Vakantiehuis in Gouvy voor 9 personen in de Ardennen

[105398-01]
9 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 4 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 9,1

Zeer gezellige vakantiewoning met jacuzzi,  infraroodcabine  en een schitterende tuin in Gouvy , Belgische Ardennen. Gelegen in leuke, groenrijke streek met groot aanbod aan (sportieve) activiteiten.   Dit beeldige vakantiehuisje voor negen personen in Gouvy , provincie Luxemburg , werd in 2009 gerestaureerd en biedt werkelijk alles om u en uw gezin een...

Zeer gezellige vakantiewoning met jacuzzi, infraroodcabine en een schitterende tuin in Gouvy, Belgische Ardennen. Gelegen in leuke, groenrijke streek met groot aanbod aan (sportieve) activiteiten.

 

Dit beeldige vakantiehuisje voor negen personen in Gouvy, provincie Luxemburg, werd in 2009 gerestaureerd en biedt werkelijk alles om u en uw gezin een heerlijke vakantie in de Ardennen te bezorgen. De 3-sterren woning is gelegen in een bosrijke omgeving, omsloten door een schitterende, grote tuin die door de omheining veilig is voor zowel kind als hond. Zo kunt u zomers tenminste ongestoord genieten van een gezellige barbecue op het terras, terwijl de kinderen en eventuele huisdieren lekker op het gazon ravotten en de allerkleinste zich vermaken op een van de aanwezige speeltoestellen (schommel en glijbaan). Laat vooral uw badmintonrackets of frisbee niet thuis, want de imposante tuin leent zich ook uitstekend voor een sportief spelletje in de buitenlucht. En mocht het weer eens wat minder zijn, dan is het binnenin de gite ook aangenaam vertoeven. In de wellness-ruimte met jacuzzi en infraroodcabine kunt u heerlijk een paar uurtjes ontspannen. En ook de ruime woonkamer met comfortabele banken, kabeltelevisie en haardvuur is een gezellige ruimte om in te verblijven. Vanuit de eetkamer kom je in de onberispelijk nette keuken, die naast een gasfornuis, oven, magnetron en afwasmachine beschikt over de benodigde keukenapparatuur zoals koffiezetapparaat, waterkoker, vruchtenpers en broodrooster. Op de bovenverdieping vindt u twee keurig afgewerkte badkamers, waarvan een met een heerlijk ligbad. Ook de gezellige slaapkamers zijn met de groots mogelijke zorg en aandacht voor detail ingericht. Zo dragen de houten kastjes en dikke spreien bij aan een knusse, huiselijke inrichting. Tot slot wacht u bij aankomst een warm ontvangst door de huiseigenaren, waardoor u zich gegarandeerd in no-time in deze schitterende vakantiewoning thuis zult voelen.

De vakantievilla is gelegen in het dorpje Gouvy, middenin het hart van de Belgische Ardennen. Grenzend aan de bossen van Baraque Fraiture, trekt u er zo op uit voor een heerlijke wandeling naar de top. In de winter kunt u er zelfs skiën! Als u een echte natuurliefhebber bent, zit u hier dus wel goed. Raakt u maar niet uitgewandeld, bezoek dan zeker de stad Houffalize. Hier vindt u meer dan 370 kilometer aan bewegwijzerde wandelpaden, terwijl u tussendoor van prachtige panoramische uitzichten geniet. Of pak de fiets, want met meer dan 165 kilometer aan mountainbike-parcours, kunt u heel wat uurtjes genieten van al het Ardense natuurschoon. Bij RHM Buitensport kun je terecht voor tal van sportieve activiteiten zoals kajakken, paintballen en abseilen. Of breng een ontspannen middag door in Aqua L’o Houffalize, waar watervallen, een wildwaterbaan en glijbaan zorgen voor een heus waterparadijs.

Wilt u genieten van een vakantiehuis met alles erop en eraan? Boek dan nu deze schitterende vakantiewoning met wellness-faciliteiten en een prachtige tuin!

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Vrijetijdsvoorzieningen
Sauna , Jacuzzi  , Loungeruimte
Speelruimte , Gezelschapsspellen
Barbecue
Haard
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
4 slaapkamers
2 badkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Privétuin 
Privéterras 
Spellen voor buiten
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Andere
Wasmachine
Morgan - Customer Service Advisor
Tip(s) van Morgan Customer Service Advisor

Speel gezellig een potje boerengolf tussen de koeien, ezels en paarden bij boerderij La Planche in Gouvy. Kinderen mogen zelfs een ritje maken op de rug van een ezel!

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Type woning
Vrijstaand
Ligging
Aan de rand van het dorp
Nabijheid van wegen
Dicht bij een weg
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
312 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
4
Verwarming
Centrale verwarming
Jaar van renovatie
2010

Niveau 0

  • Ontspanningsruimte

    Infraroodcabine (2p), Jacuzzi (3p)
  • Speelkamer

    Ballenbad, Gezelschapsspellen
  • Zitkamer

    Houtkachel, TV, DVD, Hifi
  • Eetkamer

    Cassettehaard
  • Ingerichte keuken

    Kookfornuis op gas x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Diepvriezer, Afwasmachine x 1 Stofzuiger , Waterkoker , Broodrooster , Koffiezetapparaat Senseo , Soepmixer , Filter-koffiezetapparaat , Vruchtenpers , Strijkijzer en strijkplank
  • Berging

    Wasmachine
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Leeszaal

  • Slaapkamer 1 - 3p

    1p bed x 3
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 3 - 2p

    1p bed x 2
  • Slaapkamer 4 - 2p

    1p bed x 2
  • Badkamer

    Badkuip, Wastafel x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 2
  • Afzonderlijk toilet - x1

Buiten

  • Privétuin

    Omheind door een haag + omheining, Oppervlakte 3800 m²
  • Buitenspeeltuigen

    Schommel, Glijbaan
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 4
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
500 m
Meer
6 km (Chérapont)
Restaurants
5 km
Winkels
5 km
Markt
8 km (Gouvy)
VVV Kantoor
8 km (Gouvy)
Mister Cash
8 km (Gouvy)
Bus
1 km
Station
8 km (Gouvy)

15 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,1
Zeer goed

C. Benoit FR Belgique
9,3
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Maart 2024

très bon séjour conforme à la description.

Vertalen naar het Nederlands
V. Philippe FR Belgique
9,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week December 2023

Charmante demeure permettant de bon moment en famille. Nous avons apprécier ce gite et le grand jardin clôturer pour notre chien ( montagne des Pyrénées) . Endroit calme ou tout est là pour faire passé un bon moment en famille même avec des tous petit ( salle de jeu).

Vertalen naar het Nederlands
S. Sofie NL Belgique
9,6
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Oktober 2023

Het feit dat we al 4 keer komen en terug geboekt hebben voor 2024 zegt alles!

Vertalen naar het Nederlands
M. Christel NL Belgique
9
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Mei 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

J. Joost NL Belgique
8,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend April 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

P. Vera NL Belgique
8,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Maart 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Maart 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

L. Nicolas FR Belgique
9,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Februari 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend Februari 2023

Toegegeven: het zijn inderdaad kleine badkamers. Maar de gîte is behoorlijk ruim, zodat iedereen zich desgewenst wel even kan afzonderen. Vriendelijke ontvangst, en zeer toegankelijk (na het signaleren van een probleem op zondagavond stond ze nog geen 10 minuten later aan de deur). Het talrijk aanwezige speelgoed (en het miniballenbad) maken dit huis zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Het uitzicht over de tuin en de omgeving werkt rustgevend, net als de sauna en het bubbelbad.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,7
Groepsverblijf onder vrienden Weekend November 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

S. Sofie NL Belgique
9,3
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend Oktober 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

V. Hans NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Juni 2022

De badkamers zijn wat klein voor een groot gezelschap . Het terras was niet schoon: vol met bladeren, stof en hondenhaar. De tuin is een heerlijke plek voor jong en oud. Alle benodigde comfort is aanwezig. Al met al een prima plekje om vakantie te vieren met familie!

Vertalen naar het Nederlands
A. Jochem NL Belgique
9,8
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Mei 2022

Wat een super leuk huisje! We verbleven er met 9 volwassenen en 1 hond en we hebben het er heel leuk gehad! De ontvangst was heel goed, het huis enorm aangenaam, de tuin heel tof voor de hond én om te zonnen, de wellness was geslaagd, ... Top bestemming dus!

Vertalen naar het Nederlands
B. Jan NL Belgique
8,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend Mei 2022

Fijn huis om met ons hele gezin een lang weekend vakantie in de Ardennen te vieren

Vertalen naar het Nederlands
V. Alex NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week April 2022

Het vakantiehuis heeft heel wat potentieel. Het ligt in een bosrijke omgeving en ademt een aangename sfeer en gezelligheid uit. De ruime keuken is gescheiden van de eetkamer, maar dit vormt geen probleem. De “tussenkamer” is een ideale speelkamer voor de kinderen en in het salon is het aangenaam vertoeven. De jacuzzi en de infraroodcabine zijn pluspunten. De slaapkamers zijn ruim en de bedden van goede kwaliteit. In sommige kamers is er heel veel bergruimte, in andere dan misschien wat te weinig en de slaapkamer met een groot raam op het oosten, zou beter kunnen verduisterd worden. De badkamers zijn klein van oppervlakte maar bieden het nodige. De tuin is heel ruim en is zo een mooi speelplein voor de kinderen. De woning ligt naast de weg, maar door het plaatsen van een afsluiting is er noch zicht- noch geluidshinder en het zicht op de vallei bleef behouden. De inrichting van de keuken en het keukengerei zijn goed, maar wat meer glazen, koffielepeltjes en ovenschalen zouden welkom zijn. Een druppeltje olie aan een aantal scharnieren zou ook wonderen doen. Dat het kuisen snel moet gaan, begrijpen we, maar een kous en een zakdoek onder een kast, zou toch niet mogen. Ondanks de bemerkingen kunnen we de woning alleen maar positief beoordelen. We hebben er met de kinderen en kleinkinderen (ondanks het slechte weer) een heel aangename vakantie gehad. En toen er problemen waren met het gasvuur, was binnen het halfuur iemand ter plaatse om het euvel (de ontspanner) te verhelpen. Over service gesproken. Eindevaluatie: positief.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken