Adres :
6887 Herbeumont, Belgique
fr
nl
en
de
Beschrijving

De Semoisvallei is het gedroomde speelterrein voor trailrunners. De kronkelende rivier, het sprookjesachtige landschap en de steile bossen vormen een schilderachtig decor rond het Station de Trail Ardenne-Herbeumont, dat we vast niet meer moeten voorstellen aan trailliefhebbers. Verkies je een intens of eerder een makkelijk parcours? Hou je van nordic walking of zegt een trainingsworkshop je wel wat? Aan jou de keuze!

De Ardennen hebben iets unieks: ze wakkeren steevast de sportieve, avontuurlijke geest van vakantiegangers aan. En Herbeumont heeft alles in huis om ook jouw zin voor avontuur te prikkelen! Vanaf de voet van de ruïnes van een heuse burcht stelt het Station de Trail Ardenne-Herbeumont je zes trailrunningparcours en vier trainingsworkshops voor, op 95 km aan gemarkeerde paden.

Tijdens deze uitdagende trajecten doorkruis je mythische bossen en trotseer je de ene helling na de andere. Het reliëf van de streek bepaalt het ritme en schuift je achtereenvolgens steile hellingen en indrukwekkende afdalingen naar de Semois voor de voeten. In de gratis app 'On Piste' (iOS en Android) vind je bovendien alle nuttige informatie om goed voorbereid je run aan te vatten (trajecten, jachtperiodes en -zones ...).

Verschillende niveaus en opties

Of je nu een beginner of ervaren trailexpert bent, hier zal je gegarandeerd je hartje ophalen. Op parcours van verschillende moeilijkheidsniveaus (groen, blauw of rood) die van start tot finish duidelijk aangeduid zijn.

Vier trainingsworkshops en twee speciale parcours voor nordic walking maken het plaatje af.

Het Station de Trail Ardenne-Herbeumont verdiende zijn plaatsje in de selectie van Ardennes-étape dus meer dan terecht. Het zowel geschikt voor doorgewinterde trailrunningfans als vriendengroepen of gezinnen met kinderen? En om het helemaal mooi te maken is deze activiteit ook nog eens volledig gratis!

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Deze belevenis is gratis 

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten

/

Tarieven

/


Telefoon

Adres van de activiteit
6887 Herbeumont, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luxemburg - Herbeumont
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Herbeumont
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Herbeumont
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Herbeumont
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Herbeumont
- op 0km afstand