Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie-beleid.
Reizen van en naar België is toegestaan, maar wordt sterk afgeraden - update 12/05 - Bekijk onze veelgestelde vragen
  • NL

Raadpleeg onze FAQ voor meer informatie

Wat is de betalingstermijn?

Je betaalt je verblijf ofwel in één keer op het moment van reservatie ofwel in twee keer, een deel bij reservatie en een deel 8 weken voor je verblijf als deze lang op voorhand is gereserveerd.

Wanneer je verblijf gepland is binnen 8 weken of minder, dan moet je je reservatie betalen op het moment van bevestiging

Wanneer je verblijf gepland is binnen meer dan 8 weken, dan kan je in twee keer betalen

Je betaalt een voorschot binnen de 5 dagen na bevestiging van je reservatie. Dit voorschot komt neer op 30% van de huurprijs + de dossierkosten + eventuele verzekeringen. 

Je betaalt het saldo 8 weken voor je verblijf. 

Kosten en waarborg 

Soms moet je de waarborg voor je verblijf storten naar Ardennes-étape, soms moet je die cash betalen aan de eigenaar bij aankomst. 

Soms moet je de kosten betalen voor je verblijf (als ze forfaitair zijn) en soms ter plaatse. Ter plaatse kunnen ze forfaitair zijn of volgens verbruik en de huidige marktprijzen. Als de kosten niet op voorhand zijn betaald, moet je dit ter plaatse regelen met de eigenaar. 

Tip 

Je kan je verblijf bij Ardennes-étape online betalen of via overschrijving. Wie kiest om online te betalen kan dat doen met Visa, Mastercard, Maestro, iDeal, ING Home Pay, KBC Online, CBC Online, Sofort of Bancontact. 

Ik bekijk mijn klantenaccount 

Heb je geen antwoord op je vraag gevonden? Neem contact met ons op.

Per telefoon

Bereikbaar van maandag tot donderdag van 9 tot 17u, op vrijdag van 9 tot 19u en in het weekend van 10 tot 16u. Gemiddelde wachttijd: 10 minuten.

Live chat

Een medewerker staat voor je klaar van maandag tot vrijdag, van 9 u tot 17u.