Adres :
Rue de la Girafe 4, 6832 Bouillon, Belgique
fr
Duur : 1 uur
Beschrijving

Wil je je innerlijke wereld verkennen? Dichter bij jezelf komen? Of gewoon genieten van een mooie ervaring? Yogadocente Marie trekt met jou de natuur in voor een yogales van één uur. Luisteren naar je lichaam en je zintuigen, meer hoef je niet te doen ...

Moeder Natuur. Een bron van schoonheid en wijsheid. In haar magische wereld kun je alles loslaten. Sluit dus je ogen en luister goed. Naar het ruisen van de wind door de bladeren, het gezang van de vogels, het kabbelen van een rivier, de warmte van de zon. En soms ook naar de stilte. Je hele zijn zal worden meegevoerd door de geluiden en gewaarwordingen van het bos. Want yoga in het bos, dat is ook een beetje nieuwe gevoelens ontdekken wanneer je met de natuur in aanraking komt. Het is met volle teugen genieten van het moment. In de gezonde buitenlucht hebben de ademhalingsoefeningen tien keer meer effect. Je lichaam zal beter zuurstof opnemen en ontspannen, zelfs gerevitaliseerd, aanvoelen.

Een verkwikkend bosbad

Eén uur lang kom je tot rust dankzij de oefeningen van Marie. Nadat je je bewust bent geworden van je lichaam, volgen een korte meditatie, pranayama (beheersing van de ademhaling), asana's en tot slot een laatste ontspanningsoefening. Heb je nog nooit aan yoga gedaan? Geen probleem! Maries workshop is geschikt voor iedereen. Hier ontspan je, laat je al je fysieke en geestelijke spanningen los, maak je intens contact met je lichaam en kom je weer dichter tot jezelf.Het effect voel je meteen na de les: de rest van de dag zul je de energie door je lichaam voelen stromen. Bonus: als klant van Ardennes-étape word je na de workshop getrakteerd op een zoete, zelfgemaakte lekkernij!  Heerlijk om dit tijdloze moment mee af te sluiten.

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Als klant van Ardennes-étape word je na de workshop getrakteerd op een zoete, zelfgemaakte lekkernij!

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • de yogales in de openlucht vindt plaats binnen een straal van 15 km rond Sensenruth. Max. aantal personen: 16 deelnemers
  • Bij slecht weer kan de workshop plaatsvinden in het vakantiehuisje of in de yogazaal van Marie (max. 8 personen). 
Tarieven

Neem contact op met onze partner 

Contact en reserveren
Kantooruren

Reserveren verplicht


Telefoon

Adres van de activiteit
Rue de la Girafe 4, 6832 Bouillon, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luxemburg - Bouillon
- op 2km afstand
Te voet
Luxemburg - Bouillon
- op 3km afstand
Te voet
Luxemburg - Bouillon
- op 3km afstand
Te voet
Luxemburg - Bouillon
- op 4km afstand
Te voet
Luxemburg - Bouillon
- op 4km afstand