Vakantiehuis in Virton voor 6 personen in de Ardennen

[106466-01]
6 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 3 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 9,2

Deze vakantiewoning voor 6 personen wacht op jou in de buurt van Virton . De mooie binneninrichting brengt een gezellige sfeer en de omgeving betovert iedereen die houdt van het platteland in de Ardennen. Je wordt meteen verleid door de zorg waarmee dit vakantiehuis werd ingericht. Elke kamer is elegant en op een verschillende manier aangekleed. De eigenares heeft het huis...

Deze vakantiewoning voor 6 personen wacht op jou in de buurt van Virton. De mooie binneninrichting brengt een gezellige sfeer en de omgeving betovert iedereen die houdt van het platteland in de Ardennen.

Je wordt meteen verleid door de zorg waarmee dit vakantiehuis werd ingericht. Elke kamer is elegant en op een verschillende manier aangekleed. De eigenares heeft het huis eigenhandig gebouwd en ingericht en het merendeel van de meubels zelf gerenoveerd. Je vindt haar persoonlijke toets dus in de 3 slaapkamers, echte gezellige nestjes waar iedereen zich snel thuis voelt. Net als de slaapkamers bevindt ook de badkamer zich op de eerste verdieping. Er zijn 2 lavabo’s en een bad aanwezig. Het wordt al snel een gewoonte om met de hele familie samen te komen op het gelijkvloers in een gezellig en warm kader. De zithoek/eetkamer kreeg een authentiek accent dankzij de mooie stenen muren en enkele rustieke elementen die het geheel een opmerkelijke uitstraling geven. Reken maar op mooie avonden aan het vuur in de winter, en lekkere maaltijden na een wandeldag in de vrije natuur. De keuken is bovendien volledig uitgerust en betovert zonder twijfel de keukenchefs van de familie. Ten slotte zal je ervan versteld staan hoe verzorgd ook de buitenkant van dit dorpshuis is, met een mooi aangekleed terras en een tuin die met zorg onderhouden is. 

In Virton valt er heel wat te beleven, van unieke natuurlijke sites tot talloze recreatiecentra in de buurt. De stad is niet alleen erg geliefd voor de vele wandelwegen, maar ook voor de ambachtelijke brouwerij en het Aqua Center. Je vindt er dus zeker iets om te doen met de hele familie, maar je kan er ook genieten van het rijk historisch en cultureel erfgoed van de streek met het archeologisch park en het steenmuseum van Montauban. Mis zeker ook Torgny niet, een van de mooiste dorpen van Wallonië. Tintigny is een heel belangrijke, drukbezochte en toeristische stad met ontelbare mogelijke activiteiten zoals een bezoek aan de versterkte burcht of het dierenpark.

Een aangename familievakantie wacht op jou in dit charmante huis voor 6 personen in Virton. Boek nu!

Toegankelijkheid
2 hond(en) toegelaten
Vrijetijdsvoorzieningen
Wifi
Barbecue
Haard
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
3 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Privétuin 
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Andere
Wasmachine , Droogtrommel
Melissa - Customer Service Advisor
Tip(s) van Melissa Customer Service Advisor

Winteravond met de familie bij het vuur.

Doe eens een barbecue in de zomer.

Liefhebbers van actie en adrenaline noteren nu meteen het adres van Gaume Paintball, op slechts 8 kilometer van het huis en gelegen in een prachtig natuurlijk kader. 

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Type woning
Vrijstaand
Ligging
In het dorpscentrum
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Nabijheid van wegen
Omgevingsgeluid
Oriëntatie
Zuid-West
Verwarming
Centrale verwarming
Aantal niveaus
2
Totale oppervlakte
186 m²
Bouwjaar
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
3
Jaar van renovatie
2016

Niveau 0

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Radio-CD, TV, Houtkachel
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Elektrische kookplaat x 4, Oven x 1, Koelkast x 1, Afwasmachine x 1, Droogtrommel (droogkast) Filter-koffiezetapparaat , Waterkoker , Koffiezetapparaat Senseo , Stofzuiger , Magnetron (microgolf) , Soepmixer , Broodrooster , Strijkijzer en strijkplank
  • Berging

    Wasmachine, Stofzuiger, Strijkijzer, Diepvriezer, Strijkplank 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 3 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Wastafel x 2, Badkuip, WC x 1

Buiten

  • Privétuin

    Oppervlakte 17 m², Omheind door een haag + hek + omheining
  • Terras

    Oppervlakte 30 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Ter plekke geen brandhout voorhanden
Babyspullen (Op aanvraag)
Bos
2 km
Rivier
2 km
Restaurants
2 km
Bus
2 km
Station
2 km
Meer
6 km (Rabais)
Markt
2 km
Winkels
2 km
VVV Kantoor
2 km
Mister Cash
2 km
Ravel
2 km

38 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,2
Zeer goed

S. Ann NL Belgique
8,2
Gezinsverblijf met adolescenten Week Februari 2024

Aangenaam verblijf, verwarming in living was minder omdat 1 toestel niet de volle warmte gaf, het haardvuur gaf een aangenaam alternatief.

Vertalen naar het Nederlands
L. Brigitte NL Belgique
10
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week December 2023

Zeer mooi huisje , alles is aanwezig en in zeer nette staat ... voldoende parkeerplaats ... eigenaars vragen op dag van aankomst of alles oké is .... een zeer grote aanrader en wij gaan hier zeker nog naartoe ... meer dan 10 op 10 waard ... een dikke pluim aan de eigenaars...

Vertalen naar het Nederlands
L. Emmanuel FR Belgique
9,1
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek November 2023

Très agréable et chaleureuse maison. Équipement complet. Le bon petit feu de bois fut le bienvenue malgré qu'il ne faisait pas froid dans la maison.

Vertalen naar het Nederlands
D. MARIE-FRANCE FR Belgique
9,3
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Oktober 2023

Une maison pleine de charme et très bien équipée. Accueil très sympathique et beaucoup d'explications. 1 ou 2 chiens sont réellement les bienvenus, 2 paniers sont prévus. Il y a également une toilette au RDC, présence sur place de bois à brûler pour le poêle à bois. Ce sont des plus non décrits. Les petits moins : Pas de douche (mais c'est indiqué dans la description et il y a une baignoire). C'est une question de préférence. Frigo et surgel. i, peu petits pour 6 personnes. Clôture un peu basse

Vertalen naar het Nederlands
P. Sarah NL Belgique
8,6
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Oktober 2023

Aangename gezellige woning met oog voor interieur en decoratie. Omheinde tuin is een pluspunt voor de hond, en handig om naast de woning te kunnen parkeren.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek September 2023

Gezellig goed onderhouden huisje met veel ruimte.

Vertalen naar het Nederlands
B. Laurence FR Belgique
10
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend September 2023

Un superbe séjour, une très belle maison décorée avec bcp de goût. Bonne literie et des hôtes très accueillant. Nous reviendrons .....

Vertalen naar het Nederlands
J. Cynthia FR Belgique
10
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek Augustus 2023

Troisième séjour fort agréable dans un gîte qui nous convient parfaitement. Propriétaires super sympathiques, météo de fin août agréable, village calme... Une perle pour terminer l'été avant la rentrée scolaire!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
7,6
Groepsverblijf onder vrienden Week Augustus 2023

Tof maar niet voor 6 volwassen/ dan is het wat krap

Vertalen naar het Nederlands
R. Dirk NL Belgique
9,3
Gezinsverblijf met adolescenten 2-weken Augustus 2023

Leuk knus huis op een mooie rustige plek in een klein gehuchtje (Latour). Mooie omgeving om te wandelen en fietsen. Tuin is niet groot maar wel compleet afgesloten zodat onze honden lekker vrij naar buiten konden en was een heerlijk terras. Een paar keer tijdens ons verblijf hing er een vervelende geur, volgens bewoners veroorzaakt door een papier fabriek. Maar de 'last' hiervan is sterk afhankelijk van de windrichting en sterkte (fabriek was namelijk nog best een afstand van het huisje).

Vertalen naar het Nederlands
D. Pierre-Yves FR Belgique
9,7
Gezinsverblijf met adolescenten Week Juli 2023

Maison situé dans un environnement calme, près de toutes commodités. Accueil chaleureux du propriétaire. Maison spacieuse, jardin agréable et clôturé pour les animaux de compagnie. Place de parking. Endroit calme , voisins accueillants. A recommander vivement.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,9
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Juni 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

T. Hilde NL Belgique
9,3
Groepsverblijf onder vrienden Midweek Juni 2023

De gite is zeer gezellig en comfortabel ingericht. De ontvangst was vriendelijk en de huisbaas is erg behulpzaam bij voorkomende problemen. Enige minpuntje is het ontbreken van een douche, die met de tropische temperaturen die er heerste, welkom zou geweest zijn.

Vertalen naar het Nederlands
C. Christelle FR Belgique
9,3
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Mei 2023

Charmante maison très bien aménagée avec beaucoup de goût. Chambres confortables. Joli petit jardin bien entretenu. Beaucoup de matériel de cuisine à disposition ainsi que de la vaisselle. Très bon équipement électroménager. En bref, nous avons passé un super WE dans cette maison que nous conseillons.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,6
Groepsverblijf onder vrienden Weekend April 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

S. Wilfried NL Belgique
9,1
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Maart 2023

Mooi gelegen, hoewel moeilijk te vinden met google maps. Zeer vriendelijke ontvangst. Zeer net, goeie bedden. Goede parking naast het huis voor twee auto's. Keuken is wat minimalistisch : als je veel wil koken voor 6 kan het moeilijk zijn.

Vertalen naar het Nederlands
D. Magali FR Belgique
8,9
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Maart 2023

Très beau gîte tout confort. Dans un cadre très dépaysant.

Vertalen naar het Nederlands
J. Cynthia FR Belgique
9,9
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek Maart 2023

Deuxième séjour dans cette jolie maison. Cette fois, nous avons utilisé le poêle pour faire du feu: quel plaisir après une promenade! Le propriétaire est très disponible: petit problème avec la chaudière, réglé en quelques heures. Endroit agréable et confortable. Même le chien était content d'y retrouver son panier.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
8,8
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend Februari 2023

Très bon séjour dans un bel endroit. La maison est conforme a la description. La cuisine mériterait d avoir un peu plus de condiments. Beaucoup de sécurité pour les chiens. Très appréciable le long d une grand route (peu fréquentée).

Vertalen naar het Nederlands
D. Lieven & Katrien NL Belgique
8,9
Gezinsverblijf met adolescenten Week Januari 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

P. Dominique FR Belgique
9,1
Weekend November 2022

Maison très cossue et accueil chaleureux , in super moment

Vertalen naar het Nederlands
P. Marlies NL Belgique
9,5
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend November 2022

Zeer gezellig proper huisje Wij hadden een super weekend

Vertalen naar het Nederlands
M. Bénédicte FR Belgique
9
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend November 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

L. Emmanuel FR Belgique
9,7
Groepsverblijf onder vrienden Week November 2022

Le propriétaire a largement pris le temps de tout nous expliquer et l'accueil fut chaleureux. La maison est agréable et dispose de tout le confort nécessaire. Nous avons passé un excellent séjour.

Vertalen naar het Nederlands
A. Pierre FR Belgique
9,1
Verblijf van een jong koppel Midweek Oktober 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

V. Rik NL Belgique
9,4
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend Oktober 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

J. Cynthia FR Belgique
9,9
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek Augustus 2022

Super séjour dans ce superbe gîte spacieux, pour une mid-week en famille (couple, 2 enfants, 1 chien). Petit jardinet bien sécurisé pour le chien. Bon point de départ pour visiter la Gaume. Nous avons déjà réservé un deuxième séjour!

Vertalen naar het Nederlands
F. Jozef NL Belgique
9,6
Gezinsverblijf met adolescenten Week Augustus 2022

We huurden de woning voor de 2de keer. Wanneer we 1ste keer niet tevreden zouden geweest zijn huren we het geen 2de keer.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
7,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Juli 2022

Goede verwelkoming, mooie ligging. Enkele minpunten waren wel dat heel het huis kraakt. De omheining van de tuin was er wel maar niet zo hoog waardoor we tocht niet helemaal gerust waren.

Vertalen naar het Nederlands
T. Geerts NL Belgique
9,5
Verblijf van een jong koppel Lang-Weekend Juni 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

D. Noortje NL Belgique
8,6
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Juni 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

V. Lesley NL Belgique
8,6
Verblijf van een jong koppel Midweek Juni 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

O. Leroy FR Belgique
9,7
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Juni 2022

Super séjour, nous reviendrons !

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
9,5
Verblijf van een ouder koppel Weekend Mei 2022

Maison gaumaise magnifiquement restaurée et décorée avec beaucoup de goût. Terrasse très agréable et ensoleillée. Proche de la France et du Luxembourg pour de magnifiques randonnées à travers bois, étangs, fontaine et campagne.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,9
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Mei 2022

Zeer leuk huisje, alles was netjes in orde! Enkel een bad aanwezig, het zou wel fijner zijn mocht er ook een douche zijn.

Vertalen naar het Nederlands
D. Christian NL Belgique
8,9
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend Mei 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

H. Gerrie NL Belgique
8,9
Verblijf van een ouder koppel Week April 2022

Leuke vakantiewoning op een mooie plek. Sfeervol ingericht. Goede wandelmogelijkheden in de buurt. Vriendelijk ontvangst, ondanks de taalbarrière. Een mogelijkheid om te kunnen staan onder de douche in bad zou erg fijn zijn. De droogkast was niet aanwezig. Een leuk zitje en meer privacy bovenin de tuin is een tip! Ook fijn voor de buren. We komen graag nog eens terug om de prachtige omgeving verder te ontdekken.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
9,4
Groepsverblijf onder vrienden Weekend April 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken