Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie-beleid.
  • NL

Activiteiten in de buurt van Bertrix

Luxe villa [106795-01]
Baudet d'âne in Provincie Luxemburg

Baudet d'âne [Provincie Luxemburg] [10km]

10%

Met een ezel op stap gaan (met of zonder begeleider) is zeker en vast de beste manier om van je wandeling een succes te maken, zeker als er kinderen bij zijn. Wandelvriend, dragger van dromen en bagage.

Skipiste van Maugires in Provincie Luxemburg

Skipiste van Maugires [Provincie Luxemburg] [11km]

 

Vélo Haute Lesse in Provincie Luxemburg

Vélo Haute Lesse [Provincie Luxemburg] [11km]

15%

Vélo Haute Lesse vous propose de découvrir les magnifiques paysages des forêts et vallées de la Haute Lesse en VTT électrique.

<i>Plan d’Eau</i> in Libramont in Provincie Luxemburg

Plan d’Eau in Libramont [Provincie Luxemburg] [13km]

De Plan d'Eau (waterpartij) van Libramont is iets tussen een zwembad en een meer. Het grote voordeel is de gratis toegang. De ideale plek om op een warme zomerdag wat verfrissing te zoeken.

Cap Nature in Provincie Luxemburg

Cap Nature [Provincie Luxemburg] [14km]

10%

Cap Nature organiseert spannende activiteiten waarbij natuur en avontuur centraal staan. Een waaier aan mogelijkheden, de ene al avontuurlijker dan de andere. Aarzel niet langer...

Les cavaliers de Saint-Remacle in Luxemburg

Les cavaliers de Saint-Remacle [Luxemburg] [16km]

4=5

Het ruitercentrum is gelegen in Cugnon op 10 min van Bouillon en biedt wandelingen te paard aan voor iedereen vanaf 12 jaar. Cécile Deschamps en haar echtgenoot, Michel Bouvy, nemen je 2u tot een hele dag mee op stap en stemmen hun programma op maat af op je ruiterniveau en je verwachtingen.

Euro Space Center in Provincie Luxemburg

Euro Space Center [Provincie Luxemburg] [17km]

Het Euro Space Center is echt uniek in Europa. Het parcours dat je aflegt is een waar spektakel waarbij al je zintuigen geprikkeld worden. Neem plaats in een levensechte spaceshuttle en maak je astronautendroom waar.

Hoeve van Sanglochons in Provincie Luxemburg

Hoeve van Sanglochons [Provincie Luxemburg] [20km]

Deze oude Ardense hoeve werd gebouwd rond 1850 en volledig gerestaureerd in 1994. Er wordt heerlijke Ardense ham geproduceerd van evervarken, een kruising tussen een everzwijn en een gewoon varken. Gezouten, gerookt en gedroogd, er is voor ieder wat wils. In het restaurant is er uiteraard veel aandacht voor streekgerechten.