Activiteiten in de buurt van Rochefort

Vakantiehuis [105254-02]
Abdij Notre-Dame van Saint-Remy in Provincie Namen

Abdij Notre-Dame van Saint-Remy [Provincie Namen] [4km]

Een klein juweeltje van sereniteit, dat zich in alle rust en met respect voor de communauteit van de paters Trappisten die er nog wonen, laat bezoeken.

Domaine Provincial de Chevetogne in Provincie Namen

Domaine Provincial de Chevetogne [Provincie Namen] [5km]

Het Provinciaal Domein van Chevetogne heeft zich in de groene valleien aan de voet van de Ardennen genesteld. Het domein strekt zich uit over ruim 600 hectare en kan uitpakken met ene grote diversiteit aan landschappen. Het park biedt al meer dan 40 jaar allerhande soorten van vermaak aan het grote publiek.

Cycle Sport in Provincie Namen

Cycle Sport [Provincie Namen] [7km]

15%

Of u nu een rustige fietstocht plant of uit bent op een avontuurlijke mountainbike-expeditie onder vrienden, Cycle Sport in Rochefort heeft in ieder geval een geschikte kwaliteitsvolle tweewieler voor u klaarstaan.

Grotten van Lorette in Provincie Namen

Grotten van Lorette [Provincie Namen] [7km]

2=3

Stap binnen in de ondergrondse wereld en maak kennis met één van de meest indrukwekkende decors. De grot van Lorette laat niemand onberoerd!

Villers sur Lesse in Provincie Namen

Villers sur Lesse [Provincie Namen] [7km]

Een mooi dorpje dat zich liefst te voet of per fiets laat bezoeken.

<p>Malagne - Archeopark van Rochefort</p> in Provincie Namen

Malagne - Archeopark van Rochefort

[Provincie Namen] [8km]

1

Malagne is een archeologisch experimenteercentrum, waar kinderen en volwassenen in de zomer het leven en de technieken van de voorouders kunnen testen. Zeker te ontdekken met de familie!

Traiteur L'Atelier des Saveurs in Rochefort

Traiteur L'Atelier des Saveurs [Rochefort] [8km]

De traiteur L’Atelier des Saveurs is onze bevoorrechte partner in de regio van Rochefort. Eenvoudige en traditionele keuken.

Ardennes Kayaks in Provincie Luxemburg

Ardennes Kayaks [Provincie Luxemburg] [11km]

Ontdek de Belgische Ardennen op een andere manier door het huren van een kayak of fiets! Ardennes Kayaks beschikt over splinternieuw materiaal, voor een wandeling tussen Hotton en Grandhan. 

Domein van de Grotten van Han in Provincie Namen

Domein van de Grotten van Han [Provincie Namen] [13km]

2=3

In het Domein van de Grotten van Han ontdek je één van de grootste en prachtigste grotten van Europa. Bezoek ook het Wildpark en ga op ondergronds avontuur in het Parcours Speleo. Een onvergetelijke beleving!

Het Wilde Dierenpark - Het Domein van de Grotten van Han in Provincie Namen

Het Wilde Dierenpark - Het Domein van de Grotten van Han [Provincie Namen] [13km]

2=3

Het enorme dierenpark op het domein van Han nodigt je uit om allerlei diersoorten te ontdekken. Niet alleen dieren die voorkomen in onze bossen, maar ook roofdieren die stof voor legenden en verhalen zijn.

Tocht met een Ardense paardenkoets in Provincie Luxemburg

Tocht met een Ardense paardenkoets [Provincie Luxemburg] [14km]

10%

Maak een tocht door de Belgische Ardennen in een paardenkoets of een boerenkar. Dwars door de Ardense landschappen of met tussenstopjes in de vele mooie dorpjes in de streek... Alles is mogelijk.

Le Chemin de Fer du Bocq in Provincie Namen

Le Chemin de Fer du Bocq [Provincie Namen] [14km]

3

Tijdens een rit per trein op de oude lijn 128 Ciney-Spontin-Yvoir ontdek je de vallei van de Bocq vanuit een heel ander oogpunt. Het is één van de mooiste plekjes in de Ardennen.

Golf Fermier de la Ferme de la Bourgade in Province du Namur

Golf Fermier de la Ferme de la Bourgade [Province du Namur] [17km]

10%

Het boerengolfterrein van La Ferme de la Bourgade in Heure telt tien holes, meer dan geschikt voor een namiddag fun met vrienden, collega's of met het ganse gezin. Boerengolf of Agrogolf is een hilarische activiteit voor alle leeftijden.

Kasteel van Lavaux-Sainte-Anne in Provincie Namen

Kasteel van Lavaux-Sainte-Anne [Provincie Namen] [19km]

1=2

Het kasteel van Lavaux-Sainte-Anne met zijn op.m.erkelijke en luxueuze uitzicht ligt niet ver van Rochefort . Leg het didactische parcours in het gebouw en de vochtige zone errond af en ontdek het kasteel spelenderwijs.