Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie-beleid.
  • NL

Activiteiten in de buurt van Falaën

Cottage [105637-01]
Les Draisines de la Molignée in Provincie Namen

Les Draisines de la Molignée [Provincie Namen] [1km]

Ontdek de vallei van de Molignée op een railbike of draisine. Met de railbike rijdt u over de oude spoorweg om de streek van Dinant te verkennen, een superoriginele activiteit voor de hele familie of voor vriendengroepen.

Abdij van Maredsous in Provincie Namen

Abdij van Maredsous [Provincie Namen] [5km]

1=2

In 1872 werd de Abdij van Maredsous door benedictijner monniken in neogothische stijl gebouwd in de de vallei van de Molignée. De site van Maredsous is een prima startplaats voor een wandeling door de Belgische Ardennen.

Grotte la Merveilleuse in Provincie Namen

Grotte la Merveilleuse [Provincie Namen] [13km]

De Grot 'La Merveilleuse' moet niet onderdoen voor haar grote zus in Rochefort. Ze heeft afzonderlijke ruimtes met adembenemende decors en is een originele halte tijdens uw bezoek aan Dinant.

Le Temps d'une Pause in Provincie Namen

Le Temps d'une Pause [Provincie Namen] [13km]

 

Tuinen van Annevoie in Provincie Namen

Tuinen van Annevoie [Provincie Namen] [13km]

De schitterende 18de-eeuwse tuinen van Annevoie, zijn geklasseerd als Waals erfgoed en nodigen je uit voor een wandeling met de familie waarbij je al je zintuigen kan laten genieten. Ze zijn één van de mooiste tuinen van Europa.

<p>Dinant Evasion: Bateaux sans permis</p> in Provincie Namen

Dinant Evasion: Bateaux sans permis

[Provincie Namen] [14km]

15%

Navigeer doorheen de Maasrivier en ontdek de Ardennen vanuit een andere hoek. De huur van elektrische boten zonder vaarbrevet is voor iedereen toegankelijk. Het wordt een leuk moment met de familie.

Lesse Kayaks in Provincie Namen

Lesse Kayaks [Provincie Namen] [14km]

15%

Een afvaart met de kajak op de Lesse, twee trajecten om uit te kiezen, een escapade in het hart van de wilde natuur... Een activiteit in de buurt van Dinant die je absoluut moet ontdekken!

Brouwerij van de Bocq in Provincie Namen

Brouwerij van de Bocq [Provincie Namen] [15km]

De Brouwerij du Bocq is al zes generaties lang een echt familiebedrijf en zweert als één van de weinige brouwerijen in het land nog steeds trouw aan traditionele productietechnieken op vlak van het brouwen van bier. Kom eens langs voor een rondleiding en uiteraard krijg je ook de kans om de lokale bieren te proeven, kwestie van zeker te zijn dat je het allemaal goed begrepen hebt.

Citadel van Dinant in Provincie Namen

Citadel van Dinant [Provincie Namen] [16km]

De citadel, die op magistrale wijze de stad Dinant domineert, nodigt je uit voor een uitzonderlijk bezoek aan haar vesting. Een bezoek dat doordrongen is met geschiedenis... Niet te missen tijdens een bezoek aan de streek rond Dinant!

Croisières mosanes in Provincie Namen

Croisières mosanes [Provincie Namen] [17km]

Prix de gr

Ontdek Dinant en zijn regio op een andere manier. Tijdens een tocht over het water, kan je genieten van de rust en de schoonheid van de landschappen van de Maasvallei.

<p>Dinant Evasion : croisières sur Meuse</p> in Provincie Namen

Dinant Evasion : croisières sur Meuse

[Provincie Namen] [17km]

15%

Dinant Evasion verzorgt de mooiste cruises op de Maas. Of je nu kiest voor 45 minuten, 2 uren of 3 uren, je zal hoe dan ook van de Dinantse landschappen genieten!

Autrucherie Pont d'Amour in Province Luxembourg

Autrucherie Pont d'Amour [Province Luxembourg] [20km]

In de struisvogelboerderij Pont d'Amour in Dinant komt u alles te weten over de grootste vogels ter wereld. In het prachtige Ardennenlandschap kweken de eigenaars niet alleen struisvogels, maar ook emoes, nandoes en de uitzonderlijke kasuaris.

Het kasteel van Freÿr in Provincie Namen

Het kasteel van Freÿr [Provincie Namen] [20km]

Dit kasteel, dat ingericht is met waardevolle familiestukken, getuigt op een zeer mooie manier van het verleden. De anekdotes die verbonden zijn aan elke kamer maken een bezoek erg boeiend. De tuinen, met hagen, sinaasappelbomen en fonteinen, zijn van verbazingwekkende schoonheid.