Raadpleeg onze FAQ voor meer informatie

Kan ik mijn elektrische auto opladen in mijn vakantiehuis?

Steeds meer van onze vakantiehuizen beschikken over een laadpaal waar je een elektrische auto kan opladen. Als het vakantiehuis van je keuze over een laadstation beschikt kan je dat in de beschrijving van het huis op onze website zien onder ‘Belangrijkste troeven’. Of nog makkelijker: bekijk onze selectie vakantiehuizen met een laadpaal!


Uiteraard zijn momenteel nog heel wat huizen nog niet uitgerust met een laadpunt voor elektrische voertuigen. In dat geval deze tip: check zodra je het adres van je vakantiehuis hebt ontvangen (nadat je het saldo voor je verblijf betaalde) waar er in de buurt laadpalen beschikbaar zijn.


Wil je jouw voertuig graag opladen via een stopcontact in het vakantiehuis? Dan moet je eerst toestemming vragen aan de eigenaar. Zo kan die nagaan of de elektrische installatie dit aankan.

In dat geval betaal jij de elektriciteitskosten voor het opladen van jouw wagen:

  • Je betaalt volgens het werkelijke verbruik indien het stroomverbruik op die manier wordt aangerekend voor je vakantiehuis. 
  • Je betaalt een toeslag die je overeenkomt met de eigenaar indien voor je stroomverbruik een vast bedrag wordt aangerekend (forfait). * 

* Overeenkomstig de algemene voorwaarden omvat het in de prijs van het verblijf vermelde energieforfait in geen geval het opladen van elektrische voertuigen.Heb je geen antwoord op je vraag gevonden? Neem contact met ons op.

Uitzonderlijk gesloten : maandag 25 december

Geen nood, we reageren zo snel mogelijk op uw bericht.

Per telefoon

Van maandag tot donderdag:
9u – 17u
Op vrijdag: 9u – 19u
Op zaterdag: 10u – 16u
Op zondag: 10u – 13u

Live chat

Een medewerker staat voor je klaar van maandag tot vrijdag, van 9 u tot 17u.