Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie-beleid.
  • NL

Activiteiten in de buurt van Cerfontaine

Vakantiehuis [106767-01]
Natura Park aan de Meren van l’Eau d’Heure in Province de Hainaut

Natura Park aan de Meren van l’Eau d’Heure [Province de Hainaut] [4km]

2=3

Het Natura Park van de Meren van l'Eau d'Heure is een avonturenpark met meer dan een touwenparcours doorheen de bomen en aan kabels. Eén van de kabels loopt zelfs over het meer. Een toffe activiteit voor jong en oud. Voor kinderen die met de armen omhoog 1,10 meter groot zijn.

Bezoek aan de stuwdam van de Meren van Eau d’Heure in

Bezoek aan de stuwdam van de Meren van Eau d’Heure [] [5km]

Zin een een mooi, reusachtig uitzicht? Bezoek dan de grootste stuwdam van België bij de Meren van l'Eau d'Heure. Je leert er heel wat bij over zijn werking en als bonus geeft de toren op de dam een indrukwekkend uitzicht! Een must!

Meren van l'Eau d'Heure in Walcourt

Meren van l'Eau d'Heure [Walcourt] [6km]

De Meren van l'Eau d'Heure vlak bij Dinant: de ideale plek voor watersport, al dan niet gemotoriseerd, ontspanning en om te wandelen, bezoek aan de dam, eetgelegenheid. Of gewoon heerlijk niets doen op een zomerse dag aan het strand.

<p><b>Wellness Center: A l'Heure du Bien-Etre</b></p> in Province de Hainaut

Wellness Center: A l'Heure du Bien-Etre

[Province de Hainaut] [7km]

5

Bij de Meren van l'Eau d'heure, kan je het gloednieuwe wellness centrum "A l'Heure du Bien-Etre" ontdekken. Sauna’s, jacuzzi’s, binnen- en buitenzwembaden verwachten je!

Aquacenter in Provincie Henegouwen

Aquacenter [Provincie Henegouwen] [7km]

2=3

Het Aquacenter waterpark gelegen in Froidchappelle -op enkele meters van de meren van l'Eau d'Heure- is de ideale gelegenheid om je te ontspannen en zich onder familie te amuseren. Ontdek de uitzonderlijke glijbaan, het pierenbadje, het buitenzwembad...

Pro1Golf Entertainment Center – Golf des Lacs in

Pro1Golf Entertainment Center – Golf des Lacs [] [7km]

10%

Speel golf in het hartje van Lacs de l'Eau d'Heure. Beoefen je favoriete sport in een natuurlijk kader.

The Spin Cablepark in

The Spin Cablepark [] [8km]

20%

Waterskiën in de Meren van de l’Eau d’heure! Een originele wateractiviteit bij The Spin Cablepark. U kunt zeker zich amuseren.

Karting des Fagnes bvba in Provincie Namen

Karting des Fagnes bvba [Provincie Namen] [14km]

2=3

De Karting des Fagnes is 1366 meter lang en is daarmee één van de langste circuits in Europa. De karting is gelegen in een prachtige groene streek enbeschikt over een complete infrastructuur, een grote cafetaria en een tribune.

Aquascoop van Virelles in Provincie Henegouwen

Aquascoop van Virelles [Provincie Henegouwen] [15km]

20%

De Aquascope van Virelles is één van de grootste natuurreservaten van België. Een ruimte met decors met livebeelden van de fauna, een ludiek en interactief parcours in openlucht, een speeltuin, barbecue, picknickplaats, speciale evenementen bij elke seizoensverandering.

Brasserie des Fagnes in Provincie Namen

Brasserie des Fagnes [Provincie Namen] [16km]

De Brasserie des Fagnes is om drie redenen een bezoekje waard. In het museum krijgen bezoekers oude brouwersmateriale te zien. De moderne brouwerij produceert de heerlijkste bieren. En in de taverne kunnen bezoekers terecht voor een hapje en een drankje, terwijl de kinderen zicht uitleven in de speeltuin.

Chemin de Fer à Vapeur des 3 Vallées in Provincie Namen

Chemin de Fer à Vapeur des 3 Vallées [Provincie Namen] [16km]

Maak kennis met de spoorlijn van de 3 Valleien, één van de mooiste treinroutes van Europa. Keer terug in de tijd met een authentieke stoomtrein en doorkruis de ‘Drie Valleien' met hun ongelooflijke landschappen.

Grotten van Neptunus in Provincie Henegouwen

Grotten van Neptunus [Provincie Henegouwen] [18km]

Deze grotten behoren tot de oudste van België. Ze kunnen te voet en per boot worden bezocht. Het bezoek eindigt met een schitterend klank- en lichtspel.

Skipiste van Oignies-en-Thiérache in Province du Namur

Skipiste van Oignies-en-Thiérache [Province du Namur] [20km]

Heropening van het skistation van Oignies-en-Thiérache voor de liefhebbers van alle stijlen van wintersporten. En voor de zomer is er de mountainboard ...