Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie-beleid.
Onze vakantiehuizen zijn open - Update 25/01 - “Bekijk onze veelgestelde vragen

Karten in de Belgische Ardennen - met korting

Op zoek naar activiteiten in de Ardennen? De coolste kartbanen zijn te vinden in de Belgische Ardennen. Karting, da’s pure adrenaline en sensatie. Organiseer een namiddag op het kartcircuit op de Hoge Venen of in Bouillon en kom te weten wie zijn kart het best onder controle heeft en het meeste durf bezit in de bochten.

JM Karting Liège in Provincie Luik

JM Karting Liège [Provincie Luik]

2=3

De JM Karting onthaalt je in Fléron op een kartingpiste met nieuwe infrastructuur van hoog niveau. In de Ardennenzijn er ook sportieve toeristische activiteiten!

JM Karting Namur in Provincie Namen

JM Karting Namur [Provincie Namen]

3=4

Namen nodigt je uit om motorsport te beoefenen. Kom hier in Franière karten en voel je één dag racer! Toeristische activiteiten in de Ardennen rijmen met sensatie.

Karting des Fagnes bvba in Provincie Namen

Karting des Fagnes bvba [Provincie Namen]

2=3

De Karting des Fagnes is 1366 meter lang en is daarmee één van de langste circuits in Europa. De karting is gelegen in een prachtige groene streek enbeschikt over een complete infrastructuur, een grote cafetaria en een tribune.

<p>Karting Eupen</p> in Provincie Luik

Karting Eupen

[Provincie Luik]

1€-2€

In de industriezone van Eupen is er een nieuw complex geopend. Je vindt er de grootste indoor-piste ter wereld... Wedstrijdspirit? Naar de piste in Eupen!