Adres :
Dinant, Belgique
fr
nl
en
de
Duur : minimum 5 u.
Beschrijving

Thomas is al van kindsbeen af een rasechte natuurliefhebber en gaat er dan ook vaak herbronnen. En omdat hij alle geheimen van Moeder Natuur kent, gaat hij graag samen met jou packraften op de Lesse. Wat er op het programma staat?  Dat bepaal je gewoon helemaal zelf!

Thomas omschrijft zichzelf als een 'aanbieder van avonturen', en die term is hem op het lijf geschreven. Met alle mogelijke veiligheidscertificaten (Rescue 3 Whitewater Technician Pro) op zak begeleidt hij je van a tot z tijdens je packraftavontuur. Dankzij zijn tips wordt het een werkelijke unieke ervaring. “Maar wat is een packraft dan precies?”, denk je nu vast. Wel, het is een ultralichte opblaasboot (1 tot 5 kg) die ergens het midden houdt tussen een kajak en een raft. Een packraft is zo compact dat die gemakkelijk in je rugzak past. Als dat niet handig is! En zoals Thomas zegt, is zo'n boot de ideale reisgezel voor natuurliefhebbers en microavonturiers.

Lesse + avontuur = massa's fun!

Ga je graag op avontuur met je gezin, vrienden of collega's? Dat treft, want Thomas beschikt over een goed uitgeruste vloot en stelt je al het nodige materiaal ter beschikking (packraft, peddels, reddingsvesten, rugzak van 55 liter). Word je toch wat zenuwachtig van zo'n licht bootje? Weet dan dat een packraft bijzonder veilig, stabiel en comfortabel is. Bovendien bestaan er verschillende modellen, afgestemd op het avontuur dat je te wachten staat: klassiek, gesloten, dubbel ... Voor ieder wat wils dus! Alles wat jij moet meebrengen, is kleding die aangepast is aan het weer en goed bestand is tegen water (waterafstotend, waterdicht, sneldrogend enz.), reservekleding en natuurlijk ... je zin voor avontuur! O ja, om deze dag in stijl af te sluiten, krijg je als klant van Ardennes-étape aan het einde van de activiteit nog een lekkere snack op basis van biologische, lokaal geteelde ingrediënten!

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

gratis snack op basis van biologische, lokaal geteelde ingrediënten voor alle deelnemers na afloop

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Duur van de ervaring: minimaal 5 uur, van 10 u. tot 15/17 u. (afhankelijk van loopsnelheid en de stroming)
  • Reserveren verplicht (één tot twee weken op voorhand)
  • Minimaal aantal deelnemers: 4 volwassenen
  • Gemakkelijk toegankelijke parking bij het vertrek-/eindpunt
  • Ervaring geschikt voor iedereen die +/- 7 km kan wandelen
  • Honden welkom, op voorwaarde dat ze rustig zijn
  • De packraft kan op verzoek "alleen" gehuurd worden. De snack wordt dan in de rugzak ter beschikking gesteld.
Tarieven
  • Prijs: Vanaf € 55/volwassene en € 35/kind (vanaf 5 jaar) 
  • Inbegrepen in de prijs: huur van de uitrusting (rugzak, packraft + accessoires, reddingsvest), een hele dag begeleiding tijdens het wandelen en op de rivier, technisch advies en veiligheidsbriefing
Contact en reserveren
Kantooruren

Sur réservation uniquement (une ou deux semaines à l’avance)


Telefoon

Adres van de activiteit
Dinant, Belgique

De omgeving ontdekken

Onze favoriet
Te voet
- op 0km afstand
Te voet
Namen - Dinant
- op 1km afstand
Te voet
Namen - Dinant
- op 1km afstand
Te voet
Namen - Dinant
- op 3km afstand
Onze favoriet
Te voet
- op 3km afstand