Adres :
Rte d'Oppagne 34, 6940 Durbuy, Belgique
fr
nl
en
Duur : 2 uur
Beschrijving

Hou je van open ruimte en is sporten in de natuur jou op het lijf geschreven? Kom dan samen met je gezin, vrienden of collega's (voor een teambuilding) proeven van golf. Voor je het weet ben je verslaafd!

In tegenstelling tot wat velen denken, is golf een sport voor iedereen. Ben je nog nooit op een golfbaan geweest, maar wil je het toch eens proberen? Dan gaat er niets boven een initiatie waarbij je golf op een originele manier leert kennen. Afspraak op het 'strijdtoneel': het golfterrein van Durbuy, op enkele kilometers van de Golf Five Nations. Deze baan met achttien holes, ontworpen door architect Fred Hawtree, bevindt zich in een heuvelachtige, bosrijke omgeving met eeuwenoude bomen. Het is een erg technisch terrein dat in de smaak valt bij ervaren spelers en vast ook jou in een mum van tijd zal verleiden!

Professionele begeleiding

Swing, green, practice, caddie, club ... Die woorden klinken wel bekend, maar verwijzen naar een wereld waar de doorsnee persoon toch niet zo veel over weet. Gelukkig neemt een professional je bij de hand om de geheimen van deze chique sport te doorgronden. In een leuke en ontspannen sfeer legt hij je de techniek en filosofie van golf uit. Bovendien krijg je als klant van Ardennes-étape 10 euro korting voor deze initiatie! Niet aarzelen dus, want er staat je twee uur plezier te wachten! Eerst leer je meer over de verschillende aspecten, het materiaal en de regels van golf. Daarna ga je tijdens een reeks oefeningen (long game, approach, putten) zelf aan de slag. Nu weet je hoe het is om in Tiger Woods zijn schoenen te staan. Misschien heb je de smaak wel te pakken en wil je hiermee verder!

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

10 euro korting per persoon voor de initiatie.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Wanneer: van 9 tot 18 uur, op afspraak
  • Min./max. aantal deelnemers voor de activiteit: initiatie voor vijf personen
Tarieven
  • Prijs: 40 euro per volwassene (in plaats van 50 euro) en 20 euro per kind (in plaats van 30 euro)
  • Inbegrepen in de prijs: al het nodige materiaal
  • Niet in de prijs inbegrepen: de huur van het materiaal
Contact en reserveren
Kantooruren

Reserveer minstens twee dagen op voorhand via de telefoon. 


Telefoon

Adres van de activiteit
Rte d'Oppagne 34, 6940 Durbuy, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luxemburg - Durbuy
- op 1km afstand
Met de mountainbike
Luxemburg - Durbuy
- op 2km afstand
Met de fiets
Luxemburg - Durbuy
- op 2km afstand
Te voet
Luxemburg - Durbuy
- op 2km afstand
Te voet
Luxemburg - Durbuy
- op 2km afstand