Vakantiehuis in La Roche voor 12 personen in de Ardennen

[105123-03]
+
12 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 6 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 9,4

Mooie, goed onderhouden vakantiewoning voor 12 personen met prachtige tuin op het zuiden, terras en barbecue nabij La Roche-en-Ardenne. Een fijn verblijf voor een gezellige groepsvakantie op een mooie locatie. Zeer ruim en licht vakantiehuis voor 12 personen nabij La Roche , provincie Luxemburg. De 3.5-sterren groepsaccommodatie bestaat uit twee separate gebouwen die met elkaar in...

Mooie, goed onderhouden vakantiewoning voor 12 personen met prachtige tuin op het zuiden, terras en barbecue nabij La Roche-en-Ardenne. Een fijn verblijf voor een gezellige groepsvakantie op een mooie locatie.

Zeer ruim en licht vakantiehuis voor 12 personen nabij La Roche, provincie Luxemburg. De 3.5-sterren groepsaccommodatie bestaat uit twee separate gebouwen die met elkaar in verbinding staan via het overdekte terras. Ideaal als je eens met twee gezinnen of meerdere koppels op vakantie wilt, maar wel gesteld bent op je privacy. De vakantiewoning is vervaardigd uit Ardense steen en hout en prachtig gelegen op het platteland, nabij het bos. Als je op zoek bent naar rust en heel veel ruimte, dan heb je het bij dezen gevonden. Het complex telt in totaal zes sfeervolle slaapkamers, elk met veel zorg en oog voor detail ingericht. Daarnaast zijn er drie keurig ingerichte badkamers met douche en wastafel, dat scheelt ’s ochtends weer een wachtrij voor de badkamerdeur. Beide gebouwen beschikken over een gezellige woonkamer met comfortabele zithoek en televisie met Dvd-aansluiting, een ruime eethoek en een volledig ingerichte keuken met oven, magnetron, koelkast met vriesvak en afwasmachine. Ook basisapparatuur zoals koffiezetapparaat, waterkoker, soepmixer, broodrooster en vruchtenpers is aanwezig. Handig: voor de kleintjes is er tweemaal een babybedje, kinderstoel en verzorgingskussen beschikbaar. De ruime tuin met terras, barbecue en tuinmeubilair is op het zuiden gelegen, hier geniet je dus de hele dag van het zonnetje. Tevens heb je vanaf de tuin een schitterend uitzicht op de weidse omgeving. Tot slot beschikt het terrein nog over een ruime privéparking waar je met gemak vier auto’s kwijt kunt. Kortom, de mooie locatie, gezellige inrichting en comfortabele kamers maken dit vakantieverblijf tot een zeer fijne groepsaccommodatie.

Het vakantiehuisje is op slechts enkele kilometer gelegen van La Roche-en-Ardenne, een van de pareltjes van de Belgische Ardennen. De panoramische uitzichtpunten, gezellige restaurantjes en het feodaal kasteel maken dit plaatsje tot een absolute topper. Ook voor mooie wandeltochten, museabezoeken en kajaktochtjes op de rivier de Ourthe, ben je hier aan het juiste adres. Een vakantiehuisje in deze streek is gewoon puur genieten! Voor wie op een avontuurlijke manier de omgeving van La Roche wil verkennen, kan terecht bij Brandsport Adventure & Teambuilding, Wildtrails  of Ardenne Aventure: rotsklimmen, mountainbiken, touwenparcours, het is allemaal mogelijk. Of ontdek La Roche middels het toeristische treintje Le Petit Train. In zo’n 40 minuten maak je een prachtige tocht door de stad en omgeving. De perfecte attractie voor jong en oud. Houd je meer van musea? Bezoek dan zeker het museum van de Slag om de Ardennen, waar je alles leert over de belangrijke rol die België heeft gespeeld tijdens de Tweede Wereldoorlog, en het museum van het Steengoed van La Roche, over de geschiedenis van het aardewerk van La Roche-en-Ardenne. Op zoek naar een originele activiteit? Bekijk de Ardennen dan eens vanuit de lucht! Bij het Nationaal Zweefvliegcentrum in Saint-Hubert maak je samen met een ervaren piloot een spectaculaire vlucht. Beleef het nu!

Boek nu dit comfortabele vakantiehuis op rustige locatie nabij La Roche en geniet dit jaar nog van een heerlijke vakantie in de Belgische Ardennen met de familie!

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Vrijetijdsvoorzieningen
Wifi
Gezelschapsspellen , Speelruimte
Barbecue
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
3 badkamers
6 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
2 babybedden , Aankleedkussen , 2 kinderstoelen
Buiten
Privéterras 
Privétuin 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Andere
Droogtrommel , Wasmachine
Sandrine - Customer Service Advisor
Tip(s) van Sandrine Customer Service Advisor

Waan je terug in de middeleeuwen en breng een bezoekje aan het kasteel van La Roche-en-Ardenne, gelegen aan de oevers van de Ourthe. In de zomermaanden worden er verschillende activiteiten georganiseerd zoals een middeleeuws feest, vuurwerk, roofvogelshow en spooktocht. Komt dat zien!

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Huisdieren verboden

Type woning
Vrijstaand
Ligging
Aan de rand van het dorp
Nabijheid van wegen
In een doodlopende straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Zuid-West
Totale oppervlakte
240 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
3
Aantal slaapkamers
6
Privé-ingang
Niveau 0
Toegang tussen de verschillende delen of gebouwen
Via een overdekt terras
Verwarming
Elektrisch
Bouwjaar
2007
gemeenschappelijk

Niveau 0

  • Berging

    Wasmachine, Droogtrommel (droogkast), Stofzuiger, Strijkijzer
Vakantiewoning 1 (4p)

Niveau 0

  • Hall

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Zetel 1p x 2, TV, DVD, Radio-CD
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Elektrische kookplaat x 4, Afzuigkap, Multifunctionele magnetron x 1, Koelkast met vriesvak x 1 Filter-koffiezetapparaat , Waterkoker , Broodrooster , Vruchtenpers , Soepmixer
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    1p bed x 2
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
Huis 2 (8p)

Niveau 0

  • Hall

  • Speelkamer

    Kinderspellen, Gezelschapsspellen
  • Leefruimte

  • Zitkamer

    TV, DVD, Radio-CD
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Elektrische kookplaat x 4, Afzuigkap, Multifunctionele magnetron, Koelkast met vriesvak, Afwasmachine Filter-koffiezetapparaat , Waterkoker , Broodrooster , Vruchtenpers , Soepmixer
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    1p bed x 2
  • Slaapkamer 2 - 2p

    1p bed x 2
  • Slaapkamer 3 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 4 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

Buiten

  • Privétuin

    Oppervlakte 230 m²
  • Terras

    Oppervlakte 40 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 4
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
500 m
Rivier
500 m
Meer
15 km (Nisramont)
Skipiste
14 km (Baraque de Fraiture)
Restaurants
8 km (La Roche)
Winkels
8 km (La Roche)
Markt
8 km (La Roche)
VVV Kantoor
8 km (La Roche)
Mister Cash
8 km (La Roche)
Station
25 km (Marloie)

20 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,4
Zeer goed

R. JGC NL Belgique
9
Professioneel verblijf Lang-Weekend November 2023

Fijn huis om met elkaar te zijn, ziet er keurig uit. De twee gescheiden huizen zijn fijn om activiteiten of groepen te scheiden.

Vertalen naar het Nederlands
D. Katty FR Belgique
10
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Oktober 2023

Nous avons passé un magnifique weekend. L'endroit est très charmant et je tiens à préciser que le gîte était d'une propriété irréprochable et il était vraiment complet. Nous n'avons manquez de rien. Je le recommande vivement ??

Vertalen naar het Nederlands
K. Arianne NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met adolescenten Week Augustus 2023

Zeer leuk verblijf gehad in deze twee woningen. Het dorpje.. ja daar is maar weinig te doen. Maar wij waren mobiel en in de omgeving is voldoende vertier te vinden

Vertalen naar het Nederlands
D. Filip NL Belgique
9,8
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Juni 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
9,8
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Juni 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

N. Romano NL Belgique
9,3
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Mei 2023

Als ik toch een min puntje moet zeggen is de kussens en voor de veiligheid van kinderen missen we een hekje bij het raam die kunnen als een deur open

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Mei 2023

Het vakantiehuis is ideaal gelegen te midden van heel veel groen in een doodlopende straat. De 2 separate huizen met vlotte verbinding zorgen ervoor dat ook met kleine kinderen die vroeger gaan slapen er geen probleem is. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een verblijf kortbij la Roche centrum.

Vertalen naar het Nederlands
V. Jorien NL Belgique
9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend April 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

V. Annemie NL Belgique
9,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Februari 2023

Zeer aangenaam week-end gehad met kinderen en kleinkinderen. De zeer lieve gastvrouw stond ons op te wachten bij onze aankomst en informeerde ons voldoende! Zeer kindvriendelijk! Dit adresje blijft in mijn boekje staan!

Vertalen naar het Nederlands
D. Katia NL Belgique
9,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend Februari 2023

Prachtig, goed onderhouden en heel proper vakantiehuis. Een hele vriendelijke eigenares die zelfs onze bedden al had opgedekt tegen dat we arriveerden . Wij waren met 12 waarvan 1 gezinnetje met 2 kindjes die rustig appart sliepen en toch zaten we overdag met zijn allen samen . Wij komen.zeker nog is terug

Vertalen naar het Nederlands
G. Daniel NL Belgique
9,4
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend Oktober 2022

Een heel fijn familie WE in dit heel mooi verblijf te Mierchamps. Speciale vermelding voor de gastvrijheid van Emilie (de eigenares van het verblijf). Dit verblijf is heel goed ingericht en ruim voorzien van alle komfort.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,8
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend Oktober 2022

We voelden ons bij aankomst meteen thuis door de sfeervolle grote woonkamer die voldoende ruimte bood aan ons gezelschap van 9, maar ook nog gezellig was met 2en. De keuken is goed geoutilleerd en de spelletjeskamer kwam goed van pas als bijkeuken. De slaapkamers zijn ruim. Mooi uitzicht voor en achter, fijne overkapping. Het is een heel fijn verblijf voor families, of bevriende stellen. Door de 2 gescheiden huizen is er ook ruimte voor privacy. Ik zou graag nog eens terugkomen.

Vertalen naar het Nederlands
V. Saskia NL Belgique
9
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend September 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

C. JOANNE FR Belgique
9,1
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Augustus 2022

Maison très agréable, très propre, bien aménagée et équipée. La localisation est excellente pour ceux qui aime la campagne.

Vertalen naar het Nederlands
C. Leen NL Belgique
9
Gezinsverblijf met adolescenten Week Augustus 2022

prachtige locatie, zeer vriendelijke ontvangst. Voor mij een ietwat tegenvaller zijn de beperkte hoeveelheid grote potten en pannen voor 12 personen. Snel een maaltijd bereiden was soms moeilijk, zonder over en weer te lopen naar de tweede keuken. Nog 1 kleine tip: installeer vliegenhorren aan de ramen, we werden opgegeten door de muggen en vliegen.

Vertalen naar het Nederlands
T. De bie NL Belgique
10
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Juni 2022

Prachtige ligging, rustig, zeer propere woning,

Vertalen naar het Nederlands
L. Hilde NL Belgique
9,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Juni 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Mei 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
9,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend April 2022

Het was heel goed .ik zit voor even in een rolstoel en de eigenaar heeft een bed beneden geplaatst super. Wij hebben de twee huizen gehuurd en zo konden de volwassenen samen praten en de kinderen rustig slapen.Veel te beleven in de buurt een super lokatie

Vertalen naar het Nederlands
H. Wim NL Belgique
9,6
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend April 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken