Adres :
Rue des Grottes, 5580 Rochefort, Belgique
fr
nl
Duur : 3.30 uur
Beschrijving

Beleef het dierenpark in de pracht van het ochtendgloren. Dit is niet zomaar een wandeling, maar een totaalbeleving: geniet volop van de natuur terwijl de fauna en flora ontwaken. Een onvergetelijke ervaring.

Stel het je eens voor. De dag breekt aan. Je bent helemaal alleen in het park. Jij en dit prachtige domein. Je kijkt rond en laat je verrassen door de kleinste bewegingen terwijl dit bijzondere ecosysteem ontwaakt. Samen met een ranger wandel je in kleine groepjes van hoogstens vijftien personen over bospaadjes en grote vlaktes. Zo ontdek je plekken in het park waar je anders niet zou komen. De natuurpracht doet je ogen fonkelen van verwondering. In de verte zie je een vogel zijn nest bouwen terwijl er vlak voor je neus een damhert langs sjokt ...

De magie van de natuur

Laat je leiden door je ontwakende zintuigen en geniet van het spektakel dat zich rondom jou ontvouwt. Beleef de rijkdom van de natuur rondom jou, terwijl je een intieme inkijk krijgt in het leven van de dieren. Dit unieke moment, gehuld in de ochtendstilte, is een intense beleving waarbij je je verbonden voelt met de natuur! Het is een prachtige ervaring om te delen, en een geweldige kans om meer te leren over de biodiversiteit van de omgeving. Als kers op de taart krijg je als klant van Ardennes-étape 15% korting en kun je zelfs een datum alleen voor jou reserveren! Als dat geen verwennerij is!

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

15% korting op de prijs (op de voorgestelde data en op een exclusieve datum die je twintig dagen op voorhand reserveert). Voer de code ARE24VISEX in, tijdens jouw online-reservering.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Duur: drieënhalf uur, van 7.30 tot 11 uur.
  • Minimaal/maximaal aantal deelnemers: 8 tot 15 (kinderen moeten 6 jaar of ouder zijn).
  • Reserveren is verplicht en kan online door HIER te klikken (enkel op woensdag en zondag in juli en augustus) OF door twintig dagen op voorhand een datum aan te vragen die exclusief voorbehouden is voor klanten van Ardennes-étape (weekdagen).
  • Het is verplicht om te parkeren in het dorp. De activiteit is niet toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit, fietsers zijn niet toegestaan.
  • Uitrusting: kleed je warm aan en neem wandelschoenen mee.
  • Parkeer in het dorp. Wandel naar Rue des Grottes 46. Steek de speeltuin over en volg de groene pijlen => park bezoeken.
  • Meer informatie over het wildpark vind je hier: https://grotte-de-han.be/nl/wildpark.
Tarieven

Prijs: 32,73 euro per volwassene (in plaats van 38.50 euro) en 26,535 euro per kind (in plaats van 31 euro). De prijs omvat een bezoek aan het park onder begeleiding van een ranger, plus koffie en gebak.

Contact en reserveren
Kantooruren

Reserveren is verplicht en kan online door HIER te klikken (enkel op woensdag en zondag in juli en augustus) OF door twintig dagen op voorhand een datum aan te vragen die exclusief voorbehouden is voor klanten van Ardennes-étape (weekdagen).


Telefoon

Adres van de activiteit
Rue des Grottes, 5580 Rochefort, Belgique

De omgeving ontdekken

Met de mountainbike
Namen - Rochefort
- op 1km afstand
Met de mountainbike
Namen - Rochefort
- op 1km afstand
Met de mountainbike
Namen - Rochefort
- op 1km afstand
Te voet
Namen - Rochefort
- op 1km afstand