Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie-beleid.
  • NL

Activiteiten in de buurt van Jalhay

Appartement [105681-01]
Road Vintage Experience in

Road Vintage Experience [] [7km]

15

Huur deze droom! Ontdek alle bucolische wegen in de regio van Spa, Francorchamps en de Hoge Venen achter het stuur van één van onze verzamelauto's, een cabriolet met 2 of 4 plaatsen. Plezier en sensatie verzekerd!

<p>Le Petit baigneur : pédalos</p> in Province de Liège.

Le Petit baigneur : pédalos

[Province de Liège.] [7km]

50%

Met de waterfiets op het Meer van Warfaaz, heerlijk ontspannend. Le Petit Baigneur in Spa biedt een hele reeks waterfietsen te huur aan, voor een heerlijk dag genieten op één van de mooiste plekjes in de Belgische Ardennen.

Meer van Warfaaz in Provincie Luik

Meer van Warfaaz [Provincie Luik] [7km]

Op 2 km van Spa kunt u op deze natuurlijke site terecht voor wandelingen, eten, ravotten in de speeltuin, waterfietsen en vissen.

Traiteur Robert in Provincie Luik

Traiteur Robert [Provincie Luik] [7km]

 

VTTSpa.be in Provincie Luik

VTTSpa.be [Provincie Luik] [7km]

2,50€

VTT Spais één van de vele fietsverhuurders in de Ardennen. Zin in een fietstocht in de buurt van Spa? VTT Spa heeft ongetwijfeld iets voor jou in de aanbieding, zelfs elektrische fietsen.

Ânes-OK in Provincie Luik

Ânes-OK [Provincie Luik] [7km]

10%

Met Ânes-OK verkent u de Belgische Ardennen al zittend op een ezel. Het is waarschijnlijk, een van de origineelste activiteiten in de streek! Vooral kinderen zijn helemaal wég van de wandelingen met deze behulpzame dieren.

<p>Horizon-Bike</p> in Provincie Luik

Horizon-Bike

[Provincie Luik] [7km]

Horizon Trail in Hockai is dé specialist in verhuur van mountainbikes en elektrische fietsen van KTM in de Ardennen. Je ontdekt de mooiste panorama's van de Hoge Venen en de Ardennen en als je wil, krijg je tips van een professionele gids van Horizon Trail.

Skipiste van Hautes Fagnes et des Linaigrettes in Provincie Luik

Skipiste van Hautes Fagnes et des Linaigrettes [Provincie Luik] [8km]

In de buurt van Stavelot zijn er 6 bewegwijzerde tochten voor liefhebbers van langlaufen. Sleeën welkom.

Zwembad van Spa in Provincie Luik

Zwembad van Spa [Provincie Luik] [8km]

Het gemeentelijk zwembad van Spa ligt middenin de prachtige natuur van de Belgische Ardennen op de Route du Lac de Warfaaz. Het buitenzwembad is 50 meter lang (olympische afmetingen), het overdekt zwembad meet 25 meter. Er zijn glijbanen, springplanken, sauna's...

Thermen van Spa in Provincie Luik

Thermen van Spa [Provincie Luik] [9km]

15%

De thermen van Spa ontvangen u graag in de totaal vernieuwde infrastructuur voor een fantastische ontspanningssessie. U keert vol van hernieuwde energie naar huis terug.

<p>V'Spa</p> in Provincie Luik

V'Spa

[Provincie Luik] [10km]

10%

Spring op de Vespa en verken de prachtige groene streek van de Belgische Ardennen. V'Spa in Spa heeft 25 van deze klassieke, Italiaanse scooters te huur. Toertochten doorheen de streek in combinatie met een restaurantbezoek of een picknick zijn ook mogelijk.

<p>Traiteur Guéres</p> in Spa

Traiteur Guéres

[Spa] [10km]

Het huis Guéres bestaat sinds 1937 en is een familiaal bedrijf goed gekend in de streek. De beenhouwerij en de traiteur service zijn gebaseerd op streekproducten en Ardense specialiteiten.  

Havana Café in Provincie Luik

Havana Café [Provincie Luik] [10km]

1=2

Probeer de verschillende cocktails of de meer dan 50 soorten rum uit van het Havana Café, gelegen in het centrum van Spa, tussen het casino en de thermen. De charme van deze latino-bar zal bij u onmiddelijk in de smaak vallen.

De Minigolf van Spa in Provincie Luik

De Minigolf van Spa [Provincie Luik] [10km]

Geniet van een partijtje minigolf midden in een schitterend park!