Vakantiehuis in Ovifat voor 6/7 personen in de Ardennen

[104624-02]
6/7 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 3 Kamers

Voor natuurliefhebbers en iedereen die van grote ruimtes houdt, zal dit 3-sterren vakantiehuis de ideale plek zijn voor een mooie vakantie, dankzij een uitstekend comfortniveau en ligging, op enkele stappen van het beroemde Park van de Hoge Venen. In dit hedendaags vakantiehuis in Ovifat kunnen 6/7 personen genieten van een aangename omgeving en een kwaliteitsvolle inrichting , vol...

Voor natuurliefhebbers en iedereen die van grote ruimtes houdt, zal dit 3-sterren vakantiehuis de ideale plek zijn voor een mooie vakantie, dankzij een uitstekend comfortniveau en ligging, op enkele stappen van het beroemde Park van de Hoge Venen.

In dit hedendaags vakantiehuis in Ovifat kunnen 6/7 personen genieten van een aangename omgeving en een kwaliteitsvolle inrichting, vol ontspanning en rust. Volledig herbronnen kan je in de welzijnsruimte met sauna en een buitenjacuzzi. In de tuin geniet je van het prachtige uitzicht tijdens een barbecue met de familie bijvoorbeeld. Ook praktisch gezien ontbreekt er niets om je vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Je beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. In de volledig uitgeruste keuken voel je je al snel op je gemak achter het fornuis en laat je de familie smullen van een heerlijke maaltijd. De woonkamer met zithoek en eetkamer is een zorgvuldig ingerichte ruimte, waar je samen kan genieten van gezellige momenten rond de mooie tafel of aan het haardvuur.

Ovifat is elk seizoen opnieuw de ideale vakantiebestemming als je houdt van de natuur. In de winter beleef je op slechts 2 kilometer van je vakantiehuis volop glijplezier op de ski- en langlaufpistes van Mont Rigi. In de zomer kan je prachtige wandelingen maken, vooral rond het Meer van Robertville of het opmerkelijke Kasteel van Reinhardstein. Voor de fervente wandelaars biedt het Signal de Botrange, op een hoogte van bijna 700 m, een onuitputtelijke bron van ontdekkingen. Neem tijdens je vakantie ook de tijd om enkele buitengewone ervaringen te beleven, onder meer bij Ardenne Activity, waar je je kan wagen aan een ritje met de e-Scoot.

Een aangename verblijf vol ontspanning en ontdekking, dat staat op het programma in dit vakantiehuis. Boek dus snel deze mooie vakantiewoning in Ovifat, in de Hoge Venen.

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Vrijetijdsvoorzieningen
Jacuzzi  , Loungeruimte , Sauna
Barbecue
Haard
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 badkamers
3 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Privétuin 
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Melissa - Customer Service Advisor
Tip(s) van Melissa Customer Service Advisor

Barbecue-avond met de familie zodra het mooi weer is.

Gezellige avonden bij het haardvuur in de winter.

Geniet van een superieure culinaire ervaring, die typisch is voor de Ardennen. Traiteur Meyer en zijn traditionele keuken bevinden zich op slechts 4 kilometer van het vakantiehuisje.

Belangrijk om te weten

Sommige faciliteiten bevinden zich in het bijgebouw

Opmerking : De eigenaar onderhoudt de jacuzzi elke maandag, woensdag en vrijdag.

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
Op het platteland
Nabijheid van wegen
In een doodlopende straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
160 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
3
Verwarming
Centrale verwarming
Jaar van renovatie
2011
Bijgebouw

Niveau 0

  • Ontspanningsruimte

    Sauna, Infraroodcabine, Douche x 1

Niveau 0

  • Hall

  • Zitkamer

    Cassettehaard, TV, DVD, Hifi
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Elektrische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast met vriesvak x 1, Afwasmachine x 1 Stofzuiger , Waterkoker , Soepmixer , Filter-koffiezetapparaat
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Niveau 2

  • Slaapkamer 3 - 3p

    1p bed x 3

Buiten

  • Privétuin

    Omheind, Oppervlakte 150 m²
  • Terras

    Outdoor jacuzzi
  • Terras

    Oppervlakte 30 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
200 m
Rivier
3 km
Meer
3 km (Robertville)
Restaurants
1 km
Winkels
1 km
Markt
11 km (Malmedy)
VVV Kantoor
3 km (Robertville)
Mister Cash
11 km (Malmedy)
Bus
200 m
Station
30 km (Verviers)

5 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
8 ,1
Goed

Anoniem EN Belgique
9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Februari 2024

Cosy and perfect

Vertalen naar het Nederlands
S. Bjorn NL Belgique
8,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend November 2022

Leuk vakantiehuisje, ideale ligging voor leuke wandelingen in de buurt. Enig puntje voor ons was de grootte van de sauna's deze had iets groter gemogen. De jacuzzi was netjes onderhouden. Vriendelijke ontvangst met duidelijke uitleg, en het uitchecken kon tot 20.00u 's avonds waardoor je niet hoeft te haasten bij vertrek.

Vertalen naar het Nederlands
K. Malpas FR Belgique
8,6
Gezinsverblijf met adolescenten Week Juli 2022

Gîte très bien situé, à proximité des commerces et des sites touristiques. Gîte pour 6 personnes max, confort de bonne qualité. Modernisation des salles de bains et changement des canapés seraient appréciables. Petit jardin mais confortable. Wellness très sympa même si bcp de chlore dans le SPA. A recommander.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Mei 2022

Goede woning. De lengte van de bedden mag vermeld worden op Ardennes Etape, er waren kleinere bedden en dit is niet zo aangenaam. Foto's keuken komen niet overeen met foto's in het echt.

Vertalen naar het Nederlands
Aude
___ Antwoord van Aude, Ardennes-étapes
___ heeft geantwoord op 02/06/2022

Beste Gast, Wij danken u voor uw feedback. Al de bedden, behalve kinderbedden indien vernoemd in de beschrijving, hebben een standaard lengte van 2m00. Voor de keuken, wij gaan dit doorgeven aan de bevoegde dienst. Tot binnenkort in de Ardennen! Het Ardennes étape team

Anoniem FR Belgique
6,2
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend April 2022

Très déçue de notre séjour. Maison de 7 mais 5 chaises pour dehors. Le jacuzzi était inutilisble car surdosage de chlore. Nous avons eu des plaques et boutons ! Humidité dans les chamres, douche fuyante

Vertalen naar het Nederlands
Sarah
___ Antwoord van Sarah, Ardennes-étapes
___ heeft geantwoord op 31/05/2022

Réponse du propriétaire : En effet, il y a 5 chaises en teck ET 2 fauteuils tressés qui sont utilisés pour l’extérieur quand la météo le permet. La salle de bain à été entièrement refaite. Au niveau du jacuzzi, l’eau est en effet très faiblement chlorée, il y a un distributeur dans la partie filtre.

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken