Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie-beleid.
  • NL

Activiteiten in de buurt van Lierneux

Chalet [106799-01]
Skipiste van Baraque Fraiture in Provincie Luxemburg

Skipiste van Baraque Fraiture [Provincie Luxemburg] [15km]

De skipiste van Baraque Fraiture is de hoogst gelegen van het land. Het is de perfecte plek in de Belgische Ardennen om volop van uw favoriete sporten te genieten: skiën, langlaufen, sleeën, snowboarden.

Kaasmakerij Straet in Provincie Luik

Kaasmakerij Straet [Provincie Luik] [15km]

DE ontmoetingsplaats voor de liefhebbers van kaas!

Entre Sel et Terre in Provincie Luik

Entre Sel et Terre [Provincie Luik] [15km]

Discreet ingericht in het eerste derde van de Craparue, stelt het restaurant 'Entre Sel et Terre' u een kwaliteitskeuken voor die zich sterk laat beïnvloeden door de zuiderse smaken.

<p>December 44 Historical Museum</p> in Provincie Luik

December 44 Historical Museum

[Provincie Luik] [16km]

Het museum December '44 is volledig gewijd aan de tweede wereldoorlog en in het bijzonder aan de Slag om de Ardennen in december 1944. De Belgische Ardennen vormden op het einde van de oorlog een belangrijk strijdtoneel.

Gustave & Félicie in Province de Liège.

Gustave & Félicie [Province de Liège.] [16km]

 

Chocoladefabriek Defroidmont in Provincie Luxemburg

Chocoladefabriek Defroidmont [Provincie Luxemburg] [17km]

10%

In Erezée vind je Chocolatier Defroidemont, producent van 100% ambachtelijk bereide pralines vervaardigd uit cacaoboter. Maak een kleine omweg langs het atelier van Defroidmont om uw vakantie in de Ardennen nog wat extra smaak te geven.

Les Doyards in Provincie Luxemburg

Les Doyards [Provincie Luxemburg] [19km]

Vielsalm doet aan pootjebaden in het vredige meer 'Lac des Doyards', een plaats waar u kunt vissen, waterfietsen en zonnebaden.

Léonard Vélos in Provincie Luxemburg

Léonard Vélos [Provincie Luxemburg] [19km]

Voor een fietstocht met het gezin, voor een verkenningstrip door de heuvels van de Belgische Ardennen of voor een pure mountainbike-expeditie. Léonard Vélos in Vielsalm heeft zeker en vast iets voor u in de aanbieding. Huur een mountainbike in de Ardennen.

Plopsa Coo in Provincie Luik

Plopsa Coo [Provincie Luik] [19km]

5

Plopsa Coo is gelegen in een buitengewoon kader in de streek van Malmedy, Stavelot en Trois-Ponts. Het pretpark nodigt je uit voor een dag vol fun met de kinderen.

Huis van het Salmland in Provincie Luxemburg

Huis van het Salmland [Provincie Luxemburg] [19km]

1=2

Het Huis van het Salmland: wanneer moderne technologie en het verleden elkaar ontmoeten. Begeleid door audiovisuele methoden, wordt de bezoeker ondergedompeld in de Val de Salm regio. Kijk uit! Heksen, kabouters en elfjes zijn nooit ver weg...

Wandelroutes in Vielsalm en Gouvy in Provincie Luxemburg

Wandelroutes in Vielsalm en Gouvy [Provincie Luxemburg] [19km]

De regio van Vielsalm en Gouvy is perfect voor lange wandelingen doorheen het prachtige landschap van de Belgische Ardennen.

Een van de voettochten in Vielsalm in Provincie Luxemburg

Een van de voettochten in Vielsalm [Provincie Luxemburg] [19km]

Vielsam, pays des promeneurs et amoureux de la nature... 11 itinéraires balisés au programme: de quoi se dépenser pendant votre séjour sur place.

<p>Wild Park Coo</p> in Provincie Luik

Wild Park Coo

[Provincie Luik] [19km]

Leer de dieren kennen mee hun stempel hebben gedrukt op de geschiedenis van onze streek en ga aan boord van ons treintje voor een onvergetelijke rit van 40 minuten door het Wild Park van Coo.

<p>Coo Kajak</p> in Provincie Luik

Coo Kajak

[Provincie Luik] [19km]

15%

Coo Kayak vous promet une vraie aventure sur l'Amblève. Le point de départ se trouve au pied de la cascade de Coo, la plus importante de Belgique. Empruntez l'Amblève et descendez la rivière en kayak.

Openbaar Zwembad Vielsalm in Provincie Luxemburg

Openbaar Zwembad Vielsalm [Provincie Luxemburg] [19km]

Voor een verfrissende duik in het water kunt u terecht in het gemeentelijk zwembad van Vielsalm. Het is bedoeld voor zwemmers die stevig willen trainen, maar kinderen en volwassenen die gewoon komen om plezier te maken zijn ook meer dan welkom zo lang ze de fanatieke zwemmers niet storen.