Appartement in Durbuy voor 2/4 personen in de Ardennen

[106935-01]
2/4 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 1 Kamer

Leuk vakantiehuis voor een comfortabel verblijf in het centrum van Barvaux. Met één slaap- en badkamer, divanbed in de woonkamer en gedeeld terras. Toegankelijk voor PBM. Dit prachtige appartement is een van de zeven appartementen in een beschermd gebouw in het centrum van Barvaux. De adembenemende lichtval, het gevoel van ruimte, de kwaliteitsvolle afwerking, het elegante...

Leuk vakantiehuis voor een comfortabel verblijf in het centrum van Barvaux. Met één slaap- en badkamer, divanbed in de woonkamer en gedeeld terras. Toegankelijk voor PBM.

Dit prachtige appartement is een van de zeven appartementen in een beschermd gebouw in het centrum van Barvaux. De adembenemende lichtval, het gevoel van ruimte, de kwaliteitsvolle afwerking, het elegante meubilair en de kleurrijke finishing touch dragen stuk voor stuk bij aan de comfortabele, hedendaagse look-and-feel. Daarnaast kan het appartement rekenen op nog een aantal andere troeven. Zo is het uitstekend akoestisch geïsoleerd. Ondanks de ligging op de eerste verdieping is het appartement toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit, dankzij de lift. 

Je verblijft in Barvaux-sur-Ourthe in de provincie Luxemburg, op een boogscheut van alle winkels, een gratis parking én de Ourthe. In deze erg toeristische regio vind je vast een activiteit die je aanspreekt: kajakken, mountainbiken, een speelterrein, tennis, terrassen aan de rand van het water ... Wandel bijvoorbeeld de 7 km lange toeristische route langs de rivier af van Barvaux naar Durbuy (toegankelijk voor mensen met een handicap) of verken het domein van Hottemme, een enorm park waar je heerlijk kunt ontspannen in een adembenemende omgeving. Is stilzitten niets voor jou? Breng dan zeker een bezoekje aan Durbuy , Wéris , een van de mooiste dorpen van Wallonië, en Tohogne, nóg zo'n pareltje.

Barvaux is een uitstekende vakantiebestemming, omdat er zoveel te beleven valt op cultureel, sportief en recreatief vlak. Mogelijkheden te over, dus!

Toegankelijkheid
Gelijkvloers
Honden niet toegelaten
Toegang rolstoel & PBM
Specifieke interesses
Vissen
Vrijetijdsvoorzieningen
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
1 slaapkamer
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Gezamenlijk terras
Parking en voorzieningen 
Openbare parking
Sandrine - Customer Service Advisor
Tip(s) van Sandrine Customer Service Advisor

Het gebouw bestaat uit vier vakantiehuizen . Handig voor wie in groep reist, maar toch wat privacy wil. Het terras met tuinmeubilair aan de achterkant van het gebouw is gemeenschappelijk voor de vier appartementen. Kom je met de trein? Een uitstekende keuze, want het station ligt op amper 300 meter van het vakantiehuis! Kom je toch liever met de auto? Ook dat is geen probleem, want op amper 30 meter van het appartement vind je een gratis openbare parking. Beddengoed en badhanddoeken zijn inbegrepen in de huurprijs.

Belangrijk om te weten

Ideaal om wat bij te praten: hier doe je de afwas nog gezellig met de hand!

Bijzondere bepalingen

Huisdieren verboden

Type woning
Mitoyen à d'autres appartements
Ligging
In een stad
Nabijheid van wegen
Langsheen een drukke straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Stad
Oriëntatie
Zuiden
Oppervlakte
87 m²
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
1
Verwarming
Central / sol
Bouwjaar
1820
Jaar van renovatie
2020

Niveau 0

  • Hall

    gemeenschappelijk

Niveau 1

  • Leefruimte

  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1 Nespresso Koffiemachine , Waterkoker , Broodrooster , Soepmixer , Vruchtenpers , Croque-Monsieurtoestel
  • Zitkamer

    Slaapzetel 2 pers x 1, TV
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Inloopdouche, Wastafel x 1, WC x 1

Buiten

  • Gemeenschappelijk terras

    Opmerking : Enkel toegankelijk via de buitenkant, Oppervlakte 50 m²
  • Openbare parking

    Opmerking : situé à 30 m du logement
Vaatdoeken mee te nemen
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Bos
2km
Bakkerij
200m
Apotheek
200m
Rivier
200m
Restaurants
100m
Winkels
200m
Markt
200 m
VVV Kantoor
5 km
Mister Cash
500m
Station
300m

2 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
NEW

Anoniem EN Belgique
9,3
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek December 2022

Goede ligging in het centrum. Naast een drukke baan. Wel een bakker, verschillende restaurants, winkels,... vlakbij. Meerdere mooie wandelingen die in Barvaux vertrekken of in de de dorpjes vlakbij. Goed verblijf met jonge kindjes, zeker in de herfst/winter!

Vertalen naar het Nederlands
S. Alexandre FR Belgique
9,2
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Juli 2022

A totalement répondu à nos attentes, nous reviendrons ;)

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken