Activiteiten in de buurt van Yvoir (Crupet)

Vakantiehuis [106097-01]
Brouwerij van de Bocq in Provincie Namen

Brouwerij van de Bocq [Provincie Namen] [9km]

De Brouwerij du Bocq is al zes generaties lang een echt familiebedrijf en zweert als één van de weinige brouwerijen in het land nog steeds trouw aan traditionele productietechnieken op vlak van het brouwen van bier. Kom eens langs voor een rondleiding en uiteraard krijg je ook de kans om de lokale bieren te proeven, kwestie van zeker te zijn dat je het allemaal goed begrepen hebt.

Traiteur Pétronille Lampion in Provincie Namen

Traiteur Pétronille Lampion [Provincie Namen] [10km]

 

Le Temps d'une Pause in Provincie Namen

Le Temps d'une Pause [Provincie Namen] [10km]

 

Tuinen van Annevoie in Provincie Namen

Tuinen van Annevoie [Provincie Namen] [13km]

De schitterende 18de-eeuwse tuinen van Annevoie, zijn geklasseerd als Waals erfgoed en nodigen je uit voor een wandeling met de familie waarbij je al je zintuigen kan laten genieten. Ze zijn één van de mooiste tuinen van Europa.

Lesse Kayaks in Provincie Namen

Lesse Kayaks [Provincie Namen] [15km]

15%

Een afvaart met de kajak op de Lesse, twee trajecten om uit te kiezen, een escapade in het hart van de wilde natuur... Een activiteit in de buurt van Dinant die je absoluut moet ontdekken!

Citadel van Dinant in Provincie Namen

Citadel van Dinant [Provincie Namen] [16km]

De citadel, die op magistrale wijze de stad Dinant domineert, nodigt je uit voor een uitzonderlijk bezoek aan haar vesting. Een bezoek dat doordrongen is met geschiedenis... Niet te missen tijdens een bezoek aan de streek rond Dinant!

<p>Dinant Evasion: Bateaux sans permis</p> in Provincie Namen

Dinant Evasion: Bateaux sans permis

[Provincie Namen] [16km]

15%

Navigeer doorheen de Maasrivier en ontdek de Ardennen vanuit een andere hoek. De huur van elektrische boten zonder vaarbrevet is voor iedereen toegankelijk. Het wordt een leuk moment met de familie.

Grotte la Merveilleuse in Provincie Namen

Grotte la Merveilleuse [Provincie Namen] [17km]

De Grot 'La Merveilleuse' moet niet onderdoen voor haar grote zus in Rochefort. Ze heeft afzonderlijke ruimtes met adembenemende decors en is een originele halte tijdens uw bezoek aan Dinant.

Les Draisines de la Molignée in Provincie Namen

Les Draisines de la Molignée [Provincie Namen] [17km]

Ontdek de vallei van de Molignée op een railbike of draisine. Met de railbike rijdt u over de oude spoorweg om de streek van Dinant te verkennen, een superoriginele activiteit voor de hele familie of voor vriendengroepen.

Croisières mosanes in Provincie Namen

Croisières mosanes [Provincie Namen] [17km]

Prix de gr

Ontdek Dinant en zijn regio op een andere manier. Tijdens een tocht over het water, kan je genieten van de rust en de schoonheid van de landschappen van de Maasvallei.

<p>Dinant Evasion : croisières sur Meuse</p> in Provincie Namen

Dinant Evasion : croisières sur Meuse

[Provincie Namen] [17km]

15%

Dinant Evasion verzorgt de mooiste cruises op de Maas. Of je nu kiest voor 45 minuten, 2 uren of 3 uren, je zal hoe dan ook van de Dinantse landschappen genieten!

La Namourette, cruises in Provincie Namen

La Namourette, cruises [Provincie Namen] [18km]

Een binnenschip, klein maar fijn, op de wateren van Namen.

Klein Toeristisch Treintje van de Citadel van Namen in Provincie Namen

Klein Toeristisch Treintje van de Citadel van Namen [Provincie Namen] [19km]

Dit nieuwe boemeltreintje pakt u mee op ontdekkingstocht op de Citadel van Namen en over de vestingmuren. U geniet tijdens deze tocht van enkele van de mooiste uitzichtpunten van de streek.

Wandelen op de Citadel van Namen in Provincie Namen

Wandelen op de Citadel van Namen [Provincie Namen] [19km]

Bewegwijzerde wandelingen op de Citadel van Namen, langs de indrukwekkendste uitzichtpunten. Wandelkaarten zijn verkrijgbaar aan erg democratische prijzen.

Pirouette Namen in Provincie Namen

Pirouette Namen [Provincie Namen] [20km]

Pirouette of het kinderparadijs! Wanneer uw speelse kinderen zeuren om zich eens goed en in alle veiligheid te amuseren, dan vindt u hier een aangepaste infrastructuur die de verwachtingen van uw kinderen op alle vlak zal overstijgen.