Vakantiehuis in Houffalize voor 16 personen in de Ardennen

[104586-01]
16 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 6 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 8,7

Zeer sfeervol vakantiehuis voor 16 personen nabij Houffalize. De aangename vertrekken, open haard en heerlijke sauna zullen je zeker plezieren. De ideale accommodatie voor een gezellige groepsvakantie. Dit voormalige boerderijtje uit 1870 is gelegen nabij Houffalize , provincie Luxemburg , en geschikt voor maar liefst 16 personen . De vakantiewoning is van buitenaf al een...

Zeer sfeervol vakantiehuis voor 16 personen nabij Houffalize. De aangename vertrekken, open haard en heerlijke sauna zullen je zeker plezieren. De ideale accommodatie voor een gezellige groepsvakantie.

Dit voormalige boerderijtje uit 1870 is gelegen nabij Houffalize, provincie Luxemburg, en geschikt voor maar liefst 16 personen. De vakantiewoning is van buitenaf al een dropje om te zien. De volledig uit steen opgetrokken hoeve oogt zeer charmant en de groene, uitgestrekte tuin met terras rondom de vakantiewoning maakt het plaatje helemaal compleet. Het vakantiehuisje kent een sfeervol, knus interieur, waarbij de combinatie van de materialen steen en hout zorgt voor een warme ambiance. De ruime woonkamer met kabeltelevisie, schitterende open haard en comfortabele banken en stoelen, is een heerlijke plek om te verblijven. Hier geniet je tot in de late uurtjes van een knisperend haardvuur of goed boek. Of kijk ’s avonds eens een leuke Dvd! Handig: in de gehele woning is draadloze internetaansluiting aanwezig. In de aansluitende eetkamer met uniek gewelven plafond, kun je gezellig met de hele familie bij elkaar zitten. Tevens vind je hier de volledig uitgeruste keuken, met onder andere 6-pits elektrische kookplaat, oven, magnetron en afwasmachine. Ook keukenapparatuur zoals soepmixer, koffiezetapparaat en waterkoker is aanwezig. De bovenverdieping telt 6 slaapkamers, stuk voor stuk keurig verzorgd en gezellig ingericht. Tevens zijn er in totaal nog 3 gezamenlijke badkamers met douche, wastafel en toilet en 2 privébadkamers waarvan een met heerlijk ligbad. Tot slot vind je er nog een tweede zitkamer met televisie, handig als een deel van de familie zich even terug wil trekken. Wil je even helemaal tot rust komen? Geniet dan een paar uur in de prachtige houten sauna. Wedden dat jij na een lange, actieve dag in de buitenlucht weer helemaal opknapt? Een groot voordeel van deze 3-sterren groepsaccommodatie nabij Houffalize is dat er maar liefst 4 honden zijn toegestaan! Voor baas én hond is dit dus het ultieme vakantiehuis midden in de Belgische Ardennen. In de grote omheinde tuin kunnen de vrolijke viervoeters lekker rondrennen. Ook kinderen zullen blij zijn met zoveel ruimte en het aangrenzende dierenparkje met onder andere kippen en een pauw. Kortom, in dit gezellig vakantiehuis beleef je gegarandeerd een top tijd met de hele familie!

Een vakantie in de Ardennen is perfect voor iedereen. Of je nu gek bent op de natuur, avontuurlijke activiteiten of culturele uitstapjes, de Ardennen biedt voor elk wat wils. Zo is dit schitterende vakantiehuis gevestigd nabij enkele leuke Ardense plaatsjes. Liefhebbers van mountainbiken of fervent wandelaars kunnen hun hart ophalen in het mooie stadje Houffalize. Met meer dan 370 kilometer aan wandelpaden en 165 kilometer mountainbike parcours ben je hier wel een aantal uur zoet. Houd je meer van musea en cultuur? Reis dan af naar Bastenaken. Deze bijzondere stad ademt Wereldoorlog II. Meerdere musea, zoals het Bastogne Ardennes 44 Museum, 101st Airborne Museum en het Bastogne War Museum, vertellen het verhaal van de Slag om de Ardennen. Daarnaast is het centrum van de stad relatief modern, met tal van shopping-mogelijkheden, veel cafeetjes en gezellige restaurants. De perfecte combi voor een leerzaam en ontspannen dagje uit. De actievelingen onder ons kunnen terecht bij Avenature in Vielsalm of Moulin Bock in Houffalize. Beide centra bieden een brede waaier aan avontuurlijke outdoor activiteiten aan, zoals boogschieten, kajakken, schattenjacht, GPS-tocht en mountainbiken. Waar je voorkeur ook naar uit gaat, je beleeft hoe dan ook een gezellig dagje uit met het hele gezin!

Trommel je familie bij elkaar en boek nu dit geweldige, zeer charmante vakantiehuis voor 16 personen nabij Houffalize. Iedereen zal het werkelijk fantastisch vinden. Geniet dit voorjaar nog van een heerlijke ontspannen vakantie met een grote groep!

Toegankelijkheid
4 hond(en) toegelaten
Specifieke interesses
Kerstsfeer
Fietsverblijf
Burlen van het hert
Vrijetijdsvoorzieningen
Loungeruimte , Sauna
Haard
Wifi
Barbecue
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
5 badkamers
6 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 2 kinderstoelen
Buiten
Gezamenlijke tuin
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Openbare parking
Beveiligde fietsenstalling
Andere
EHBO-kit , Fietsreinigingskit
Wasmachine , Droogtrommel
Morgan - Customer Service Advisor
Tip(s) van Morgan Customer Service Advisor

Een keer een avondje geen zin om te koken? Neem dan contact op met traiteur Les Saveurs Etoilées in Houffalize. Hier kun je onder andere terecht voor overheerlijke barbecues, gastronomische maaltijden en zelfs een kok aan huis. Als dat geen vakantie is!

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
Aan de rand van het dorp
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
400 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
5
Aantal slaapkamers
6
Privé-ingang
Niveau 0
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
1870
Jaar van renovatie
2004

Niveau 0

  • Hall

  • Ontspanningsruimte

    Sauna, Douche x 1
  • Zitkamer

    Open haard, TV, DVD, Radio-CD
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Elektrische kookplaat x 6, Oven, Magnetron (microgolf), Koelkast met vriesvak, Diepvriezer, Afwasmachine Waterkoker , Soepmixer , Filter-koffiezetapparaat
  • Berging

    Wasmachine, Droogtrommel (droogkast), Strijkijzer
  • Afzonderlijk toilet - x2

Niveau 1

  • Zitkamer

    TV
  • Leeszaal

  • Slaapkamer 1 - 2p

    1p bed x 2
  • Privébadkamer 1

    Douche x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    1p bed x 2, Wastafel x 1
  • Slaapkamer 3 - 2p

    1p bed x 2
  • Privébadkamer 3

    Badkuip, Wastafel x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Afzonderlijk toilet - x2

Niveau 2

  • Mezzaninekamer 4 - 4p

    1p bed x 4
  • Slaapkamer 5 - 4p

    1p bed x 4, Wastafel x 1
  • Slaapkamer 6 - 2p

    1p bed x 2, Wastafel x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1

Buiten

  • Gemeenschappelijke tuin

    Oppervlakte 2000 m², Deels omheind
  • Terras

    Oppervlakte 70 m²
  • Openbare parking

    Aantal parkeerplaatsen: 10
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Bos
500 m
Rivier
300 m (Ourthe)
Meer
7 km (Chérapont)
Skipiste
6 km (Baraque fraiture)
Restaurants
2 km (Cherain)
Winkels
2 km (Cherain)
Markt
7 km (Houffalize)
VVV Kantoor
7 km (Houffalize)
Mister Cash
12 km (Vielsalm)
Bus
7 km (Gouvy)
Station
7 km (Gouvy)

21 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
8 ,7
Zeer goed

Anoniem NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend Oktober 2023

Gezellig ruim vakantiehuis

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
9,6
Groepsverblijf onder vrienden Midweek Oktober 2023

Magnifique région, accueil chaleureux, très agréable et grande maison, avec différentes zones de replis. Escalier et barrière non sécurisée pour les jeunes enfants. Un système de chauffage très efficace mais cher pour les charges. Très agréable séjour ! On recommande.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,5
Groepsverblijf onder vrienden Week Oktober 2023

Aangenaam ontvangen door Luc, groot huis voor een groep vrienden met kinderen en honden, lekkere grote open haard en mooie omgeving.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,7
Groepsverblijf onder vrienden Week September 2023

Prachtig gelegen vakantiewoning, gastvrij onthaal. Kwaliteit van matrassen, zetels en keukenuitrusting kan beter. Tuin, sanitair en rustieke omgeving zijn absolute pluspunten.

Vertalen naar het Nederlands
S. Gabriela DE Belgique
8,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Augustus 2023

Das Haus ist sehr großzügig und die Räumlichkeiten beeindruckend und gemütlich. Einer Gruppe oder großen Familie wird es an Nichts fehlen. Die Verwalter waren sehr hilfsbereit und erfahren. Die Gartenanlage war sehr gepflegt, sodaß man auch gerne draußen sitzt.Wir können dieses Haus/ Anwesen wirklich weiter empfehlen.

Vertalen naar het Nederlands
D. Femke NL Belgique
8,9
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Juni 2023

Zeer charmant huis met zalige tuin in prachtige omgeving. Er zijn in huis ook veel gezellige plekjes gemaakt. Ideaal voor een grote groep dus. Alleen vonden wij de eindafrekening erg duur. Wij betaalden 135 euro voor stookolie + elektriciteit in een hittegolf-weekend waar we vooral op pad waren. Voor 2 zakken huisvuil en 2 zakken PMD werd ons 20 euro aangerekend. Gelukkig moeten we thuis niet zo veel betalen :-)

Vertalen naar het Nederlands
T. Natasja NL Belgique
8,5
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Mei 2023

Ruim huis in een mooie omgeving met voldoende activiteiten in de buurt.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Mei 2023

Zeer prettig huis, met veel ruimte en plek om in groepjes te zitten. De tuin was heel ruim en fijn voor kinderen en hond. Je moet wel opletten op je energieverbruik...

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,1
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend Maart 2023

Het verblijf was zeer goed, maar hou rekening met een gepepmerde afrekening. 70€ voor enkele blokken hout, 135€ voor verwarming, alle gasten verblijftaks voor 3 dagen, terwijl ze er niet alle dagen waren, enz... Ik moest voor 16 personen (waarvan 2 baby's en 2 kinderen) 435€ extra bij betallen

Vertalen naar het Nederlands
B. Magali FR Belgique
8,3
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Maart 2023

Charmante maison ardennaise se situant au calme. Excellent point de départ pour les promenades et pour visiter la région. Un bémol toutefois concernant le calcul des charges pour le weekend. La note a été très salée malgré une consommation raisonnable et responsable de notre part. Le montant des charges n'est pas calculé selon les prix du marché actuel! C'est dommage car cela a un peu gâché notre enthousiasme et relation pourtant bien sympathique avec le propriétaire.

Vertalen naar het Nederlands
K. Ariane FR Belgique
8,9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Maart 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem FR Belgique
8,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Januari 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
6,4
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Januari 2023

Te duur volgens wat je krijgt,vooral verbruik nutsvoorzieningen was gigantisch hoog bedrag.

Vertalen naar het Nederlands
Sarah
___ Antwoord van Sarah, Ardennes-étapes
___ heeft geantwoord op 07/03/2023

Bedankt voor uw feedback. Zoals besproken komt het verbruik overeen met de meterstanden. Om het realistischer te maken heeft de eigenaar inmiddels de gemiddelde verbruiksbedragen gewijzigd.

Anoniem NL Belgique
8,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek November 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

U. Mia NL Belgique
9,9
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Augustus 2022

Zeer vriendelijk ontvangen, de eigenaar deed ook moeite om Nederlands te praten. Fijne rondleiding, een zeer groot huis met veel slaapkamers (15 bedden) en genoeg douches. De afgesloten tuin was een perfecte grote ruimte voor de honden. Voor een grote groep is dit huis een perfecte locatie in een mooie streek. Aanrader !

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
7,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2022

Prijs-kwaliteit vonden wij dit huis wat tegenvallen (all-in meer dan 1800). Het huis is groot en koel maar redelijk donker en een tikje ouderwets. De uitrusting van de keuken is niet voldoende voor het aantal personen dat het huis accomodeert. De matrassen van de kinderkamers waren oud. De omgeving is prachtig maar enkel geasfalteerde wandelingen. Wel prachtige tuin en hartelijke ontvangst door de Gastheer. Just our two cents..

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Juli 2022

we zijn tevreden over ons verblijf het was een leuk samenzijn met gans onze familie het verblijf was in orde de tuin ook, we hadden mooi weer en konden dus veel buiten verblijven.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend Juni 2022

Hele vriendelijke gastheer en gastvrouw. Het huisje is oud, maar dat heeft een zeer charmante sfeer. Er werd goed gemonitord of alles nog naar wens was. Het is voor jong en oud een leuke plek!

Vertalen naar het Nederlands
V. Kim NL Belgique
9
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Mei 2022

Ideale locatie voor grote families. De slaapkamers boven (met voldoende keuze voor opdeling in kleinere groepen), de tussensalons en de grote leefruimte beneden bieden de nodige bewegingsruimte voor iedereen. Samen rond de openhaard, aan de lange tafel binnen, of buiten op het rustige terras, altijd een goede gelegenheid voor een drankje of maaltijd. De keuken biedt ruime kook- en koelaccommodatie. Mooi glooiende en rustgevende landschappen in de buurt om tot rust te komen en toch ook uitstappen met de wagen mogelijk naar niet te veraf gelegen toeristische locaties. Vriendelijke eigenaar “Luc” en bij aankomst en vertrek worden alle extra gebruikskosten correct genoteerd en afgerekend via de waarborg. score: 9 / 10 Met de groeten van “diacre Luc” !

Vertalen naar het Nederlands
V. Ludwig NL Belgique
8,7
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend April 2022

Een aangenam verblijf, veel privacy als je met meerdere gezinnen gaat.

Vertalen naar het Nederlands
B. Paul NL Belgique
10
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek April 2022

Was in onze ogen gewoon zeer goed. Pluspunt, volledig omheinde tuin waar dieren toegelaten zijn én kindveilige. De eenheidsprijs van de stookolie klopte niet met de prijs die moest betaald worden . Daar moest op voorhand van verwittigd worden vanwege Ardennes Etappe vinden wij.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken