Adres :
4987 Stoumont, Belgique
fr
nl
en
de
Duur : 1 u
Beschrijving

Een heerlijke start van de dag dankzij Les Doux Ragots

Als koppel op romantisch verblijf? Of op stap met een groep van 20? Maak het jezelf makkelijk met de ontbijtdienst van Les Doux Ragots. Deze ervaren partner van Ardennes-étape levert 7 dagen op 7 heerlijke ontbijten aan onze vakantiehuizen in de provincie Luik.

Of je nu in Stoumont, Malmedy, Eupen, Durbuy of ergens anders in de provincie Luik verblijft, start de dag op een overheerlijke manier. Zonder het comfort van je vakantiehuis ook maar te verlaten…

Trakteer jezelf elke ochtend tussen 7.30 en 8.45 uur op een reeks zoete en hartige lekkernijen, met de nadruk op verse streekproducten. Knapperige croissants, kraakverse chocoladebroodjes, verfijnde kazen en charcuterie, vers fruit... Het overheerlijk ontbijt van Les Doux Ragots prikkelt de smaakpapillen en bezorgt energie voor een geslaagde dag.

Verschillende formules, met aflopende prijzen (vanaf 14 euro per persoon) maken het aanbod nog aantrekkelijker. Reserveren is heel eenvoudig en kan tot de vorige dag om 16u. Zo kunnen jullie alles rustig plannen.

Stel je voor: 's ochtends een mand vol lekkernijen aan de deur, onberispelijk bezorgd door Les Doux Ragots. Het begin van een perfecte dag in de Ardennen!

Waarom nog stressen voor het ontbijt? Vertrouw op Les Doux Ragots en start de dag met een onvergetelijke culinaire ervaring. Bovendien worden jullie als klant van Ardennes-étape nog verwend met een extra lekkernij er bovenop!

Ardennes-étape Privilege

Als klant van Ardennes-étape geniet je van een exclusief voordeel op deze ervaring:

Een gratis streekproduct bovenop je gekozen formule.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege programma, waarbij onze lokale partners je verwennen met leuke verrassingen!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten

Les Doux Ragots levert elke bestelling van minstens 2 personen.

Tarieven
  • De prijzen variëren van 14 euro tot 90 euro, afhankelijk van de gekozen optie en het aantal personen.
  • Prijs is inclusief bezorging
Contact en reserveren
Kantooruren

7 dagen per week.
Vergeet niet te vermelden dat je een klant bent bij Ardennes-étape om van je voordeel te profiterenAdres van de activiteit
4987 Stoumont, Belgique

De omgeving ontdekken

Met de mountainbike
Luik - Stoumont
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Stoumont
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Stoumont
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Stoumont
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Stoumont
- op 1km afstand