• 1102 huizen die aan mijn zoekcriteria voldoen.
Sorteren op:
POPULAIRE FILTERS
Binnen
Buiten
RELAX
SPECIFIEKE INTERESSES
IDEAAL VOOR
LIGGING
TOEGANKELIJKHEID
SPECIALE HUIZEN
Zoeken
  • Verfijnen
  • Sorteren

Wilt u een goede tip? Breng uw kerstvakantie dit jaar in de Belgische Ardennen door. En uw verblijf? U vindt uw geluk bij Ardennens-Etape, want Ardennes-Etape biedt de keuze uit vele verschillende vakantiehuizen, waaronder authentieke chalets, luxe villa’s en kastelen voor de gehele familie.

Met een vakantiehuis voor deze kerst in de Ardennen, bent u verzekerd van een geslaagd verblijf. Een heerlijke maaltijd bereiden in een super uitgeruste keuken en tijd doorbrengen met de mensen die u graag ziet. Hoe ziet u het voor zich? Cadeautjes van de kerstman uitpakken terwijl iedereen gezellig bij het haardvuur zit, of liever tijdens het ontbijt, met chocolademelk natuurlijk. En dat in een vakantiehuis, dat is eens origineel kerst vieren!

Op zoek naar iets extra’s? Huur een huis met een binnenzwembad of sauna. U kunt kerstavond dan echt op een bijzondere manier doorbrengen. Stelt u zich eens voor, een romantische kerstkus in het zwembad in plaats van onder de maretak, dat is toch leuker, niet?

Bovendien zijn er vele feestelijke activiteiten gedurende de kerstperiode in de Ardennen: kerstmarkten, schaatsbanen, wandeltochten door de bossen…alles is mogelijk. Wie weet wordt het zelfs een witte kerst, dus sneeuwplezier! Keer na de festiviteiten weer terug naar uw vakantiehuis, voor een heerlijke rustige avond en geniet van alles wat het huis u te bieden heeft.

U heeft het dus inmiddels wel begrepen: de kerstvakantie in de Ardennen staat voor een geslaagde Kerst. Wacht niet te lang en boek uw vakantiehuis met de gewenste uitrusting waar u naar op zoek bent.

Kerst