Vakantiehuis in Houffalize voor 14/15 personen in de Ardennen

[106034-01]
+
14/15 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 5 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 8,7

Deze ruime vakantiewoning voor 13 personen  in Houffalize  heeft een ideale ligging. Er is een grote tuin waar de kinderen uitgebreid kunnen spelen. In de omgeving van de gite zijn vele activiteiten te ondernemen. Het perfecte vakantieverblijf voor jong en oud! Mooi, groot en goed onderhouden 2.5-sterren vakantiewoning nabij Houffalize , provincie Luxemburg . De...

Deze ruime vakantiewoning voor 13 personen in Houffalize heeft een ideale ligging. Er is een grote tuin waar de kinderen uitgebreid kunnen spelen. In de omgeving van de gite zijn vele activiteiten te ondernemen. Het perfecte vakantieverblijf voor jong en oud!

Mooi, groot en goed onderhouden 2.5-sterren vakantiewoning nabij Houffalize, provincie Luxemburg. De dorpswoning is voorzien van een aparte speelkamer met televisie en kinderspellen, gezellige woonkamer en compleet ingerichte keuken met onder meer 5-pits gasfornuis, oven, magnetron en afwasmachine. De gite telt 4 slaapkamers met comfortabele bedden. De badkamer beschikt over 2 douches, 2 wastafels en een toilet.

Een groot pluspunt van dit vakantiehuis is de ruime privétuin van zo'n 2800 vierkante meter. Met een schommel en petanqueveld is er altijd wel iets leuks te doen voor de jeugd. Ook de overdekte garage met pingpongtafel zal zeker in de smaak vallen! Kleine kinderen kunnen heerlijk rennen over het enorme grasveld. En ook de hond zal zeker in zijn nopjes zijn met zoveel bewegingsruimte!

NB: voor de allerkleinste is er eenmaal een babybedje, kinderstoel en badje beschikbaar.

Deze 2.5-sterren groepsaccommodatie is gelegen op zo'n 5 kilometer afstand van Houffalize, ook wel de mountainbike-hoofdstad van België genoemd. Het stadje telt ruim 165 kilometer aan fietspaden en zo'n 370 kilometer aan wandelpaden. De streek staat garant voor vele uren genieten van het Ardense natuurschoon.

In het nabij gelegen plaatsje La Roche-en-Ardenne vind je tal van activiteiten om te ondernemen met de hele familie! Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het Kasteel van La Roche-en-Ardenne. Deze feodale burcht is gelegen aan de oevers van de rivier de Ourthe en neemt jou mee terug in de middeleeuwen. Jaarlijks worden er allerlei activiteiten rondom het kasteel georganiseerd, van een vuurwerk- en roofvogelshow tot aan een feestelijk weekend compleet in 17e-eeuwse sferen. Het perfecte uitstapje voor jong en oud! Liefhebbers van avontuurlijke sporten kunnen bij Brandsport Adventure & Teambuilding terecht voor onder meer boogschieten, kajakken en avonturenparcours. Op een klein uurtje rijden van het vakantiehuisje vind je de plaatsje Malmedy en Durbuy, ook zeker de moeite waard!

Voor wie het wat rustiger aan wil doen zijn er tennisterreinen of een minigolf. Het zwemparadijs Aqual’O is de ultieme plek om even heerlijk te ontspannen en het recreatief centrum Houtopia biedt aan kinderen de kans om zich op een intelligente manier uit te leven. Kortom, mogelijkheden genoeg.

Laat je nu verwelkomen in dit ruime vakantiehuis nabij Houffalize voor maar liefst 13 personen, met grote tuin en vele toeristische activiteiten in de omgeving.

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Specifieke interesses
Fietsverblijf
Vrijetijdsvoorzieningen
Speelruimte
Barbecue
Wifi
Tafelvoetbalspel
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
5 slaapkamers
2 badkamers
Voorzieningen voor baby’s
2 babybedden , 2 kinderstoelen
Buiten
Spellen voor buiten
Privétuin 
Parking en voorzieningen 
Beveiligde fietsenstalling
Privéparking , Garage
Andere
Wasmachine , Droogtrommel
Fietsreinigingskit
Jennifer - Customer Service Advisor
Tip(s) van Jennifer Customer Service Advisor

Op zo'n 10 kilometer van de vakantiewoning vind je het Bastogne War Museum, een museum dat speciaal gewijd is aan de Tweede Wereldoorlog en in het bijzonder aan de Slag om de Ardennen.

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Type woning
Vrijstaand
Ligging
In een gehucht, Op het Platteland
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin
Oriëntatie
Zuid-Oost
Totale oppervlakte
240 m²
Aantal niveaus
4
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
5
Privé-ingang
Niveau 0
Verwarming
Centrale verwarming
Jaar van renovatie
2004

Niveau -1

  • Kelder

    Wasmachine, Droogtrommel (droogkast), Koelkast, Diepvriezer

Niveau 0

  • Hall

  • Speelkamer

    Tafelvoetbalspel, Ping Pong
  • Zitkamer

    TV, DVD, Hifi
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Kookfornuis op gas x 5, Oven, Magnetron (microgolf), Koelkast, Diepvriezer, Afwasmachine Stofzuiger , Filter-koffiezetapparaat , Waterkoker , Soepmixer , Broodrooster , Gourmetstel , Raclette , Strijkplank , Strijkijzer
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 3 - 3p

    1p bed x 1, 2p bed x 1
  • Slaapkamer 4 - 5/6p

    1p bed x 1, Stapelbed x 4, Bed met uitschuifbaar onderbed 1p x 1
  • Badkamer

    Douche x 2, Wastafel x 2, WC x 1

Niveau 2

  • Slaapkamer 5 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Wastafel x 1, Douche x 1, WC x 1

Buiten

  • Privétuin

    Omheind, Oppervlakte 2800 m²
  • Buitenspeeltuigen

    Schommel, Petanqueveld
  • Garage

    Aantal parkeerplaatsen: 2, Pingpongtafel
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 5
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Bos
100 m
Rivier
300 m
Restaurants
9 km (Houffalize)
Winkels
9 km (Houffalize)
Markt
9 km (Houffalize)
VVV Kantoor
9 km (Houffalize)
Mister Cash
9 km (Houffalize)
Bus
1 km
Station
30 km (Libramont)
Luchthaven
78 km (Bierset)

23 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
8 ,7
Zeer goed

Anoniem NL Belgique
9,4
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Februari 2024

Alles was in orde voor ons, we hebben een fijn weekend gehad.

Vertalen naar het Nederlands
C. Marie FR Belgique
9,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Januari 2024

Super séjour, la maison est vraiment super. Pour nous, avoir des pièces séparées était un essentiel pour pouvoir passer des temps entre adultes pendant que les enfants sont occupés de leur côté. Ainsi nous avons été vraiment comblés avec la salle de jeux, le salon tv, la cuisine et la salle à manger, chacun a pu trouver sa place sans que l'on se marche les uns sur les autres ! Vraiment idéal ! Notre bébé était en sécurité grâce aux portes entre les pièces ! Parfait pour nous! Merci

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,7
Groepsverblijf onder vrienden Midweek December 2023

Aangenaam, voldoet volledig aan de verwachting. Mooi gelegen, uitstekende ligging voor liefhebbers van wandelen.

Vertalen naar het Nederlands
M. Ward NL Belgique
8
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend November 2023

Gezellige grote woning, ideaal als fietsverblijf.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
7,9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Oktober 2023

Mooie plek om te mountainbiken. Huis is wat gedateerd maar voldoet prima. Rustig gelegen en voorzien van een grote schuur voor de fietsen. Wat nieuwe kopjes en glazen in de keuken zou wel fijn zijn.

Vertalen naar het Nederlands
M. Danny NL Belgique
9,1
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Oktober 2023

Zeer net huis wel een beetje verouderd. Spijtig dat keuken, salon en eetkamer aparte kamers zijn en geen gezamenlijke ruimte, zou gezelliger zijn met 14 personen. De eetkamer werd op deze manier nogal krap om samen te eten. Alle huishoudgerief was voorhanden enkel in de keuken mochten enkele pannen vervangen worden (zwart geblakerd, veel speling op handvaten), gourmetplaat waar niemand durft op te bakken (vies uitzicht)

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,5
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Oktober 2023

was top!!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend September 2023

De grote tuin en de ligging van dit vakantiehuis zijn zeker een pluspunt. In de keuken is alles aanwezig wat men nodig heeft. De indeling van het huis bestaat uit tamelijk kleine kamertjes. De bedden zijn comfortabel en de kamers en badkamers zijn netjes. Toch heeft dit vakantiehuis eens een opknapbeurt nodig. Geen grote luxe maar al bij al hadden we er een aangenaam verblijf.

Vertalen naar het Nederlands
B. Jan EN Belgique
6,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2023

De ruimte van de tuin en het weer was goed, maar de binneninrichting was eerder voor een jongerenkamp

Vertalen naar het Nederlands
S. Hendrik NL Belgique
9,1
Weekend Mei 2023

Zeer aangenaam huis met veel speelgelegenheden voor de kinderen. Erg rustig gelegen met een grote tuin. Zeer behulpzame en vriendelijke eigenaar. Het huis was keurig schoon. We logeerden hier met 8 volwassenen en 6 kinderen Een prachtige omgeving, vanaf het huis zijn er verschillende wandelingen en fietstochten. We hebben genoten

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend April 2023

Mooi huis op een prachtige locatie. Je zit rustig, kan meteen vanuit de tuin aan een mooie wandeling beginnen en toch zit je vlak bij de afrit van de autostrade. Het huis is zeer ruim en alles is aanwezig. Kamers zijn ruim, voldoende bestek, glazen, potten, ... Mooie, ruime tuin. Enige minpuntje is misschien dat het hier en daar wat onderhoud nodig heeft, wat vijzen moeten opnieuw aangedraaid worden en misschien eens een bed vervangen. Wij hebben er een prachtig weekend gehad.

Vertalen naar het Nederlands
V. Kim NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend April 2023

Vriendelijke eigenaars, ruime woning, alles in orde.

Vertalen naar het Nederlands
G. Bart-Jan NL Belgique
9,1
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Maart 2023

Zeer proper, daar was echt niets op aan te merken. Zelfs in de kasten wordt er gepoetst. Het huis warmt ook heel snel op. Het enige wat zou beter kunnen aan het verblijf is het voorzien van een goede snijplank en een betere oven.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
8,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Februari 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8,1
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Januari 2023

Heel vriendelijke gastheer. Als er problemen zijn komt hij direct ter hulp. Heel goede matrassen om op te slapen. 1minpuntje , bij aankomst was er geen enkel velletje wc papier .

Vertalen naar het Nederlands
Aude
___ Antwoord van Aude, Ardennes-étapes
___ heeft geantwoord op 31/01/2023

Beste Gast, Hartelijk dank voor uw feedback, deze is voor ons zeer belangrijk. Inderdaad, in uw verblijfsticket vindt u een check list wat u zelf moet meebrengen voor uw verblijf. Zo bent u helemaal zeker dat het huis 100% aan uw verwachtingen voldoet. Tot binnenkort in de Ardennen. Het Ardennes étape team

Anoniem FR Belgique
9,4
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Januari 2023

Très bon accueil. Maison confortable avec ce qu'il faut. Si vous cherchez le calme, n'hésitez pas à vous y rendre.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend September 2022

Ruim vakantiehuis met heel veel voorzieningen. Goed onderhouden. Ook bij slecht weer ruimte genoeg.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
8,6
Groepsverblijf onder vrienden Weekend September 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

M. Gratia EN Belgique
9,3
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend September 2022

Maison agréable, chambres spacieuses avec la possibilité de faire de très belles promenades à proximité, sans prendre la voiture et propriétaires accueillants et disponibles

Vertalen naar het Nederlands
S. Hendri NL Belgique
8,5
Professioneel verblijf Midweek Augustus 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

K. Maurice NL Belgique
9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Mei 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Mei 2022

Huis is in redelijk "authentieke" staat. Dit uit zich bijvoorbeeld in meerdere kleinere kamers i.p.v. een grotere leefruimte. Prachtige tuin en omgeving!

Vertalen naar het Nederlands
J. CHRISTIANE NL Belgique
9,1
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend April 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken