Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie-beleid.
Onze vakantiehuizen zijn open - Update 11/01 - “Bekijk onze veelgestelde vragen

Activiteiten in de buurt van Rochefort

Vakantiehuis [104669-03]
Domaine Provincial de Chevetogne in Provincie Namen

Domaine Provincial de Chevetogne [Provincie Namen] [7km]

Het Provinciaal Domein van Chevetogne heeft zich in de groene valleien aan de voet van de Ardennen genesteld. Het domein strekt zich uit over ruim 600 hectare en kan uitpakken met ene grote diversiteit aan landschappen. Het park biedt al meer dan 40 jaar allerhande soorten van vermaak aan het grote publiek.

Le Chemin de Fer du Bocq in Provincie Namen

Le Chemin de Fer du Bocq [Provincie Namen] [7km]

3

Tijdens een rit per trein op de oude lijn 128 Ciney-Spontin-Yvoir ontdek je de vallei van de Bocq vanuit een heel ander oogpunt. Het is één van de mooiste plekjes in de Ardennen.

Abdij Notre-Dame van Saint-Remy in Provincie Namen

Abdij Notre-Dame van Saint-Remy [Provincie Namen] [11km]

Een klein juweeltje van sereniteit, dat zich in alle rust en met respect voor de communauteit van de paters Trappisten die er nog wonen, laat bezoeken.

Cycle Sport in Provincie Namen

Cycle Sport [Provincie Namen] [14km]

15%

Of u nu een rustige fietstocht plant of uit bent op een avontuurlijke mountainbike-expeditie onder vrienden, Cycle Sport in Rochefort heeft in ieder geval een geschikte kwaliteitsvolle tweewieler voor u klaarstaan.

Grotten van Lorette in Provincie Namen

Grotten van Lorette [Provincie Namen] [14km]

2=3

Stap binnen in de ondergrondse wereld en maak kennis met één van de meest indrukwekkende decors. De grot van Lorette laat niemand onberoerd!

Villers sur Lesse in Provincie Namen

Villers sur Lesse [Provincie Namen] [14km]

Een mooi dorpje dat zich liefst te voet of per fiets laat bezoeken.

<p>Malagne - Archeopark van Rochefort</p> in Provincie Namen

Malagne - Archeopark van Rochefort

[Provincie Namen] [14km]

1

Malagne is een archeologisch experimenteercentrum, waar kinderen en volwassenen in de zomer het leven en de technieken van de voorouders kunnen testen. Zeker te ontdekken met de familie!

Traiteur L'Atelier des Saveurs in Rochefort

Traiteur L'Atelier des Saveurs [Rochefort] [15km]

De traiteur L’Atelier des Saveurs is onze bevoorrechte partner in de regio van Rochefort. Eenvoudige en traditionele keuken.

Golf Fermier de la Ferme de la Bourgade in Province du Namur

Golf Fermier de la Ferme de la Bourgade [Province du Namur] [15km]

10%

Het boerengolfterrein van La Ferme de la Bourgade in Heure telt tien holes, meer dan geschikt voor een namiddag fun met vrienden, collega's of met het ganse gezin. Boerengolf of Agrogolf is een hilarische activiteit voor alle leeftijden.

Kasteel van Vêves in Provincie Namen

Kasteel van Vêves [Provincie Namen] [16km]

1=2

Het middeleeuws Kasteel van Vêves is gebouwd in de 13de eeuw door de Heren van Beaufort. Het is één van de oudste en best bewaarde Belgische kastelen. Dit kasteel zal niet alleen liefhebbers van mideleeuwse geschiedenis verblijden, maar ook kinderen die doorheen het bezoek verkleed zijn als ridders of prinsessen!

Paintball Experience  in Provincie Namen

Paintball Experience [Provincie Namen] [17km]

In Sorinnes op de hoogtes van Dinant, ligt Paintball Experience waar je zowel openlucht als overdekt kan komen paintballen.

Ardennes Kayaks in Provincie Luxemburg

Ardennes Kayaks [Provincie Luxemburg] [17km]

Ontdek de Belgische Ardennen op een andere manier door het huren van een kayak of fiets! Ardennes Kayaks beschikt over splinternieuw materiaal, voor een wandeling tussen Hotton en Grandhan. 

Autrucherie Pont d'Amour in Province Luxembourg

Autrucherie Pont d'Amour [Province Luxembourg] [18km]

In de struisvogelboerderij Pont d'Amour in Dinant komt u alles te weten over de grootste vogels ter wereld. In het prachtige Ardennenlandschap kweken de eigenaars niet alleen struisvogels, maar ook emoes, nandoes en de uitzonderlijke kasuaris.

Tocht met een Ardense paardenkoets in Provincie Luxemburg

Tocht met een Ardense paardenkoets [Provincie Luxemburg] [18km]

10%

Maak een tocht door de Belgische Ardennen in een paardenkoets of een boerenkar. Dwars door de Ardense landschappen of met tussenstopjes in de vele mooie dorpjes in de streek... Alles is mogelijk.

Dinant Aventure in Provincie Namen

Dinant Aventure [Provincie Namen] [20km]

15%

Ga de uitdaging aan bij Dinant Aventure waar je kunt kiezen uit een veelheid aan eersteklas activiteiten en waar je een niet alledaagse, sensationele dag tegemoet gaat...