pluspunt: een toffe ezel in de weide, mooi uitzicht! Cosy ardense woning met alle comfort. Minpuntje: wifi werkte niet en 4g is nihil in het dorpje, lastig om wandelroutes te plannen of resto op te zoeken. Topvakantie voor ons!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,6
Verblijf van een jong koppel Weekend December 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
9,5
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek December 2022

Een echte aanrader .. het huisje heeft alles wat je nodig hebt om een aantal dagen zalig te vertoeven in de Ardennen. Knusse zetels, lekker warm houtvuur, .. alles wat je nodig hebt na een lange winterwandeling.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week November 2022

We hadden een fijn verblijf in dit vakantiehuis. Even zoeken bij het aankomen omdat het donker was, het vakantiehuis ligt iets meer naar achter. Leuke stijl met veel natuurlijke elementen.

Vertalen naar het Nederlands
M. Robbert NL Belgique
9,1
Gezinsverblijf met jonge kinderen 2-weken Augustus 2022

Zeer schoon en netjes. Mooie omgeving en heerlijk rustig.

Vertalen naar het Nederlands
D. Farah NL Belgique
9,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Juli 2022

Zeer tevreden over de smaak van in richting van het vakantiehuis. Het uitzicht is magnifiek. Perfect om tot rust te komen in de prachtige natuur hier en gelegen in een hele rustige straat. De zwemvijver was een leuke extra aangezien het 35 graden was afgelopen week en het houten wandel pad is heel leuk om naar de zwemvijver te wandelen midden in de natuur. Kortom een absolute aanrader voor wie houdt van rust, veel natuur, en een mooie authentieke vakantie woning.

Vertalen naar het Nederlands
S. Peter NL Belgique
10
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Mei 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken