Restaurants in de Ardennen

Op restaurant in de Ardennen? Vakantie in de Belgische Ardennen, da’s niet alleen genieten van de prachtige natuur, leuke wandelingen of fietstochten, de vele activiteiten. Vakantiegangers willen natuurlijk ook hun smaakpapillen verwennen. De restaurants in de streek zijn niet te tellen en de verschillen zijn enorm: voor elk budget; lokale, Italiaanse of Franse keuken; gezellig authentieke of hypermoderne inkleding... We zetten ze voor u op een rijtje.

Café-Liégeois in Provincie Luik

Café-Liégeois [Provincie Luik]

* Pour les amoureux des arômes délicats et des saveurs exotiques...

Cyril Chocolat in Provincie Luxemburg

Cyril Chocolat [Provincie Luxemburg]

Un atelier de chocolat ouvert au public. Un magasin pour faire le plein de pralines et un tea-room pour vous remettre de toutes ces délicieuses émotions...

Entre Sel et Terre in Provincie Luik

Entre Sel et Terre [Provincie Luik]

Discreet ingericht in het eerste derde van de Craparue, stelt het restaurant 'Entre Sel et Terre' u een kwaliteitskeuken voor die zich sterk laat beïnvloeden door de zuiderse smaken.

L'enclos des Frênes in Provincie Luxemburg

L'enclos des Frênes [Provincie Luxemburg]

L'Enclos des Frênes ligt in een gehucht van Rechimont en is één en al verrassing voor zijn bezoekers... Streekgerechten, minigolf, kleinvee voor de kinderen en het Studiecentrum voor de Paddestoel, gastenkamers, vakantiewoningen. Zeker een omweg waard!

De Ardense Ham in Provincie Luxemburg

De Ardense Ham [Provincie Luxemburg]

Eén van de meest in het oog springende producten van de streekgastronomie van Wallonië! Niet te missen!

Le Temps d'une Pause in Provincie Namen

Le Temps d'une Pause [Provincie Namen]

 

Artisanale stroopmakerij Nyssen in Provincie Luik

Artisanale stroopmakerij Nyssen [Provincie Luik]

De artisanale stroopmakerij van Aubel zet de traditie van het stroop maken al 5 generaties voort. Doorheen de jaren werd het gamma aan producten uitgebreid met andere specialiteiten. Laat je inwijden in hoe men artisanale stroop maakt en kom proeven van dit heerlijke product.

Traiteur & Brasserie Le Temps libre in Provincie Luik

Traiteur & Brasserie Le Temps libre [Provincie Luik]

Brasserie, broodjeszaak & tearoom maar ook traiteurdienst voor alle budgetten. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Steeds verse seizoensproducten.

Traiteur Piront in Weismes

Traiteur Piront [Weismes]

Laurent Piront est un traiteur ardennais dont le savoir-faire n'est plus à démontrer ! Découvrez ses menus variés, traditionnels ou originaux, résolument tournés vers la modernité. Pour un repas réussi, entre finesse et surprise. Laissez-vous tenter !