Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie-beleid.
  • NL

Activiteiten in de buurt van Ciney

Vakantiehuis [106787-01]
Le Chemin de Fer du Bocq in Provincie Namen

Le Chemin de Fer du Bocq [Provincie Namen] [4km]

3

Tijdens een rit per trein op de oude lijn 128 Ciney-Spontin-Yvoir ontdek je de vallei van de Bocq vanuit een heel ander oogpunt. Het is één van de mooiste plekjes in de Ardennen.

Domaine Provincial de Chevetogne in Provincie Namen

Domaine Provincial de Chevetogne [Provincie Namen] [9km]

Het Provinciaal Domein van Chevetogne heeft zich in de groene valleien aan de voet van de Ardennen genesteld. Het domein strekt zich uit over ruim 600 hectare en kan uitpakken met ene grote diversiteit aan landschappen. Het park biedt al meer dan 40 jaar allerhande soorten van vermaak aan het grote publiek.

Kasteel van Vêves in Provincie Namen

Kasteel van Vêves [Provincie Namen] [12km]

1=2

Het middeleeuws Kasteel van Vêves is gebouwd in de 13de eeuw door de Heren van Beaufort. Het is één van de oudste en best bewaarde Belgische kastelen. Dit kasteel zal niet alleen liefhebbers van mideleeuwse geschiedenis verblijden, maar ook kinderen die doorheen het bezoek verkleed zijn als ridders of prinsessen!

Paintball Experience  in Provincie Namen

Paintball Experience [Provincie Namen] [13km]

In Sorinnes op de hoogtes van Dinant, ligt Paintball Experience waar je zowel openlucht als overdekt kan komen paintballen.

Abdij Notre-Dame van Saint-Remy in Provincie Namen

Abdij Notre-Dame van Saint-Remy [Provincie Namen] [15km]

Een klein juweeltje van sereniteit, dat zich in alle rust en met respect voor de communauteit van de paters Trappisten die er nog wonen, laat bezoeken.

Citadel van Dinant in Provincie Namen

Citadel van Dinant [Provincie Namen] [17km]

De citadel, die op magistrale wijze de stad Dinant domineert, nodigt je uit voor een uitzonderlijk bezoek aan haar vesting. Een bezoek dat doordrongen is met geschiedenis... Niet te missen tijdens een bezoek aan de streek rond Dinant!

<p>Dinant Evasion: Bateaux sans permis</p> in Provincie Namen

Dinant Evasion: Bateaux sans permis

[Provincie Namen] [17km]

15%

Navigeer doorheen de Maasrivier en ontdek de Ardennen vanuit een andere hoek. De huur van elektrische boten zonder vaarbrevet is voor iedereen toegankelijk. Het wordt een leuk moment met de familie.

Dinant Aventure in Provincie Namen

Dinant Aventure [Provincie Namen] [17km]

15%

Ga de uitdaging aan bij Dinant Aventure waar je kunt kiezen uit een veelheid aan eersteklas activiteiten en waar je een niet alledaagse, sensationele dag tegemoet gaat...

Cycle Sport in Provincie Namen

Cycle Sport [Provincie Namen] [17km]

15%

Of u nu een rustige fietstocht plant of uit bent op een avontuurlijke mountainbike-expeditie onder vrienden, Cycle Sport in Rochefort heeft in ieder geval een geschikte kwaliteitsvolle tweewieler voor u klaarstaan.

Grotten van Lorette in Provincie Namen

Grotten van Lorette [Provincie Namen] [17km]

2=3

Stap binnen in de ondergrondse wereld en maak kennis met één van de meest indrukwekkende decors. De grot van Lorette laat niemand onberoerd!

Villers sur Lesse in Provincie Namen

Villers sur Lesse [Provincie Namen] [17km]

Een mooi dorpje dat zich liefst te voet of per fiets laat bezoeken.

Grotte la Merveilleuse in Provincie Namen

Grotte la Merveilleuse [Provincie Namen] [18km]

De Grot 'La Merveilleuse' moet niet onderdoen voor haar grote zus in Rochefort. Ze heeft afzonderlijke ruimtes met adembenemende decors en is een originele halte tijdens uw bezoek aan Dinant.

Lesse Kayaks in Provincie Namen

Lesse Kayaks [Provincie Namen] [18km]

15%

Een afvaart met de kajak op de Lesse, twee trajecten om uit te kiezen, een escapade in het hart van de wilde natuur... Een activiteit in de buurt van Dinant die je absoluut moet ontdekken!

Croisières mosanes in Provincie Namen

Croisières mosanes [Provincie Namen] [18km]

Prix de gr

Ontdek Dinant en zijn regio op een andere manier. Tijdens een tocht over het water, kan je genieten van de rust en de schoonheid van de landschappen van de Maasvallei.

<p>Dinant Evasion : croisières sur Meuse</p> in Provincie Namen

Dinant Evasion : croisières sur Meuse

[Provincie Namen] [18km]

15%

Dinant Evasion verzorgt de mooiste cruises op de Maas. Of je nu kiest voor 45 minuten, 2 uren of 3 uren, je zal hoe dan ook van de Dinantse landschappen genieten!