Vakantiehuis in Sainte-Ode voor 4/6 personen in de Ardennen

[101069-02]
+
4/6 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 2 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 8,7

Deze vakantiewoning voor 6 personen is ingericht in een gerenoveerde voormalige boerderij in Sainte-Ode . Het vakantiehuisje ligt in de buurt van bossen met talrijke wandelmogelijkheden , ideaal dus voor  natuurliefhebbers . Er loopt een riviertje door de gemeenschappelijke tuin.  Deze 2,5-sterren vakantiewoning in de provincie Luxemburg in de Ardennen vormt met zijn...

Deze vakantiewoning voor 6 personen is ingericht in een gerenoveerde voormalige boerderij in Sainte-Ode. Het vakantiehuisje ligt in de buurt van bossen met talrijke wandelmogelijkheden, ideaal dus voor natuurliefhebbers. Er loopt een riviertje door de gemeenschappelijke tuin. 

Deze 2,5-sterren vakantiewoning in de provincie Luxemburg in de Ardennen vormt met zijn kwaliteitsvolle interieur een ideale verblijfplaats voor een groep van 6 personen. Dankzij de gezellige leefruimte bestaande uit een comfortabele zitkamer met cassettehaard, een mooie, warme eetkamer en een praktische keuken kan je op deze plaats in het hartje van de Ardennen genieten van bijzonder leuke momenten.

Je hebt ook rechtstreeks toegang tot de gemeenschappelijke tuin met privéterras dat voorzien is van tuinmeubilair en een barbecue. Zo kunnen jullie samen genieten, terwijl de kinderen zich uitleven op de beschikbare speeltuigen. En ook je hond geniet mee.

In je 2,5-sterren verblijf kan je in alle rust ontspannen dankzij de 2 slaapkamers in authentieke stijl en de mooie badkamer met douche. Perfect na een lange dag vol avontuur! Via de privéparking met 2 parkeerplaatsen heb je bovendien rechtstreeks toegang tot jouw vakantiehuisje voor 6 personen.

Jouw vakantiehuis is gelegen in het rustige dorpje Sainte-Ode, in het midden van de provincie Luxemburg in de Ardennen.  Vanuit je 2,5-sterren vakantiewoning kan je een bezoek brengen aan verschillende toeristische attracties. Bovendien geniet je van een verblijf in een van de mooiste streken van België! Je vakantiehuisje voor 6 personen ligt dan ook niet ver van enkele zeer populaire toeristische steden in de Ardennen, waaronder Saint-HubertBastenaken en La Roche-en-Ardenne

Vanuit jouw vakantiehuis voor 6 personen kan je het beste van de natuur ontdekken, door bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan het Wildpark van Saint-Hubert of het Domein van Fourneau Saint-Michel, waar talrijke interessante musea u alles vertellen over de geschiedenis van deze prachtige streek in de provincie Luxemburg.

Vanuit het vakantiehuis heb je achteraan in de tuin rechtstreeks toegang tot de rivier en kan je talrijke inspirerende wandelingen maken in het bos, dat zich op enkele stappen van je 2,5-sterren vakantiehuis bevindt. In Sainte-Ode zijn er verschillende restaurants en winkeltjes, maar breng zeker ook eens een bezoek aan Bastenaken (op 15 minuten rijden) voor een grotere keuze aan winkels. Daar vind je bovendien talloze restaurants en kan je een culturele uitstap maken naar het Bastogne War Museum, het beroemde museum dat gewijd is aan de Slag om de Ardennen.

Ten slotte biedt La Roche-en-Ardenne meerdere toeristische attracties die allemaal een bezoekje waard zijn. Bij Brandsport Adventure & Teambuilding kunnen de sportievelingen zich uitleven in het thema van de Ardennen, terwijl avonturiers de streek kunnen ontdekken vanuit verschillende niet te missen locaties, zoals vanboven in het Feodale kasteel of aan boord van het Treintje van La Roche.

Vanuit deze 2,5-sterren vakantiewoning voor 6 personen in Sainte-Ode in de provincie Luxemburg kan je groep zich onderdompelen in het hartje van de Ardennen en een van de mooiste streken van België ontdekken. Met zijn knusse en gezellige authentieke inrichting en zijn mooie tuin die zich ideaal leent voor prachtige familiemomenten heeft dit vakantiehuis alles wat nodig is om een aangename vakantie te beleven in de Ardennen. Rust, herbronning en ontdekking wachten er op jou!

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Specifieke interesses
Burlen van het hert
Vissen
Ligging
Aan het water
Vrijetijdsvoorzieningen
Wifi
Haard
Barbecue
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
2 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed
Buiten
Gezamenlijke tuin
Spellen voor buiten
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Sylvie - Customer Service Advisor
Tip(s) van Sylvie Customer Service Advisor

Aarzel dus niet om je te laten onderdompelen in de authentieke sfeer van de streek door een unieke wandeling te maken in het bos, dat vlakbij je vakantiewoning ligt. Er zijn talloze bewegwijzerde paden voorzien zodat je de wandeling kan kiezen die het beste bij jou past!

Belangrijk om te weten

Dit vakantiehuis beschikt over een gezamelijke, tevens omheinde tuin

Aangepast aan mindervaliden

Toegankelijk met rolstoel

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Huisdieren verboden

Type woning
Rijhuis
Ligging
Op het platteland
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Rivière: L'Ourthe
Oriëntatie
Zuid-West
Totale oppervlakte
90 m²
Aantal niveaus
1
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
2
Privé-ingang
Niveau 0
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
1850
Jaar van renovatie
1996

Niveau 0

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Slaapzetel 2 pers x 1, Cassettehaard, TV
  • Eetkamer

  • Keuken

    Elektrische kookplaat x 4, Magnetron (microgolf), Koelkast, Diepvriezer, Afwasmachine
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Buiten

  • Gemeenschappelijke tuin

    Omheind gedeeltelijk, Oppervlakte 400 m²
  • Terras

    Oppervlakte 20 m²
  • Buitenspeeltuigen

    Schommel
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Ter plekke geen brandhout voorhanden
Bos
300 m
Rivier
10 m
Meer
21 km (Nisramont)
Skipiste
9 km (Saint Hubert)
Dorp
50 m
Restaurants
600 m
Winkels
2 km
Markt
14 km (Bastenaken)
VVV Kantoor
14 km (Bastenaken)
Mister Cash
14 km (Bastenaken)
Luchthaven
11 km (Saint Hubert)

8 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
8 ,7
Zeer goed

K. Rohit NL Belgique
9,2
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Juni 2023

Extremely nice location and Rudy was really helpful and available if needed. Plus: Location, bbq, quiet neighbourhood, garden, play area. Minus: No oven, place behind sofa/bed not cleaned (huge spiders), a bit scary with kids. Apart from this would heartily recommend.

Vertalen naar het Nederlands
V. Clément FR Belgique
9,6
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Mei 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend April 2023

Prima en basic huisje. Tip: water koker/ ketel mist en neem dekbedden mee niet alleen bed linnen.

Vertalen naar het Nederlands
K. Bruno NL Belgique
7,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek December 2022

De ontvangst was goed en het huis is goed gelegen. Leuke tuin met schommel aan de rivier. De woning is echter minder uitgerust dan de foto's doen vermoeden. A-E heeft duidelijk veel aandacht voor details bij het maken van de foto's. Van de decoratie is er niets aanwezig. Er worden lampen aangebracht die er niet zijn, het servies/de potten op het vuur/de koffiezet is niet van het huis, er liggen kussens in de zetel die er niet zijn, enz. Foto's geven premium indruk, maar de realiteit is basic.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend Augustus 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

D. Chloé FR Belgique
9,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Augustus 2022

charmant petit gîte, très bien situé, accueil personnalisé par le propriétaire qui n'hésite pas à vous renseigner sur cette superbe région. Au top!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
7,7
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Augustus 2022

Fijn appartement: je krijgt wat je verwacht: van alle gemakken voorzien en goede prijs-kwaliteit verhouding

Vertalen naar het Nederlands
D. Jelle NL Belgique
8,6
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek Juli 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken