Chalet in Stavelot voor 4/6 personen in de Ardennen

[106171-01]
4/6 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 2 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 9,4

Hedendaagse en uitgebalanceerde atmosfeer voor dit luxevakantiehuis in Neuville, een gehuchtje tussen Francorchamps en Stoumont. Uitgerust met een wellnessruimte en een outdoorjacuzzi : comfort verzekerd! Deze hedendaagse woning werd in 2015 ingericht en heeft werkelijk alles om te behagen! Dankzij de klare en hedendaagse inrichting heeft het vakantiegevoel je onmiddellijk te pakken....

Hedendaagse en uitgebalanceerde atmosfeer voor dit luxevakantiehuis in Neuville, een gehuchtje tussen Francorchamps en Stoumont. Uitgerust met een wellnessruimte en een outdoorjacuzzi: comfort verzekerd!

Deze hedendaagse woning werd in 2015 ingericht en heeft werkelijk alles om te behagen! Dankzij de klare en hedendaagse inrichting heeft het vakantiegevoel je onmiddellijk te pakken. Deze woning is precies geschikt voor 2 vriendenkoppels en het comfort dat ze te bieden heeft, moet niet onderdoen voor dat van een prestigieus hotel. De 2 slaapkamers beschikken elk over een eigen badkamer en een beddengoed van hoogstaande kwaliteit. Je bent verzekerd van een zachte nachtrust en een verkwikkende slaap! Het is trouwens heel goed mogelijk dat tijdens je verblijf alles zal draaien rond twee sleutelwoorden: rust en ontspanning.

Met het oogmerk hierop hebben de eigenaren een heel leuke ontspanningsruimte ingericht, die uitgerust is met een sauna en een spabad voor 2 personen. Je hebt er zicht op de vallei en de omringende bossen zodat deze ruimte een ware uitnodiging tot ontspanning is.

Op het terras staat er tevens een grote privé-jacuzzi tot je beschikking. Is er iets zaligers denkbaar dan lekker lui te genieten van water met een temperatuurtje van 35°, zicht op de natuur en vogelgezang op de achtergrond? En dat zowel in de winter als in de zomer?

Ook gezinnen zullen dit logement op prijs stellen. Speciaal voor kinderen tussen 6 en 15 jaar werd er een slaapkamer op een mezzanine ingericht. Ze zullen deze plaats met televisie en verschillende spelletjes stante pede tot hun hoofdkwartier uitroepen.

Of je hier nu met familie of vrienden verblijft, je zult de grote leefruimte met een zeer goed uitgeruste open keuken erg waarderen. Deze ruimte staat in onmiddellijke verbinding met het terras, wordt verwarmd door een aangename pelletkachel en straalt een verleidelijke gezelligheid uit.  

Kortom, in dit huis is het goed leven. De eigenaren die je buren zijn, zullen je bovendien hartelijk verwelkomen.

Je huurwoning geniet van een strategische ligging om de streek te ontdekken. Het gehucht is een ideale vertrekplaats voor mooie wandelingen in een vallei die tot één van de mooiste van Stavelot en omgeving kan gerekend worden. Waarom zou je niet eens per fiets op ontdekking uitgaan? Je kunt een tweewieler huren bij Ardennes Cycling. Heb je een passie voor cultuur? De Abdij van Stavelot opent voor jou met plezier haar deuren. Concerten en tentoonstellingen...binnen de muren van dit geweldige historische gebouw valt er altijd iets nieuws te ontdekken. Liefhebbers van gemotoriseerde sporten zullen verheugd zijn te horen dat het circuit van Francorchamps op amper 4 kilometer ligt. En dat terwijl je rust gegarandeerd is. Ben je een adrenalinejunkie? Ga dan aankloppen bij onze partner Skydive Spa voor een parachutesprong. Onvergetelijke herinneringen in het verschiet! Geen zin om te koken? We bevelen je Traiteur Viva Cook aan die voor jou heerlijke gerechten zal bereiden. 

Perfect comfort, ontspanning verzekerd, 1001 ontdekkenswaardige activiteiten: we geloven dat hier alle ingrediënten aanwezig zijn voor een aangenaam verblijf. Kom het gewoon zelf eens uittesten!

Toegankelijkheid
2 hond(en) toegelaten
Specifieke interesses
Fietsverblijf
Burlen van het hert
Ideaal voor
Verblijf met baby
Vrijetijdsvoorzieningen
Sauna , Jacuzzi  , Loungeruimte
Haard
Wifi
Barbecue
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 badkamers
2 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Privétuin 
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Beveiligde fietsenstalling
Andere
Wasmachine
Fietsreinigingskit
Fanny - Customer Service Advisor
Tip(s) van Fanny Customer Service Advisor

Dit logement raden we vooral aan koppels aan die op zoek zouden zijn naar een comfortabel optrekje om een ontspannend ontdekkingsweekend door te brengen. Gezinnen zijn echter ook welkom. Je moet er enkel rekening mee houden dat de 3e slaapkamer op een mezzanine is ingericht die direct in verbinding staat met de leefruimte.

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Type woning
Vrijstaand
Ligging
In een gehucht
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Westen
Totale oppervlakte
180 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
2
Verwarming
Houtpelletkachel
Bouwjaar
2016

Niveau 0

  • Hall

  • Ontspanningsruimte

    Sauna (4p), Bubbelbad 2 pers
  • Leefruimte

  • Zitkamer

    TV
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 5, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Diepvriezer, Afwasmachine x 1, Tafel x 1, Kruk Stofzuiger , Waterkoker , Broodrooster , Koffiezetapparaat Senseo , Raclette
  • Berging

    Wasmachine
  • Afzonderlijk toilet - x1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    1p bed x 2, TV
  • Privébadkamer 1

    Douche x 1, Wastafel x 1

Niveau 1

  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1, TV
  • Privébadkamer 2

    Badkuip, Wastafel x 1
  • Zitkamer

  • TV salon

    Slaapzetel 2 pers x 1, TV
  • Afzonderlijk toilet - x1

Buiten

  • Privétuin

    Omheind door een omheining, Oppervlakte 60 m²
  • Terras

    Oppervlakte 48 m², Outdoor jacuzzi
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
500 m
Rivier
100 m
Meer
10 km (Warfaaz)
Skipiste
500 m
Restaurants
2 km
Winkels
2 km
Bakkerij
300 m
Apotheek
km (2)
Markt
8 km (Stavelot)
VVV Kantoor
10 km (Spa)
Mister Cash
2 km
Bus
1 km
Station
10 km (Spa)

43 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,4
Zeer goed

V. Severine NL Belgique
8,8
Verblijf van een jong koppel Lang-Weekend Maart 2024

Zeer goed verblijf, vriendelijke ontvangst. Alles ter beschikking. Aan te raden met een hond omwille van omheinde tuin.

Vertalen naar het Nederlands
D. Virginie NL Belgique
9,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Februari 2024

Ideaal huis om met hond en kinderen weekendje weg te verblijven. Tuin volledig omheind. Alles voorradig. Mooi uitzicht en dicht bij het bos. Prima plek om te ontspannen na mooie boswandelingen. Gastheer hulpvaardig en bereikbaar. Zowel kinderen, hond als wij hebben een aangenaam verblijf gehad.

Vertalen naar het Nederlands
C. Marjolein NL Belgique
9,7
Verblijf van een jong koppel Midweek Februari 2024

Fantastisch huis. Ruim, gezellig, zeer schoon en luxe. We hebben het ontzettend naar ons zin gehad. De ontvangst was bijzonder vriendelijk. Het huis is lekker te verwarmen met de pelletkachel. De jacuzzi buiten is altijd warm, wat een luxe! Alles is tot in de puntjes bezorgd. De keuken bevat alles wat je maar nodig kunt hebben. De badkamers zijn zeer schoon. Enige nadeel is dat de wifi hapert.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Februari 2024

Super fijn en schoon huis!

Vertalen naar het Nederlands
S. Rob NL Belgique
10
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Januari 2024

Zeer goede locatie, leuk vakantie huis met alle comfort. Zeer vriendelijke en aangename verhuurder.

Vertalen naar het Nederlands
O. Rita NL Belgique
10
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week Januari 2024

Heerlijk weekje ontspanning gehad!!! Na een hartelijk welkom zijn we wegwijs gemaakt in de woning en werd ons alle faciliteiten uitgelegd door de eigenaar. De keuken heeft diverse extra apparaten, zoals een fonduepan, tosti-ijzer, een friteuse enz. Wij hebben heerlijk genoten van de sauna, het bubbelbad en de Jacuzzi met uitzicht over de vallei. Binnen geringe afstand zijn er voldoende winkels en restaurants te vinden, kortom een vakantie om bij weg te dromen!

Vertalen naar het Nederlands
G. Marijke NL Belgique
9,4
Groepsverblijf onder vrienden Midweek December 2023

Zeer aangenaam verblijf onder vriendinnen. Net voor de Kerstvakantie konden we al genieten van een aangename Kerstsfeer dankzij de leuke decoratie. De ligging was ideaal als uitvalsbasis voor wandelingen. Heerlijk om daarna gebruik te kunnen maken van de jacuzzi. Als enige minpuntje waren de braadpannen aan vervanging toe. Maar, dit verblijf is zeker een aanrader!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week December 2023

Aangenaam en goed verblijf, vriendelijke eigenaar. Ontspannende wellness. Een aanrader!

Vertalen naar het Nederlands
D. Erik NL Belgique
9,1
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week December 2023

Wij hebben erg genoten en zeker van de wellness, het is echt tot rust komen en de omgeving is prachtig. Wij gaan zeker nog een keer terug.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,8
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend November 2023

Mooi huisje met een heerlijke jacuzzi en sauna. Verder eigenlijk geen op- of aanmerkingen.

Vertalen naar het Nederlands
D. Maya NL Belgique
9,4
Verblijf van een jong koppel Weekend November 2023

We hadden een weekend geboekt met mijn ouders en onze 2 honden. De tuin is volledig afgesloten, de kamers kunnen op slot en ook de deur naar de voordeur heeft een slot. Het is een geweldig huisje in het midden van mooie natuur. Je hebt alle comfort (qua eten, qua wellness, qua kamers) waardoor het een heel aangenaam verblijf wordt.

Vertalen naar het Nederlands
S. Linda NL Belgique
9,9
Gezinsverblijf met adolescenten Week Oktober 2023

Mooie zeer ruime vakantie woning van alle gemakken voorzien. Heel mooi uitzicht aan de achterzijde van de woning door de schuifpui zowel in de woonkamer en wellness ruimte. De woning was netjes en schoon, en goed onderhouden. De eigenaar woont naast de vakantiewoning en is erg vriendelijk en behulpzaam. Achter de woning is een bos waar je verschillende mooie wandelingen kan maken. Wij hebben genoten en komen waarschijnlijk nog wel eens terug.

Vertalen naar het Nederlands
V. Reinier NL Belgique
9,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Oktober 2023

Wat een heerlijk huis! Er is veel in de woning aanwezig, gezellige aankleding en accessoires. Hierdoor echt huiselijk. Zeer vriendelijke eigenaar, reageerde ook snel op vragen. Absoluut een aanrader!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,2
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend September 2023

Prima vertoeven. Je merkt wel dat het huisje vaak verhuurd is geweest. Verder wel een prachtig uitzicht en de tuin is volledig afgeschermd, zodat de honden niet wegkunnen.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
8,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2023

Nous n'avons pas choisi la meilleure semaine pour partir dans la région étant donné la météo maussade. Nous avons bien pu profiter du jacuzzi et du sauna et sommes passés entre les gouttes pour des activités dans la région. Le gîte est conforme à la description mais il est dommage que la ventilation des pièces d'eau soit couplée à l'éclairage. On aurait aimé plus de transparence sur les charges, notamment sur le prix de l'électricité facturé en tarif jour/nuit malgré la présence de panneaux.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,6
Groepsverblijf onder vrienden Week Juni 2023

Heel fijn verblijf gehad met 3volwassenen en 2 hondjes. Tuin goed afgesloten.’s avonds een zalige jacuzzi.Een huis om naar terug te gaan.

Vertalen naar het Nederlands
D. Tanja NL Belgique
9,5
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd 2-weken Juni 2023

Heerlijk groot vakantiehuis. Alles is aanwezig voor een fijn verblijf. De eigenaar woont er naast en staat voor al je vragen klaar. Vraagt altijd of alles naar wens is als je hem ziet. We hebben een heerlijke vakantie gehad.

Vertalen naar het Nederlands
S. Chris EN Belgique
9,3
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Juni 2023

Michael made us feel very welcome and responded to every query quickly via WhatsApp. The property is great - all the facilities we needed. Parking right out side the door and not a problem to charge our EV overnight. The property has good views at the back and is positioned close to Coo, Stavelot and the Spa GP circuit. Lots to do in the area. Good value and a great time had.

Vertalen naar het Nederlands
D. Shana NL Belgique
9,8
Verblijf van een jong koppel Midweek Mei 2023

Een perfect huisje om even te ontstressen. Wij hebben hier onze huwelijksreis doorgebracht en hebben van elk moment genoten. Jacuzzi en welness is zeker een pluspunt maar ook het uitzicht en de omgeving was geweldig. Mooie wandelingen kunnen maken in de buurt. Ook zeer vriendelijke eigenaar die steeds bereikbaar is moest er iets zijn. Wij gaan zeker nog eens terug!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,3
Verblijf van een ouder koppel Weekend Mei 2023

Ligging van de woning zeer goed en nabij het circuit van Francorchamps en biedt goede uitvalsmogelijkheden. Alles aanwezig voor een goed verblijf.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend Mei 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

S. Raymond NL Belgique
9,5
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek Februari 2023

We hebben een heerlijke midweek in dit gezellige huis doorgebracht, genoten van de jacuzzi en sauna en van de prachtige omgeving.

Vertalen naar het Nederlands
V. Margo NL Belgique
8,5
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Februari 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

G. Caroline FR Belgique
9,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Januari 2023

Nous avons passé un merveilleux weekend. Tout était parfait pour passer un moment agréable en famille. Nous reviendrons certainement.

Vertalen naar het Nederlands
V. P.J. NL Belgique
9,7
Gezinsverblijf met adolescenten Week Januari 2023

Tweede keer in dit huis. Wederom heerlijk verblijf in mooie omgeving

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,6
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend December 2022

heel mooi verblijf. Iets meer uitleg (op voorhand) over de faciliteiten zou welkom zijn

Vertalen naar het Nederlands
R. Marty NL Belgique
9,9
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend December 2022

Super huis met heerlijke jacuzzi buiten. Heerlijk genieten in het warme bad met uitzicht over de heuvels bij -3 graden buiten. En een heerlijke pelletkachel binnen maar ook een sauna. Kortom ons uitstekend vermaakt. Zeer vriendelijke gastheer.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
10
Groepsverblijf onder vrienden Weekend November 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

H. A.P. NL Belgique
8,4
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend November 2022

Ruime woning voor 3/4 personen.

Vertalen naar het Nederlands
G. Ellen NL Belgique
9,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Gepersonaliseerd verblijf November 2022

We hebben een heel fijn verblijf gehad, het was een leuk huis en een prachtige omgeving.

Vertalen naar het Nederlands
C. Corine NL Belgique
9,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Oktober 2022

Voorherhaling vatbaar. Vooral fantastische jacuzzi,sauna, bad.

Vertalen naar het Nederlands
M. Wendy De Ruijter NL Belgique
9,6
Verblijf van een jong koppel Week September 2022

We hebben erg genoten hier samen met onze hond luna. Wat een mooi huisje en met een mooi uitzicht! Hele mooie omgeving en als liefhebber van de f1 lekker dichtbij het circuit! Ook mooie wandelgebieden. Eigenaar ook erg vriendelijk en helpt je meteen als dit nodig is. Kortom wij hebben genoten en komen zeker nog eens terug. Groetjes…

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week September 2022

Heel warm ontvangst en super vriendelijke eigenaar! Het huis was heel netjes en voorzien van alle comfort.. Lekker kokkerellen in open keuken.... Heerlijke jacuzzi ,alleen hadden we wel wat problemen met instelklavier(super gevoelige knoppen) maar wel heerlijk zitten met fantastisch uitzicht!! Ideaal met hond en wandelaars, op nog geen 200m de bossen in kunnen trekken, heel goed aangeduide wandelpaden. Tuin perfect afgesloten voor volgend jaar al geboekt ??

Vertalen naar het Nederlands
D. Wim NL Belgique
9,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend Augustus 2022

proper huisje en vriendelijke eigenaars

Vertalen naar het Nederlands
V. Bjorn NL Belgique
9,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2022

Zeer mooie en nette woning met alle comfort en luxe voorzien. Tuin is prima omheind, dus perfect met honden. De vriendelijke eigenaars wonen er vlak naast, erg handig dus als je vragen hebt. Ze helpen je dan ook met veel plezier op weg om enkele prachtige wandelingen in de omgeving te doen. Op een kleine 500 meter van het huis starten enkele zeer mooie wandelroutes die goed gemarkeerd zijn. Het uitzicht vanuit de tuin is trouwens schitterend! Een aanrader en we komen met veel plezier terug!

Vertalen naar het Nederlands
L. Dick NL Belgique
9,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2022

Michael Is vriendelijk en attent , geeft goede uitleg over de woning ,hele nette ,schone en luxe woning . In de omgeving is genoeg te beleven, We hebben hier een leuke en gezellige vakantie gehad.

Vertalen naar het Nederlands
G. Hopchet NL Belgique
9,6
2-weken Augustus 2022

Super vriendelijke eigenaars. Leuke vakantiewoning in een prachtige omgeving. Wij hebben een aangenaam verblijf gehad. Een echte aanrader!

Vertalen naar het Nederlands
C. Michel FR Belgique
10
Verblijf van een ouder koppel Midweek Juli 2022

accueil super excellent .le gite était très complet et agréable et bien situé. terrasse ,jacuzzi et vue magnifique. séjour inoubliable et à recommander++++

Vertalen naar het Nederlands
W. Gerard NL Belgique
9,1
Verblijf van een ouder koppel Week Juni 2022

Mooie vakantie woning in een prachtige omgeving. Klein stukje lopen of een minuut in de auto en ik zat gelijk in de bossen waar ik heerlijke wandeltochten kon maken met mijn hond en van de prachtige natuur kon genieten. Tuin is rondom afgezet zodat de hond vrij rond kon lopen, ideaal was dat. Verder genoten van de heerlijke wellness. Goede basis voor leuke uitjes er is veel in de buurt te bezichtigen. Wat ons betreft echte aanrader..

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,1
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Juni 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

D. Geert NL Belgique
8,9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Mei 2022

Zeer tevreden, van alle gemakken voorzien, enige minpunt was de verlichting,zat totaal geen sfeer in. Met kaarsen was het gezellig te maken. Voor ons had het bad geen toegevoegde waarde, dan was een douche handiger geweest op de bovenste slaapkamer. P.s. voor kleine kinderen was de trap zonder leuning en traphek erg gevaarlijk. Was voor ons geen probleem, met kinderen van 14 jaar.

Vertalen naar het Nederlands
G. Ger NL Belgique
9,3
Groepsverblijf onder vrienden Week Mei 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

C. Glenn NL Belgique
9,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek April 2022

Zeer proper huisje, heel rustig gelegen. Eigenaars wonen naast het huisje en zijn zeer vriendelijk.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken